Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reteksor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1954-ig Európa-hírű gyógyfürdő működött Kelenföldön, amelynek 7 glaubersóban gazdag kútja Karlsbaddal vetekedett! Az Erzsébet Sósfürdő annyira jelentős volt, hogy ide még a villamos is kijárt. Ma egy kórház van az Ybl Miklós tervezte komplexum helyén. A kelenföldi Karlsbad (Fotó:BTM)..
reteksor 2013.10.19 21:01:11
Bérletrongálás miatt 8370 forintra büntette, és elvette teljesen szabályos, érvényes, kifizetett bérletét naiv vonattal iskolába utazó gyermektől egy kalauz. Most örülni kellene, hogy nem zárta be a tisztítószeres szekrénybe vagy vitette el a rendőrökkel? Ma is vonattal…..
Megtalálták a februárban lezuhanó meteorit legnagyobb darabját az orosz Chebarkul tó mélyén.      ..
Az utóbbi hetekben az interneten terjedt egy videó, amelyben a Széll Kálmán téren berendezett kamunappali berendezési tárgyait néhány óra alatt elhordják az enyveskezű járókelők. A videóban leszögezik, hogy a bútorokat, könyveket és egyebeket elhordók nem statiszták, a végén…..
Szilvit a 100-as busz sofőrje letiltotta a tömegközlekedésről, mert megkérdezte, hogy mikor indul a járat: Van egy rettegett busz amivel szerintem minden BNV-Budapesti Nemzetközi Vásárra tévedő ember összefutott a csodálatos 100-as busz. A 100As busz viszi a kedves utasokat…..
A hazai közbeszerzési eljárások több mint harmadában (!) fordul elő, hogy a furcsa előírások és kizárások miatt a végén már csak egy érvényes ajánlattevő marad. 2010 óta valamennyi EU-s építési támogatás 17 százalékát (!) egyetlen cég nyerte el, a Közgép. Ezek…..
Eltűnhet egy ősi görög város minden maradványa, de helyén csillogó luxusapartmanok és boltok nyílhatnak, ahol a még mindig szegény líbiaiak többsége nézelődhet- merthogy vásárolni nem tud. Megéri? Kinek?  Líbia észak-keleti részében található Cyrene, melyet az ókori…..
reteksor 2013.08.27 17:34:58
@250130: Buta fijú... Kaddafi a gonosz diktátor idején ilyen nem volt. Demokráciává bombázták és ez lett a vége.
42 Celsius-fokot mutat a hőmérő, mikor elkezdem a napi hírfolyamot vizslatni a Facebookon. Ha csak a fontos történésekre vagyok kíváncsi, a 21. században már nem kell 140 darab különböző hírportálról összevadásznom az infókat, elég a cyber „öribarik” által működtetett…..
Az orosz kulturális minisztérium közleménye szerint a Bloodhound Gang nem léphet fel egy orosz fesztiválon, miután a zenekar bőgőse az orosz zászlóval törölte ki a seggét. Az incidensre egy odesszai bulin került sor, ahol Jared Hasselhoff "Ezt el ne mondjátok Putyinnak!"…..
reteksor 2013.08.03 21:00:23
@Tomi from Space:
Abban igazad van, hogy tényleg kell a show, mert amit zeneként nyomnak egy rakás szar.
Még röpke balatoni kiruccanásom előtt felröppent a hír, hogy új magyar légitársaság bontogatja a szárnyait Sólyom néven. Most hagyjuk, hogy az üzleti terve totálisan irreális, hagyjuk, hogy egy lepukkant vidéki házikó a székhelye egy olyan vállalkozásnak, amely a világ egyik…..
Libertarian Stray Pride 2013.07.08 00:00:00
Túlestünk az idei melegfelvonuláson is. Hál' istennek – mondanám, ha nem kiáltanának ki mindjárt emiatt homofóbnak a tisztelt olvasók. De ki fognak, úgyhogy hagyjuk az ilyesfajta megjegyzéseket valamivel későbbre. A nagy problémám a következő: rohadtul nem érdekel senkinek a…..
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
reteksor 2013.06.20 06:35:59
@ROB-i: Én tudom ki. Egyszer 1993-as választások előtt sikerült leköpnöm azt a taknyot.
Sajnálom, hogy meghalt, nem szenvedett eleget...