Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velmert

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tao-pénzekkel kibélelt felcsúti akadémia félmilliárd forintos támogatást kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Emellett másfél milliárdot kasszírozhatott a Magyar Labdarúgó Szövetség is. Mindketten utánpótlás nevelésre fordíthatják az összeget. forrás:…..
velmert 2013.06.17 23:30:57
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"PPP-ben völgyhidat építeni az Alföld fölé 5-szörös áron"

Arról a völghídról beszélsz amit a gazdád építettet?

"A két településsel végül 2000-ben sikerült megállapodni a völgyhidas megoldásról, s azt az önkormányzatok képviselő-testületei 2001 februárjában fogadták el. Így nemcsak az autópálya ezen szakaszának megépítése elől hárult el az akadály, hanem a teljes balatoni szakasz építését is érdemes volt elkezdeni, hiszen a különböző szakaszok összeérhettek.

A sztráda nyomvonalának kijelölése tehát végül az Orbán-kormány idejére, a megvalósítás pedig Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idejére esik. A 2002-es választási évben már folytak is tárgyalások a Vegyépszer–Ganz kettőssel a híd megépítéséről."

Annyira könnyű lealázni titeket, hogy szinte már unalmas. Ja igen: egy térképet is vegyél már a kezedbe aranyapám, a völgyhíd nem épp az alföldön van.