Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgorgeous

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Weeds for geeks 2008.05.05 13:21:00
Egyre többet találkozhatunk amerikai sorozatokban is product placementtel. Vagyis egyre gyakrabban része a reklámozandó termék magának a történetnek. Aki emlékszik még, hogy a 24-ben milyen számítógépeket használnak a CTU-ban, az bizonyára már mosolygott jókat product…..
Webisztán Mi az, hogy toivo? 2007.09.03 00:39:00
A Skype-ban nem csak a normál szmájlikészletet használhatjuk. Léteznek rejtett emotikonok is. Ha csetelés közben azt írjuk be, hogy "(bandit)", akkor egy ilyen helyes kis banditaikont kapunk: Ha viszont azt írjuk be, hogy "(rock)", akkor a sárgafejű ember is…..
A New York Times - mintha megérezte volna, hogy idehaza épp erről folyik vita irodalmi berkekben és azon túl - a könyvüket bemutató szerzők új publicitási lehetőségeiről ír. Az pedig az interneten van. A cikk esettanulmánya Amy Cohen új könyve, a The Late Bloomer’s…..
Webisztán Az Index és az Adblock 2007.08.23 17:52:00
Ez a blog mindig is elkötelezettje volt (és lesz is) az olyan nyílt/közösségi kezdeményezéseknek, mint amit például a Mozilla/Firefox Alapítvány vagy akár a HUP is képvisel. Ha egyszer a netezők egy része úgy dönt, hogy egy oldalon számára túlságosan zavaróak, sőt,…..