Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gulyás Szilárd

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai sztárunk egy igazi Janus arcú színész: miközben több igazi jó filmben alakított fontos szerepeket nem is rosszul, mellette van egy iszonyat gáz ZS vonalas színészi vonala is. Pedig Lance karakteres arcú egyed, kicsit hasonlít Antal Imrére Nyomasek Bobós viccek és kopott zakó…..
Gulyás Szilárd 2013.06.20 15:53:02
@zsufi: és mennyire jó film az. Morgan Freeman, Forest Whitaker, Mickey Rourke. Parádés volt a szereposztás.
Képzeljétek el , ahogy két bundesliga sérós munkásembert felfújnak szteroidokkal majd a Pa-Dö-Dö-t leigazolják stylistjuknak. A nyolcvanas években volt egy boldog ikerpár , akik hobbiból gyúrni kezdtek és baromi nagy benga állatok lettek. Ugyanabban a legendás gymben nyomták ahol…..
Gulyás Szilárd 2013.06.20 15:08:29
@Viikinki: pár versenyen azért indult,amiket meg is nyert, profi kartyat is szerzett, de tobbre is vihette volna, az igaz. Ilyen fizikum akkoriban meghokkento volt. Most már vannak ilyen tomeguek, de neki meg nem alakult ki az a nagy hordo hasa a sok GH-tól, egyértelmü favorit lehetne.
Hát sok rosszarcú csávót láttam már , de Brian Thompson feje kiemelkedik a mezőnyből. Ennek minden összejött, lófej, sebhelyek, baszott nagy áll, magas homlok. A sebhelyei meg tényleg olyanok, mintha Zatoichi a vak szamuráj megborotválta volna és csak azután lett himlős. Ilyen…..
Gulyás Szilárd 2013.06.20 14:54:24
@lionking:

Valószínüleg az
Extermintator-ról van szó, azt tényleg 1980-ban forgatták, egy vietnami veteránról szólt.