Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dögevő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat emlegetik, és én is írtam már róla, hogy Norvégiában bizony elég borsosak az árak. Mégis, az itteni keresetekhez viszonyítva korántsem olyan drága a megélhetés, mint mondjuk Magyarországon, az ottani keresetek arányában. Egy kis idő- és energiaráfordítással, valamint alkalmazkodó-képességgel…..
dögevő 2017.10.11 22:50:46
@v2peti: nem kell.
Menüztetni vagy nem menüztetni? Valljuk be őszintén, nagy dilemma ez egy étterem életében, és marketinges szemmel megértem az összes pro és kontra érvet is. A hosszasra nyúló viták vége pedig szinte mindig ugyanaz, vagyis egy étteremnek a legtöbb esetben azért érdemes…..
Aktuális Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
dögevő 2013.06.29 12:28:48
@ommm: @novothauto: igen, ez az én tapasztalatom. Jó vicc, méghogy "Végigtolják a vizsgasoron (fék, lengéscsillapító)"...ezek után, ha műszaki vizsgán elvérzik az autó a lengéscsillapítók miatt, az úgy rendben van? Könyörögni kell, hogy emailezzék el az állapotfelmérést? A válasz mindig az, hogy persze-persze, majd nem történik semmi?
Tudok sokkal érdekesebbeket is mesélni, ha ez így nem elég.
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..