Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picifici

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikksorozatban igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba....be fogom mutatni a legértékesebb, legritkább vintage Star Wars, G.I.Joe, Matchbox, Hot Wheels és egyéb játékokat. Az unikornisokat...a szent grálokat...az érintetlen üveg Éva vermutokat...azokat, amivel egy mezei....de még egy igazán…..
picifici 2020.11.29 22:57:24
@Anak: Megleptel, mert valoban a sajat kapcsolodo negativ tapasztalatot irtam le. Egyszeruen nem ertettuk, hogy miert nem jott egy epkezlab ajanlat masfel ev alatt. Nem volt dobozaban, omlesztve voltak a darabok egy nagy birodalmi lepegeto darabjaival. En raktam ossze mindkettot a netrol letoltott papiranyag es egy nagyito segitsegevel.

Egyebkent raneztem a Vateras eladora es nagyonis lehetseges, hogy ez az eladott darab a mienk volt. Ez az illeto pont most Szombaton vitt el tolunk 12 kilo omlesztettet es kb. 70 figurat es latom hirdet is effajta legokat.
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
picifici 2013.06.18 20:33:27
@dr. Kóser Malac: Bocsáss meg nekem, ha inkább azt hiszem el, hogy a villamosvezető feldühödött, amiatt, hogy a butus nő kellemetlenséget okozott, és a magyarokra jellemző önbíráskodó arroganciájában lekurvaanyázta a járókelőt, majd pedig, amikor rádöbbent, hogy az a tetejére egy külföldi, akkor elborította az agyát a magyarokra annyira jellemző irigység és a gáttalan gyűlölet (mindenki felé, aki nálánál épelméjűbb körülmények közt nőtt fel és élte az életét) és bevágott neki egyet -- annak ellenére, hogy az terhes volt. Ez sokkal életszerűbb történet, mint hogy egy ijedt külföldi terhes nő, aki majdnem elütette magát egy villamossal, angolnyelven arcoskodjon a villamosvezetővel!