Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Dsupin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hogyan lehet mégiscsak alkotmányellenes a devizahiteles törvény Még márciusban éppen az Alkotmánybíróság nyitotta fel "Pandora szelencéjét" - most mégis az AB lehet ismét az, amely le is zárhatja azt. A devizahiteles törvény rendelkezései rendkívül megnehezítették a bankok…..
Judit Dsupin 2014.09.10 11:26:02
Valóban god van.
Mégpedig az, hogy maga az igazságszolgáltatás intézményrendszere volt az, aki hagyta a devizakövetelést nyakló nélkül behajtani az adósokon, kölcsönadottként kezelve a devizát. Attól kezdve, hogy az adós fizetésképtelenné válrt a jogellenesen megnőtt havi törlesztők miatt, a magyar állam közjergyzői, bírói, ügyészei hagyták a végrehajtási kébyszer alkalmazásával megfosztani az embereke az ingatlanjaiktól, autóiktól, hagyták a bérüket, nyugdíjukat elvenni .

A deviza kölcsönbe adott voltát azonban a számviteli törvény szerint számviteli bizonylatnak minősülő irat nem igazolja.

Ezért a devizahiteles törvény megalkotása eleve jogszabály ellenes volt, hiszen olyan ügyben törvénykeztek, amellyel kapcsolatosan a hatályos törvény egyértelműen rendelkezik .
Ellenben a Kúria lehetőséget nyújtott a törvénykezésre, mert a devizakövetelés miatti árfolyamkockázatot a főszolgáltatás részének nyilvánította a 2/2014. évi Polgári Jogegységi Határozatában, ami azt jelenti, hogy a szerződéses rendelkezés értelmében jogos az árfolyamkockázat adósra hárítása, ugyanis az árfolyakockázat viseléséről szóló szerződéses rendelkezés bíróság által, főszabályként, nem vizsgálható, ha a főszolgáltatás része.
De mitől része a főszolgáltatásnak az árfolyam kockázat adósra hárÍtásáról szóló szerződéses rendelkezés, ha magát a deviza kölcsönbe adását nem igazolja számla, vagy számlát helyettesítő okmány?
A devizakövetelés fiktív módon lett a hitelnyilvántartási számlára felkönyvelve, hiszen a forint rendelékezésre bocsátása a banki kivonatokon hitelfiolyósítás jogcímen történt
- DE NEM LETT FELKÖNYVELVE! MEGSÉRTVE EZZEL A SZÁMVITELI TÖRVÉNYT, ÉS A POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYV 523.§-át.
A rendelkezésre bocsátott forintösseget visszafizetési kötelezettség terheli a Ptk.523.§-a éeÓrtelmében, de mivel a banki kivonat tanúsága szerinti forintösszeg nem lett kölcsöntartozás miatt nyilvántartásba véve, a bankok mást követelhettek.

Az életünket és a hazánkat.

Ezt nem törvénykezéssel kell helyrehozni.
Ezt büntető eljárással kell megvizsgálni, és akkor nem érheti szó a ház elejét,nem kell utólagosan törvénykezni, hanem utólagosan meg kell állapítani, hogy csaltak a bankok
ÉS AZ EGÉSZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS AKTÍVAN FALAZOTT NEKIK !
A hét büdösbunkója díjat nagy valószínűséggel senki sem fogja elvenni Kásler Árpádtól, még akkor sem, ha a VV6 suttyóival összemérve azért erős a verseny. Akit érdekel, hogy az ügyvéd, aki azzal szerzett nevet, hogy beperelte az OTP-t a devizahitelek miatt, akkor mivel érvelt…..
Judit Dsupin 2014.01.16 09:24:38
Az "újságíróhoz". A cikk linkjéből:
"Az árfolyamrés nem költség, azt a teljes hiteldíjnak (THM) nem kell tartalmaznia – mondta ki jogerősen a Szolnoki Törvényszék. Az ítélet egy házaspárnak az OTP elleni perben benyújtott fellebbezésére született. Ugyanerről homlokegyenest eltérő másodfokú döntések is akadnak. Lenne tehát miben rendet tennie a Kúriának."
Ennek örülsz, Te eszement barom?
Ennek ne örülj.

Ha árfolyamrés van egy ügyletben, akár költségnek nevezzük, akár sem, az ügylet nem pénzkölcsön, hanem devizakereskedelem.

Na ide figyelj, Te húgyagyú kretén.
Az én perem most indul a PKKB-nál, a devizát késedelmi kamattal együtt fogom kivasalni ezekből mocskos népnyúzókból.
Javasolt irodalom Neked:
Polgári törvénykönyv
Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény
Számviteli törvény
Közjegyzőkről szóló törvény
Pénzváltásról szóló kormányrendelet
Büntető törvénykönyv
MNB törvény
Polgári perrendtartásról szóló törvény

Sajnos, a Te eszed alkalmatlan arra, hogy felfogd, miről szól Kásler pere.
Megmondom , miért.
Azért, mert nem tudsz gondolkodni, csak a mások , az általad elfogadott emberek torz agyszüleményeire támaszkodsz.

A Kásler észrevette a folyamatot, ami megállíthatatlanul hömpölyög, mert az ilyen hazaáruló újságírók a maffiózó magyar állam bíráinak a tejét isszák, akik az idegen Bankoknak játsszák át az országot.
Végrehajtanak papír nélkül, miután a bankok kölcsönkamatot számolnak évek óta nemlétező CHF-re.
Hát igen. Ezt nem is lehet lepapírozni.
A semmit ragozzák.
Judit Dsupin 2014.01.16 09:32:56
@Pa Lee:

1. Kásler soha nem foglalkozott hitelközvetítéssel
2. a hitele csak az árfolyam különbözet és a késedelmi kamat miatt válhat akár ötszázmillióvá is, mivel eredetileg ennek töredékét kapta
3. a Bankokat nem kell népnyúzóvá avanzsálni.
Sajnos maguktól azok.
Győzelmi jelentésként számolhattak be a múlt héten több esetben is a devizahiteleseket védő ügyvédek a bankokkal szemben megnyert perekről. Ez sokakban erősítheti azt az érzést, hogy érdemes perelnie devizahitele semmisségének kimondásáért. Ám jókora zsákmacskát vehet az,…..