Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiborc_47

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit államosít legközelebb az Orbán kormány? A kérdés újra és újra napirenden - társadalmunk egy része retteg, hogy megélhetése egy nap alatt romokban fog heverni, míg mások (sógor-koma-jóbarát) dörzsöli a tenyerét, hurrá, újabb zsíros állások a láthatáron. És a…..
tiborc_47 2013.06.23 11:28:18
@Módfelett Kényelmetlen:

"@susu64: te melyik fideszes képviselőnek vagy a sógora?"

Vagy inkább, te melyik fideSS-es sajátzseb-képviselő vagy?

Gyakorlatilag a fideSS politikai ELTARTOTTJAIRA (nem politikusok, nagyon nem!!!) érvényes a következő:

Számukra fontosságban legelső szempont, a saját zseb.
Második, a család zsebe.
Harmadik, Orbán Viktor (alfele).
Negyedik, a fideSS.

S az ország sorsa? Ja, az le van sz@rva...
tiborc_47 2013.06.23 11:30:16
@tiborc_47:
Természetesen Módfelett Kényelmetlen hsz-án keresztül susu64-nek szólt a hsz-om.
A görög mentőcsomag elnevezés megtévesztő. Csak egy bankmentőcsomagról, és kreatív névadásról van szó. A hónap antimeglepetése: A görög államháztartás stabilizálását célzó nemzetközi hitelek kétharmada bankokhoz és befektetőkhöz jutott - írta a Süddeutsche Zeitung…..
tiborc_47 2013.06.19 19:49:54
@kvadrillio: Jó meglátás. Így gondolom én is. És egy vélemény: a megszorításokból és a kiigazításokból begyűjtött pénz max. 10 százaléka megy a megnevezett célokra, 90 száaléka pedig fidesz-kdnp zsebekbe...
Nők a Magyar Nemzetért alakuló ülés. Jobbról a második Ékes Ilona fideszes országgyűlései képviselő (fotó: http://xn--nkamagyarnemzetrt-ptb57q.hu/kepgaleria) A Nők a Magyar Nemzetért legeslegközhasznúbb Egyesület húszmilliós támogatásáról sok szó esett a héten. Nem…..
tiborc_47 2013.06.17 14:11:43
@Kampfer:

Timi majd biztosan elmondja nekünk,...

Lehet, hogy majd elmondja, de én magam, rokonaim, barátaim és ismerőseim - pártállás nélküliek, és nem fideSS-csókosok tapasztalják, hogy a " 'hazug és tolvaj' politikusokkal teletűzdelt mszp vagy a 'levitézlett' és elkoptatott arcokkal telepakolt E2014"-gyel szemben a jelenlegi hatalom minimum 10-szeresen de inkább 100-szorosan (1000-szeresen?) hazudik, lop, és ami a lényeg, leplezetlenül rabol, fosztogat. Régebben, de talán néhány keleti, afrikai országban a tolvajlást kézlevágással, a rablást pedig kivégzéssel büntették/büntetik!
67 évemre azt tapasztalom, hogy az 1945 óta eltelt időszak kiméletlenül legrohadtabb, legszemetebb, bestiálisan legaljasabb, a magyarság mocskos söpredéke a fideSS-fasiszta - keresztényfasiszta horda.
Hozzájuk képest Rákosi Mátyás kommunistái (volt köztük rengeteg őse a fenti társaságnak) hazafiak voltak. Ők 1945 után egy kifosztott, szétrombolt, lebombázott országot elkezdtek újjáépíteni, a jelenlegi martalóc rablóbanda pedig egy működő országot rombol le, csak először kifosztja és földönfutóvá teszi a nem fideSS-csókos lakosságot.

S mielőtt lekommunistáznál, soha nem voltam párttag. KISZ-es is csak 11 évig. 1972-ben amikor a KISZ-ből kijöttem, Orbán még csak 9 éves volt, ő csak 5 év múlva léphetett be a KISZ-be, kb. ugyanannyi évet volt tag, mint én, csak én nem voltam KISZ-titkár mint ő, nem voltam katonatársaim besúgó spiclije, mint ő, nem voltak párttitkárok szüleim mint neki.
tiborc_47 2013.06.17 14:14:45
@tiborc_47:

Lemaradt két szó: "Régebben, de talán néhány keleti, afrikai országban ma is, a tolvajlást kézlevágással, a rablást pedig kivégzéssel büntették/büntetik!"

Így korrekt.