Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyerojatekos

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az online fogadás, és miért jó ez a lehetőség mindenkinek ?- Fogadás egyszerű, biztonságos .- Az online fogadás, egy kényelmes fogadási lehetőség otthonról .- A nyereményünket online utalhatjuk , vagy újból más fogadási lehetőségekre fordíthatjuk .- Kiutalása saját…..
Nyerojatekos Online Poker 2013.06.19 17:31:40
Köszöntelek honlapunkon! Bár a póker sokak szerint szerencsejáték, egyre többen ismerik el, hogy a szerencsén kívül sok egyéb tényezőre is szükség van ahhoz, hogy valaki nyerő póker játékos legyen. Egyébként gondolj csak bele, ha tényleg a szerencsén múlna, mint mondjuk a…..
Nyerojatekos Póker szabályok 2013.06.19 17:19:26
Póker szabályok A póker alapszabályai szinte minden változatban azonosak: a játékosnak öt lapból kell a legjobb kezet kialakítania, közben saját nyerési esélyeire fogadnia a többi játékossal. A fogadás alapját a játékosok nyerési esélyei képezik, azonban minden játékos…..
Nyerojatekos Póker kezek 2013.06.19 17:13:28
Póker kezek A póker kezek sorrendje határozza meg, hogy az egyes leosztásokban a terítés vagy mutatás alkalmával melyik játékos nyeri a kasszát. A póker játékban a kezek sorrendje szempontjából két változatot különböztetünk meg, az egyik a high, másik a low típus. A high…..
Nyerojatekos Póker termek 2013.06.19 16:30:36
Póker termek Az alábbiakban néhány ismert pókerteremről olvashatsz, kiemelve előnyeiket és néhány hiányosságot, amely alapján könnyebb lehet választani, ha meg akarod kezdeni póker karriered. A PokerStars a világ legnagyobb póker terme, hárommilliónál több regisztrált…..
A Texas hold'em játékszabályaiA játékban minimum kettő de maximum tíz játékos vehet részt. Minden játékos két kártyalapot kap a játékosok elől takarva képpel lefelé, továbbá öt kártya kerül az asztalra képpel felfelé/common cards/, amelyet minden játékos egyenlő…..