Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KJ..

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra gondoltam, kicsit megreformálom a Hétvégi klubsarok intézményét, és amellett, hogy itt van lehetőség hozzászólni a szombati archív posztokhoz, feldobok egy szerintem minket érintő témát is. Jamie Oliver véleményét a Facebookra már kitettem, és ott elég nagy érdeklődést…..
Nem akármilyen poszt következik ma, Viktor ugyanis úgy döntött, hogy humorral kezeli németországi megpróbáltatásait. A végeredmény a most következő írás, és már csak az a kérdés, a végén az élet vagy a halál, azaz a maradás vagy a csomagolás kerekedett felül.…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
A mai poszt – miként szerzője, Péter is írja – reakció, méghozzá a napokban megjelent Magyar a magyarnak című írásra. Péter szerint – és ezzel nehéz vitatkozni – a magyarok külföldön is pont olyanok, mint Magyarországon, így aztán miért is várnánk el tőlük, hogy…..
Ausztriában nagyon csalóka, hogy az ország közelsége, részben hasonló kulturális, történelmi gyökerei miatt, sok mindenben erősen emlékeztet Magyarországra, ám közben nagyon is más ország. Barna írása az osztrák mentalitásról, gondolkodásról és az ott élő…..
Előfordul az, hogy nem úgy alakulnak az ember dolgai, ahogyan eltervezik, de néha a legkülönösebb helyzetekben találkozunk jóindulattal, például egy ghánai családnál. Stevee tíz hónapja él Angliában, és most jutott el oda, hogy úgy érzi, lassan elindult valami, ami jó irányba…..