Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pakura

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két évben elég sok jó film jelent meg a magyar mozikban, mondhatni a bőség zavarával küzdöttünk. Ezek között voltak olyanok, amelyek megfelelő elismerést kaptak a kritikusoktól (méltányolták színvonalukat) voltak amelyeket nem értékeltek helyükön (alábecsült alkotások) és akadtak olyanok…..
 ..
pakura 2017.06.15 01:03:48
Minden (op)rendszernek van előnye és hátránya. Előbbit a tulajok szeretik hangoztatni, de ha valaki az utóbbira hívja fel a figyelmet, akkor a hardcore fanok kitérnek a hitükből. Pedig most épp ez történik. Barnabás végigvett minden rendszert, amit az elmúlt években használt, és elmondta az…..
Speak, a magyar rapper 2003-ban, többek között Takács Tamás és Bebe közreműködésével követte el a Stop the War című nótáját, ami a gyerekes szöveg mellett leginkább elképesztően tré angolsága miatt lett az internetes népművészet egyik kedvence, hovatovább, korai sarokpontja. A jí, kommon beépült a…..
Jane Park 2013-ban, 17 évesen nyert egymillió fontot a lottón, most pedig azt tervezi, hogy bepereli a szerencsejátékot szervező céget, mert tönkrement az élete. Az indoka egyszerre érdekes és elgondolkodtató...
Ha a szuperautókra gondol az ember, akkor szinte kivétel nélkül európai márka jut az eszébe, legyen az a Porsche, a Ferrari, a Lamborghini, a Bugatti, az Aston Martin vagy a McLaren. Érdekes módon az amerikai gyártók erre a szegmensre mintha kevéssé mozdultak volna rá – ami persze…..
Túlzottan őrült ötlet. Ez egy újabb marketing fogás csupán, vagy csak egyszerűen elszabadult a Conor-vonat?..
Az elmúlt 5 évben mintegy 19%-kal nőttek a lakásbérleti díjak a brit fővárosban, ez pedig sok háztartásban okoz napi gondokat. A bérlők mintegy harmadának kellett kölcsönt kérnie tavaly, hogy kifizethesse a lakbért...
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Érdekes kérdés, hogy miért kell filmes lista a börtönös alkotásokról? Nos, azon túl, hogy sokan szeretjük az ilyen típusú filmeket, kétségtelenül színvonalas, érdekes és szórakoztató művek tartoznak ebbe a kategóriába. Persze a különböző filmes listák összeállításakor két kérdés mindig felvetődik az…..