Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posalaki3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jancsó Mikós az Oda az igazság! forgatásán (Gordon Eszter fotója)   Berger József (szakmabelieknek Józsi), a film producere optimista ember. Még az sem tudta elvenni a kedvét a filmgyártástól, hogy egyszer a családja a szó szoros értelmében éhezett, mert az egyik…..
Tisztelt Miniszterelnök úr sporttárs! Futballszurkolóként különösen nagy örömmel értesültünk a szupermarketek vasárnapi zárva tartásának megszavazásáról. Rögvest arra gondoltunk, de jó, hogy az asszony többé nem szalajthat le a Kecskemét-Pápa alatt egy doboz tejfölért.…..
Minden jel szerint rossz napok jönnek a Mezőgazdasági Múzeumra. A nem túl távoli jövőben költözniük kell, hogy hová, ez még nem tudható, mint ahogy hivatalosan az sem, mi költözik a kétszer felépített Alpár-épületbe, a Vajdahunyadvárba. Mivel a historizáló épületek…..
posalaki3 2014.06.14 03:21:50
Ezek az igazán boldog pillanatok egy rovatgazda életében: semmi utánjárás, semmi keresgélés. Ti külditek nekem az anyagot, én meg csak bemásolgatom ide, mindnyájunk nagyobb örömére. Mert valóban: van-e nagyobb boldogság, mint rábukkanni azokra az igazi műpártolókra, mint…..
    A titkosszolgálati összeesküvés-elméletek kedvelői jól ismerik az ún. Dansey Memoire-t. Claude Dansey őrnagy a brit titkosszolgálat egyik vezető ügynöke volt a második világháború előtt. Ő hozta létre az ún. Z csoportot a Secret Intelligence Service-ben. Ebben az…..
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..