Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IXI

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
IXI 2017.08.24 09:01:26
@A Momentum kiütötte orbánt: A stilus mutatja az értelmi szintet.!!!
IXI 2017.08.24 09:03:45
@ps7x: A "kapitalista" dogma hazugságra épül CSAK IGY MÜKÖDIK!!!
Azt azért sosem gondoltam volna, hogy a bulvármédia ihlet meg egy olyan írást, ami most következik. Egyben megígérem, soha többet nem foglalkozom Hajdú Péterrel, van itt az Indexen elég blog, ami megtegye - teszik is, hálistennek/sajnos. A szerdai Frizbi felett azért nem lehet…..
Ahogy az az eddigiekből kitűnik, 1989-ben Kiszelyék vélhetően Petőfi földi maradványait találták meg, azonban hosszú pereskedések után sem engedélyezték Petőfi édesanyja, Hrúz Mária csontjából a DNS-vizsgálat elvégzését, ami alapján egyértelműen azonosítani lehetett…..
IXI 2015.11.16 19:06:45
@Bunyevácz Zsuzsa: Sajnos az MTA egy alkalmazott HIVATAL melnek feladata bizonyos (nem magyar) pénzügyi és gazdasági ÉRdekeket érvényesiteni ((((öket inkább feledtetni kéne az óriási mennyiségü magyar vonatkozásu dokumentumok, és régészeti anyagokrol való értekezésekkel.))) A fiktiv magyareleneseknek hagyjük harcoljanak ellenség nélkül. Ez senki ellen, hanem "-ért". T. B. Gy.
IXI 2015.11.16 19:11:23
@IXI: KériE. megirja az MTA. NEM AKAR BIZONYOSSÁGOT, "nem akar" pedig az már VAN. (GONDOLOM9
A MVSZ tehát az elmúlt négy évben semmi olyan új információval nem szolgált, ami előmozdítaná az ügyet. De legalább a közös cél érdekében maximálisan együttműködnek a Morvai Petőfi Bizottság tagjaival és mindenben segítik őket? Ahogy a továbbiakban látni fogjuk, ma már…..
IXI 2015.11.02 23:21:35