Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldbeka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sulifon 2009.04.13 21:04:00
"Nincs reménytelenebb gát, lakat, retesz, mint amelyik a közpiszoktól akar megvédeni egy gyerekszobát..." (Németh László) ..
zoldbeka 2010.03.21 18:52:31
Kedves Sulifon!
Tudom, tele vagy te is dologgal, bajjal, de Éva játékra hívta a virtuálisokat (nézd meg nálam:
www.gfg.freeblog.hu) és neked passzolnám tovább a labdát, mert kiváncsi vagyok a te választásodra és véleményedre.
Nagyon jó lenne, ha írnál, mert kell...
már egyáltalán nem tanítok, úgyhogy már csak másodkézből jönnek infók hozzám.tegnap elsétáltam egy villanypózna mellett, amin egy mat-fiz tanár reklámozta magát. elmesélte, rajta, hogy ezen tárgyak mely szintjén tud hatékonyan oktatni, hogy hol lehet érdeklődni, satöbbi. a…..
sulifon Irigylem a bárányokat 2009.03.18 20:03:00
Kötelezően előírt hétvégi továbbképzés: Az olvasás-szövegértési kompetencia fejlesztését segítő korszerű tanítási-tanulási módszerek, eljárások, technikák. Ez a hivatalos cím. Harmadik éve dolgozom a kompetencia-alapú program szövegértés-szövegalkotás kompetencia…..
elment hát két gyerekszépen elköszöntek, tőlem is, az osztálytól is. nem hagytak tüskét senkiben. szüleik sütit, üdítőt hoztak, megvendégelték a maradókat. engem biztosítottak nagyrabecsülésükről, hálájukról, fájdalmukról,......... és tartjuk a kapcsolatot, ír majd…..
Zűrzavar step by step 2009.01.27 08:36:43
Igen...ettől féltünk.Első lépésként összevontak két napközis csoportot,és kicsit megkeverték a dolgokat-mert ez így jó nekünk -haha.Az elsős tanító néni lekerült a nagyiskolába napközisnek,a harmadik osztály napközise belepottyant az elsős iskolaotthonba magyart tanítani,a…..
sulifon Megvitatásra ajánlom 2007.12.09 23:26:00
  A cikk a www.gondola.hu oldalon jelent meg a mai napon.  Érdemes elolvasni!…..