Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamka8

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zöld utat kapott Lady Gaga legutóbbi albuma Kínában, ahol három évig szilenciumra volt ítélve a hatóságok által közönségesnek tartott művészete miatt - jelentette a hongkongi South China Morning Post című napilap hétfőn, és ezt írta meg az MTI. Az amúgy a  világ többi…..
A Fox csatorna igazi pénzcsinálója az üvöltözéséről elhíresült tévés szakács, aki a tavalyi évben 150 millió dollárt lapátolt össze a tévének. Mondjuk ezért meg is kell dolgoznia rendesen. Jelenleg öt futó műsora van a Fox-on, ami közül az egyik a 11. évadnál járó A…..
A fesztivál betiltása miatt a neves drogügyekben elítélt olimpikon házában tarthatják a fesztivált. „Nem értem, mi ebben a hír, csak néhány barátom jön át a hétvégén” – nyilatkozta Farkas, majd ránk csapta az ajtót. A fesztivál betiltására valószínűleg azért…..
Egyelőre nem tudni, hogy a nemrég felkerült új Kanye West-videó mennyire hivatalos, mindenesetre készült egy klip a rapper új lemezének egyik legjobb dalához, a Black Skinheadhez. A kisfilm a rapper kiadójának egyik belsős oldalán jelent meg állítólag, innen került fel több…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Ahogy írtuk egy korábbi Kanye West-es posztunkban, megkerestük Presser Gábort is, hogy mint a Gyöngyhajú lány című Omega-sláger szerzője, nyilatkozzon nekünk arról, kért-e engedélyt a rapper a dal felhasználáshoz. Mivel Presser külföldön tartózkodik, így kis időbe telt…..