Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doku.blog.hu

266 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország 2016 decemberében, négy évvel ezelőtt lépett ki az Open Government Partnership programból. Négy évig voltunk tagok, bár a honlap szerint a kilépés előtt már az "Inactive" státuszú országok közé tartozott Magyarország, Törökországgal együtt. "A szakmai előkészítést követően a Kormány…..
1990-ben készült az az interjú Antal Józseffel, amely csak 1993-ban kerülhetett először adásba. Elszabadult infláció, új kapcsolat a még létező Szovjetunióval, rendszerváltás és kilátástalan gazdasági helyzet. Az alábbiakban Antal József üzen 30 év távlatából...
Négy éves lett a felcsúti kisvasút. A 2016. április 30-iki átadáson nem csupán a gazdag felszereltségű kocsi légkondicionáló egysége keltett feltűnést, hanem néhány, a sínekre fekvő DK-aktivista is. Az átadáson Orbán arra a saját magának feltett kérdésre, hogy miért kellett ide síneket fektetni, azt…..
Forrás: http://444.hu/2016/04/26/a-budai-var-epitesen-derult-ki-hogy-tobb-dolog-is-ugy-van-angolul-hogy-same-in-english..
Négy évvel ezelőtt, 2016. április 11-én jelentették be a vasárnapi boltzár eltörlését, amely egyben az MSZP által sokadszorra is elbuktatott, végül a 18. próbálkozás után csak átengedett népszavazási kezdeményezést is feleslegessé tette, hisz hatályon kívül helyezték azt a törvényt, amit…..
A fekete ruhában tiltakozó nővér, Sándor Mária bő egy éven át küzdött a jobb egészségügyért. Miután úgy érezte, hogy a pedagógusok jobban támogatják, mint a többi egészségügyi dolgozó, négy évvel ezelőtt visszalépett. Az alábbiakban az ő "búcsúja" olvasható. Szokásos lehangolt reggel, csapódnak a…..
"Bírnia kellett volna a kormányzati portálnak azt a 62 ezres megkeresést, amely egy időben érte el az oldalt – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a Nemzeti Biztonsági Felügyelet korábbi elnöke. Zala Mihály szerint inkább technikai, adminisztrációs hiba állhat az oldal leállása mögött, nem pedig jól…..
2016 március 18-án, négy évvel ezelőtt tette közzé Facebook oldalán az alábbi szöveget Lakner Zoltán - ma mit gondolunk az alábbiakról?  A heti gazdatestezés, a tiltakozó tanárok elleni aktuális aljasságok, a Rogán elleni eltüntetett bizonyíték, Mészáros Lőrinc mai 400 milliárdja, Németh Szilárd…..
2016 tavasza. Migránsokról tárgyalnak Törökországban, Merkel bukását jósolgatják a jobboldalon, miközben sorra jönnek a hírek az állami korrupcióról, a földeladások, a közoktatás, az egészségügy tarthatatlan helyzetéről. Ebben a hangulatban érkezett el az esős és hideg március 15-e, amit az egyik…..
Elég "érdekes" jogi eset történt négy évvel ezelőtt: a 444.hu szerkesztőségének tagjai Felcsúton egy drónrepülővel forgattak, amikor egyszer csak rendőrök jelentek meg a helyszínen. Jogosítványt kértek egy olyan jármű vezetéséről, amihez senki semmilyen tanfolyamot nem tart, nincs is "drón vezető"…..
2016, néhány poszt a Tumblr-en.....
Négy évvel ezelőtt tartotta Orbán Viktor 18. évértékelő beszédét  a Várbazárban. Miközben az MSZP által már sokadjára kezdeményezett, és sorra elbuktatott népszavazási kérdése (kopaszok az NVI irodában a dátumbélyegző előtt, megvan még?), a kockás ingben tiltakozó tanárok és az egészségügy rossz…..
(via) ..
Miután a csepeli fideszes polgármester, Németh Szilárd elégedetlenségét fejezte ki a bíróságok egyes ítéleteivel kapcsolatban, megjegyezve, hogy ugyanakkor tiszteletben tartja "a bírói függetlenség liberális követelményét", a Kúria elnöke, Dr. Darák Péter az alábbi közleményt tette közzé a Kúria…..
A január eleji levél után, 4 évvel ezelőtt ezen a napon tették közzé a közoktatásról szóló második nyílt levelet a tanitanek.com weboldalon a Miskolci Herman Ottó Gimnázium és a Budapest XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnázium tanárai. A levélben több pontba szedték követeléseiket a KLIK-kel és a…..
No comment.  ..
Korabeli poénokkal emlékezünk a sajnálatos eseményekre, amelyek végül csak arra világítottak rá, hogy a taxisok zöme adócsaló, trükköző gazember.  4 éve ilyenkor tüntettek a taxisok az Uber ellen. A taxisok közleményével és a korabeli népi humorral emlékezzünk! "Kiállunk a törvényben garantált…..
4 évvel ezelőtt, a BKV finanszírozása és az agglomerációs járatok támogatása körül dúló kormány vs. főváros vita közepette jelent meg az Index interjúja Tarlós Istvánnal. Ebben Tarlós igencsak erős gondolatokat fogalmazott meg, ezekből idézek - a teljes cikk itt olvasható.  (...)A fővárosi…..
2016 január 6-án, azaz négy évvel ezelőtt a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestülete nyílt levelet írt a magyar kormányhoz. A kezdeményzéshez néhány nap múlva a budapesti Teleki Blanka Gimnázium tantestülete is csatlakozott. A miskolciak nyílt levele így szólt: „Miért sírnak már megint a…..
Lázár János mondta 2015 december 10-én, a "Kormányinfó" nevű sajtótájékoztatóján, az Origo kérdésére válaszolva: Minden pedagógusnak tudomásul kell vennie, hogy a Klik a munkaadója, ezért semmi oka nincs, hogy a dolgozók megválasszák, ki legyen a munkaadójuk - mondta Lázár János. Ha valaki…..
A temetésen a család nem akart aktuálpolitikai mondatokat hallani, Mécs Imre viszont ezeket is fontosnak tartotta elmondani. Így furcsa megoldás született: Mécs a temetésen is mondott egy beszédet, majd utána a Kossuth téren is. Ez utóbbi beszéd hallgatható meg most - itt már kötetlenebbül, egy-két…..
Négy évvel ezelőtt, 2015 októberében érdekes interjú jelent meg a Kreatív marketinkommunikációs portálon. Tarr Péterrel, a Hír Tv vezérigazgató-helyettesével készítettek interjút, "Ez a tévé a szabadság kis szigete lett" címmel. Ebből közlök most részleteket. - A G-napon (az elnevezés 2015.…..
A 2014-es, "illiberális demokráciáról" szóló beszéd után Orbán Viktor visszafogottabb, kevesebb újdonságot tartalmazó beszédet mondott Erdélyben. Azért a baloldalnak így is sikerült egy-egy gyomrost bevinni, és mindig nyakig benne voltunk a bevándorlás kérdéskörében is. Plakátkampány után,…..
Bizony, már 4 éve nincsen a NAV élén Vida Ildikó. Az adóhatóság első emberéről addigra már megtudhattuk, hogy Semmilyen korrupciós ügynek nem részese Nem beszél angolul, tolmácsot kellett kérnie Tamara utcai, budai villáját a Közgép ingatlanfejlesztő cégének adta el Akár egyetlen hétvége…..
Előretolták a közmédiát, hátrasorolták a többit: 4 éve ez volt az Orbán-kormány egyik médiapolitikai akciója. A kép a Telekom akkori tájékoztatójáról egy screenshot...