Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xls_warrior

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi-téli időszak beköszöntével új veszély kezd leselkedni ránk munkahelyünkön - mármint az örök ellenségen, a munkán kívül: - a beteg kollégák. Most kivételesen nem az idegesítő idiótákra meg a munkamániás "betegekre" gondolok, akik sajnos egész évben szívják a…..
Az előző bejegyzésben ott hagytuk abba, hogy az irodai konyhában kajálni gáz, a helyiség azonban mégsem teljesen haszontalan, ugyanis az irodai gerilla-tevékenység - rend megzavarása, munkamorál rombolása és az egyszerű szórakozás - nagyon is alkalmas terepe…..
Azt ugye korábban már tisztáztuk, hogy az olyan helyiségek az irodában, ahol nem kell dolgozni (pl. vécé, menza, orvosi rendelő) a barátaink. Azt gondolhatnánk, hasonló a helyzet az irodai konyhával is, pedig NEM! Az okok megértéséhez idézzük fel, miért is gyűlölünk a…..
A mai nap egy eszméletlen unalmas, 3 órán át tartó meetingen ültem. Semmi közöm nem volt a témához, csak hivatalból lettem beküldve. A kínszenvedés nem szó arra, amit átéltem, így közben végig csak egy dologra tudtam gondolni: vajon milyen droggal tehettem volna ezt az alkalmat…..