Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omaha2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 28-án, szombaton, 16:00 órakor a brüsszeli (katolikus) Szent Mihály és Szent Gudula Katedrálisban protestáns megemlékezést tartottak a reformáció 500. évfordulójának tiszteletére, a katolikus érsekség engedélyével. A prédikációt Steven Fuite, Belgium Egységes Protestáns Egyházának elnöke…..
A "tudatos vásárlásnak" része a bojkott intézménye. Nemcsak az őserdei orángutánok érdekében (Nestlé ellen) vagy a dunakeszi tőzegláp érdekében (Auchan ellen), hanem az ártatlan civilek védelmében is meg kell tennünk ezt a "fenntartható felelősségvállalást". Blogunk és…..
omaha2 2015.02.15 09:49:47
@vanek ur: Koránt sem biztos,hogy nem vásárolta fel egy izraeli tulajdonos,cég az alábbi cégeket.Az egy dolog,hogy hivatalosan csak a Teva izraeli.Több cégnek ezek közül közük van a pénzügyi háttérhatalomhoz.Ilyen pl.a McDonalds,Nestlé is.
A Magyar Nemzet vitriolos tollú újságírója Lovas István leleplezte a nagy választási csalást. A mindenki számára közismert zsidó összeesküvő csoport, a világot irányító Bilderbergek, a minden mögött álló világkormány készül lecsapni Magyarországra, méghozzá előretolt…..