Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hol land

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd feszítsük egy kicsit mi is a húrt, Michnai úr! Ön azt tanácsolja a homoszexuálisoknak: "Legyetek ezért megértőek! Lássátok be, az idézett sok ezeréves rendben ti vagytok az „újak", ráadásul a kisebbség is, ezért főképpen nektek illene igazodni a többséghez. És ennek a…..
hol land 2013.07.09 23:14:34
@Lindalinda: szóval szerinted minden meleg egy emberként szavaz... akkor ez nyilván egy buzipárt. eddig elkerülte a figyelmemet a létezése. a "normális ember" az te lennél pl.? ha igen, akkor én nem vagyok az! (de elárulom, buzi se, csak toleráns, szóval akár én is növelhetem annak a bizonyos pártnak a szavazótáborát)
hol land 2013.07.10 09:02:31
@egyérintő: köszi, én a magam részéről teljesen megoldottam már a kérdést (gondoltam a cikk neked is segíthet rendet tenni a fejedben.)
Mi képtelenek lennénk a megbocsátásra és a szeretetre, ha Jézus nem szeretett volna előbb/bocsátott meg volna nekünk a keresztfán. Az ítélkezéstől való tartózkodás lett volna a fő üzenete a hozzászólásomnak, kár hogy afelett elsiklottál. Az is sajnálatos, hogy leírsz valamit előre, alapvetően nem vagy kíváncsi a tiedtől eltérő véleményekre, ha meglátod hogy egy cikk nem a heti válaszban jelent meg, már el se olvasod (nem muszáj éjjel f12-kor, lehet bármikor máskor is). Pedig érdemes lenne, hiszen Balavány azzal kezdi, hogy őt korábban joggal vádolták meg homofóbiával, de azóta megváltozott a véleménye. Én is ezek közé tartozom, a homoszexualitás társadalmi elfogadása nehéz téma és korábban nekem is voltak ezzel problémáim. De - ebben lehet hogy az is segített, hogy másfél éve Hollandiában élek, ahol megtapasztaltam, milyen felszabadító élmény az itt naponta megtapasztalt tolerancia - nemrég ráébredtem, hogy rám semmilyen szempontból nem jelent fenyegetést a homokos emberek léte - akkor miért támadjam őket? miért akarnám eltaposni őket, ahogy a mai magyar közhangulat diktálja? Nőj fel, és lásd be, hogy a homofóbia - szó szerint embergyűlölet - minden csak nem keresztényi.
hol land 2013.07.10 13:48:36
@I_Isti: természetesen lehet viszolyogni, de ez nem egyenlő azzal, hogy ki kell őket iktatni, el kell taposni, gyűlölni kell őket. Aki viszolyog, kerülje el őket, meg van rá a lehetősége. "élni és élni hagyni"
Két vélemény fogalmazódott meg a http://hafr.blog.hu/2013/06/08/a_keresztenyseg_kudarca c. posztom alapján  a http://reposzt.hu oldalon. Szerzőik Köntös László és Bogárdi Szabó István. 1. Tisztelt Köntös László! Sajnos képtelen voltam bejelentkezni a reposzt.hu-ra ezért…..
hol land 2013.06.16 17:24:16
@sirwalter: légyszi, segíts már megtalálnom a püspök úr szeretetteljes kommunikációjának csak egy halvány jelét! előre is kösz! (a biztonság kedvéért mégegyszer a püspöki mondatok: "Olyan kőkemény antiszemitizmus húzódik meg mögötte, és olyan ostobán provokatív, hogy szinte nem is titkolja. Csak azt találgatom, hogy melyik Nietzsche-koktélból kavarta ki ezt a sületlenséget! Régi recept ám ez! S hogy az Index multiplikálja? Nem csodálom. Annyi gyalázkodás után, végül is az 1000 leütés neo-Nietzschéje (mit ne mondjak: neo-nácija) tűnhet az utolsó értelmes szónak - az Index számára... Ami azonban értelem - az ezen túl van. Ez itt zsákutca. Kár volt belemenned.")