Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bibircsoka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kommentár nélkül adjuk közre olvasónk tegnap este érkezett elektronikus levelét: Sziasztok! Nagy Katalin vagyok, Csepelen lakom a Szent Imre téren. Ez az eset, amit most megosztok Veletek, ma történt velem a Szent Imre téri parkban. Nem vagyok aktivista, normális esetben nem emelem fel…..
bibircsoka 2013.07.31 18:15:18
@stüncike:
Színte hihetetlen, nincs tisztába?
:D
Nemsokára majd azzal lesz itt tele minden, hogy csúnya rossz fiúk/bácsik és lányok/nénik mennyi rosszaságot követtek el, és senki nem csinál semmit, pedig még gumibotjuk is van.
Minden önkormányzat alkothat rendeletet a közösségi együttélés szabályairól, ami közterületen és lakóházakban is szabályoz.
Ott tessenek érdeklődni, akiknek problémájuk van a nem normálisan együtt élni akarókkal.
8ker Jázmin 2013.05.06 13:29:14
Itt a tavasz - bár az elmúlt hetekben egy kis nyár is beköszönt -, nyílnak a virágok. A jázmin majd csak bő egy hónap múlva, de addig is itt a róla elnevezett utca: Olvasom ezt a sok demagóg kiírásod Facebookon, hogy mire mennyit költ az önkormányzat, és nem tudom nem…..
bibircsoka 2013.06.16 12:47:24
@Frigyesmester:
Ezen a videón pontosan látszik mekkora szeméttelep jön létre rendszeresen a szelektív tárolók mellett. „A szelektív hulladékgyűjtő szigetek és közvetlen környezetének a tisztán tartása a Fővárosi Közterület-felügyelet hatáskörébe tartozik.” Ők tudnak erről? :)
bibircsoka 2013.07.30 23:34:48
@Frigyesmester:
Az önkormányzat(?) kirakott egy figyelmeztetést az ominózus szelektív tárolókhoz, hogy kamerával megfigyelt terület, szemét elhelyezése tilos.
Azóta valóban nincs akkora kupac.
A szigetekkel kapcsolatos kötelességekhez nem hiszem tartozik, hogy a lakosság által odahordott szeméthegyeket eltakarítsa, szerencsére mégis megteszik.
Csak végre valakit megbírságolnának már szemetelésért, lesz valaha ilyen? Pedig az is szabálysértés, nem kell hozzá autó. :)
A zsenge zöldségek még éppen roppanós frissessége finom selymes vajjal bevonva igazán kedvet hozhat megízlelni mindezt. Így készítették valaha a főzeléket, saját levében vagy némi hús-, illetve zöldségalaplében párolva. Kedvenc összeállításom a francia konyha…..
8ker Padrongálók 2013.05.01 11:18:37
 Néhány nap után megrongálták a frissen festett padokat - hazudja a kerületi honlap, és rittyent mellé egy finom uszító cikket. Mert hiába az összefogás, az igyekezet, a pénz és a saját kezem munkája, ha ezt nem becsüli meg MINDENKI. Márpedig ez egy ilyen műfaj, ha padokat…..