Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f1hunor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára igen kevesen vannak azok, akik ne ismernék ezt a mára már legendává vált autócsodát a Vissza a jövőbe című filmekből. Akinek megadatott, hogy ilyen kocsija legyen, az bizonyára vigyáz rá, ápolja és törődik vele, mintha csak a saját gyermeket lenne - gondolnánk. A…..
f1hunor 2015.11.08 19:48:18
@scuynat: Ezzel én nem értek egyet. A 80-as években több olyan olasz autó is épült, amely nem csak neve, vagy fil/sorzat-ban játszott szerepe miatt lett legenda. Két példát említek. Ferrari (512) Testarossa és Ferrari F40.
Most jött el az a pillanat, amikor nem tudok semmilyen találó címet adni ennek a posztnak. Egyszerűen a szavam elállt, amikor megláttam, és semmi frappáns nem jut eszembe róla. Csak annyi, hogy: OMG. Volt egyszer egy olasz négyes Golf, ami már eleve szarul nézett ki. (Mondjuk,…..
New York hangulata a hetvenes években egészen más volt mint manapság. A Times Square tele volt olcsó prostikkal és hajléktalanokkal, Brooklyn és Bronx egyes területein pedig olyan állapotok voltak, mint Szófia külsőn manapság. Ahol most drága lakások állnak, akkoriban még…..
f1hunor 2013.11.08 19:03:14
Nézem az EVO filmjét a Carscoopon, amelyben Harry Metcalfe vezet végig a Lamborghini V12-esek történelmén, a gyártó fennállásának 50. évfordulóján rendezett találkozón, felvonuláson. Olyan érdekességek derülnek ki közben, amiről talán a legelvakultabb fanatikusok sem…..