Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anticommunist Hungarus

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szélsőjobb élvezi annak előnyét, hogy sokáig egyedüliként kritizálhatta a gazdasági és társadalmi visszaesést eredményező rendszerváltást. A Nyugat gazdasági és politikai válsága a szélsőjobboldalt általában is elfogadott szereplővé tette. A magyar nacionalista…..
A kormány már-már beteges menekültellenes kampányára ismét berobbant a mémgyár. A "gazdasági bevándorlók" körül keltett hisztériát nevetségesnek tartó média és netezők máris elárasztották a világhálót sajátosan gúnyos reakcióikkal. "Ha Magyarországra jössz, nem…..
Poós Zoltán interjút készített az idén hetvenéves Hobóval a Nullahategyre. Olyan hosszút, hogy két részletben jön le az oldalon. Az első rész már olvasható is, és már ez tele van olyan kijelentésekkel, amiket Hobo kortársai nem nagyon fognak megköszönni. Idézünk: A Trabant…..
Dési János írása az Egyenlítő blognak. Jó hetven évvel ezelőtt Magyarország veszte az lett, hogy az akkori elit elhitte, az ország valamennyi baja egy csapásra elmúlna, ha a Trianonban elvett területek egyszercsak visszajönnének...
A rendszerváltás óta mindig is a közbeszéd tárgyát képezte az ügynökakták esetleges nyilvánosságra hozatala. A keleti térségben lévő országokban sem oldották meg teljesen az ügynökmúlttal való szembenézést, azonban hozzánk képest mindenhol sokkal előrébb járnak.…..
A boltban a pénztárosnő lehúzza a vonalkódot, és közli, hogy 225 ft lesz. Fizetek, majd a pénztárosnő letépi a gépről a blokkot, és ugyanazzal az elegáns mozdulattal bedobja a lábánál lévő kukába. - Elnézést, kérném szépen a blokkot! - szólok.- De már kidobtam, és nem…..
Azon gondolkodom, vajon mi az eljárásmód egy teljesen népmesei fordulatkor.Ha, mondjuk, személyesen Orbán Viktor kopogtatna be hozzám, elém tenné a listát az akárhány millió új munkahelyről és mondaná bátorítólag, hogy na, csak bökjek bátran.Hogy akkor mi lenne. Öt éve…..
A Fidesz, ma, Magyarország legerősebb és egyben legcentralizáltabb pártja, az Országgyűlésben másodszorra is kétharmados mandátumarányt szerzett. A szervezet a köztudatban és az irányításban egyaránt összeforrt egyetlen alapító nevével, Orbán Viktoréval. A cikksorozat…..
Anticommunist Hungarus 2015.01.19 19:27:15
@frob: a szadeszban szinte mindenkinek volt valamilyen köze a komcsi állambiztonsághoz.
Igaz, Orbán sem panaszkodhat, ebben az időben már Győri Gábor néven aktív III/III-as besúgó volt ő is.
Magyarország jelenlegi miniszterelnöke szeret hangzatos kijelentéseket tenni, ami politikai karakterének szerves része, mégis utólag bizonyára többször megbánta, ha a hallgatósága idegein cimbalmozott néhány vitatható mondatával. Károkat okozott ezekkel nem csak magának, a…..
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
Míg a francia szocialisták legnagyobb gondja, hogy lehet-e együtt tüntetni Marine Le Pennel, mi úgy gondoljuk, hogy a legnagyobb probléma az, hogy sem a francia társadalom, sem a francia politikai elit, sem pedig a francia államigazgatás nincsen felkészülve arra, hogy a terrorizmus és az…..
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
Anticommunist Hungarus 2014.12.10 11:55:23
@Moin Moin: Akkor menjen, keressen magának egy pasit, aki hetente párszor jól megpocsékolja, s nem lesz energiája ilyen marhaságokat írni.
Vagy menjen el dolgozni, ha a "bölcsész képességei" másra nem jók, sor mellé, legalább nettó adófizető lesz. Azután lesz joga bármit is pofázni.
Falus Ferenc kutyakeléses, klottgatyás-klumpás, mucsai jeges vödrös akciója után érdemes összegezni, hogy ki a legsuttyóbb 5 jobboldali a baloldali emberek szerint, és ki az 5 legsuttyóbb baloldali a jobboldali emberek szerint? Íme a lista! JOBB 1. Lázár János A mi Lézer Janink…..
Anticommunist Hungarus 2014.09.04 08:13:54
Ha igazak a folyosói pletykák, egy igazi őskommunista kerül a kormány legnagyobb mutyijának az élére. Ez neki testhezálló feladat lesz, hiszen a régi Határőrség szervezeti felépítésében is ő felügyelte a párthoz való hűséget, igaz, akkor még szocialistás, munkás-paraszt…..
A pénzbedobós parkolás legundorítóbb eleme régóta az, hogy ha nem érsz vissza a verdához az előre megadott és kifizetett idő végére, pofátlanul magas összegre büntetnek. Ugyanúgy sok ezer forintra kúrnak meg, ha kifizetsz három órát, de csúszol 16 percet, mint ha egyáltalán…..
Lassan húsz éve vagyok online, sok fórumot, chatet megjártam, sok vitában részt vettem. Úgy tűnt, ideje összeszedni a kommentelők/fórumozók fajtáit. A legtöbbjük sajnos idegesítő, ezért leírtam, hogyan lehet harcolni ellenük. Íme a lista: Az elsőszülött: Először ír…..
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
Anticommunist Hungarus 2014.06.30 10:56:36
@eßemfaßom meg áll: aki 100% hitelből vette a házat, annak már vagy régen bedőlt a hitele, vagy volt annyi tartaléka, hogy tudott végtörleszteni.
Azok is gondban vannak, akik 40-50% önrészből vásároltak lakást. És nem 200nm-eset!
gg.blog.hu Már megint a kommentek 2014.05.29 11:21:55
Létrejött a nagykoalíció: balra és jobbra bekönyvelt netes újságok és kommentelőik ezrei gyalázzák az Alkotmánybíróság tegnapi buta határozatát, amelyben teljes felelősséget szeretnének vállaltatni a lapokkal a náluk megjelent kommentekért. Tisztességtelen törekvés, és…..
A megölt remény ízével a számban be kell látnom: valóban sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatják a magyar közéletet, mint a kendőzetlen, állami szinten előszeretettel hangoztatott, a magyar és európai kultúrával egyre gyakrabban összefüggésbe hozott homoszexualitás, és ennek…..
  Amint láthatjátok, két üdvöskénk is van. Kitárgyalom az ár-érték arányukat, ahogy szoktam, használhatóságról, masszivitásról, meg a szokásos dolgokról lesz szó. Még sosem volt helikopterem, és ez az a termék, amit a legjobban vártam már rég óta. Ez a listámon egy úgymond aktív kütyü, mert…..