Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marduk001

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett Notch, a Minecraft fejlesztőjének új ingyenes minijátéka, egy böngészős életszimulátor. Kezdetben azt hittem, hogy még egy idle clicking játékról lesz szó, de szerencsére közel sem. Első ránézésre nem tudtam elképzelni, hogy lehet ilyen típusú játékból…..
Az egy dolláros pakk instant buy, ha sok játék nincs meg a nagyobból, akkor végül is az se rossz, a legnagyobb pedig szintén rendben van, de szerintem a Teslagrad lesz még jobb akcióban. Kiemelném: mindegyik játékot külön adja. 1$-tól:Thomas Was Alone (PC MAC Linux Steam): alapmű…..
jateknaplo.blog.hu Banished 2014.04.15 10:48:35
Az utóbbi időben eléggé megcsappant a városépítős játékok száma és amit tavaly kaptunk a Sim City formájában az is eléggé kétesre sikerült. Ideje volt már valami újat felmutatni, amit Luke Hodorowicz a Shining Rock Software alapítója és egyben egyetlen tagja meg is…..
Ernesto talán az egyik legegyszerűbb rpg, ami valaha is készült. Célunk, hogy eljussunk a 4. szintig, ahol ki kell nyírni a fő gonoszt és bezsebelni az aranyat. A négy szintet viszonylag hamar meg lehet csinálni, de nem is ez a lényeg, hanem a játék mechanikája. A játék teljesen…..
A 2013-as év az indie játékok töretlen sikere volt. Nem is tudom, hogy lehet ezt még fokozni, na jó azért egy Humble Activision Bundle még bőven jöhetne. Manapság már semmi se lehetetlen: a nextgen konzolokat az indie fejlesztőkkel és játékaival reklámozták be és most már simán…..
Alapvetően most 2 játékot és azoknak a folytatását kapjuk. Én a DeathSpankkal már jóideje szemezgettem, úgyhogy nyomok is egy buy it now gombot.Kiemelném, hogy nem ad külön kulcsokat! Egy kulcs az alap és egy kulcs az átlag felett. 1$-tól:DeathSpank (PC MAC Steam): humoros rpg,…..
A GreenManGaming a Golden Joysticks-al karöltve nagy akcióba fogott. Minden Golden Joysticks szavazónak ingyen Mafia II vagy Civilization V játékot ad. Egyszerűnek hangzik, de sajnos ennél picit nehezebb lesz a kulcs megszerzése: UPDATE: Initial batch of codes for Civilization V and Mafia…..
Pontosan 2 éve kezdtem ezen a napon a blogolást, egy nagyon egyszerű indokkal: elegem lett a valótlan beszámolókból, a sokszor csak külföldi cikkek tükörfordításából és persze abból is, hogy írnak 5 teljes oldalt egy játékról, amit elolvasva csak annyit tudtam kérdezni…..
marduk001 2013.09.30 19:29:24
Tartják a mennyiséget a Steamnél , mert megint több mint 10 játéknak adtak Zöld utat, lássuk őket: 7 Days To Die:  fps játék, a következőkből épül fel: Minecraft - tower defense - survivor-horror rpg alapokkal és persze zombikkal. A játékmenetet legjobban a Don't Starve-hoz…..
Nem rossz pakkal rukkolt elő az Indie Royale, tulajdonképpen már Sword of the Stars: The Pitért is simán megéri. Sword of the Stars: The Pit (PC Steam Desura): jófajta sci-fi roguelike rpg játék. A pakk húzócíme -  egy ideje már a kívánságlistámon van nekem is. Steamen van…..
Megírjam? Ne írjam? Ezen töprengtem egy sort, miután a bosszúság vaskos felhője immáron végre tovaszállt, hisz hülye vagyok az egészhez, mezei felhasználóként én mindig arra kattintok, ami mellé oda van írva, hogy "javasolt". De talán épp az általam képviselt vaskos réteg az,…..
marduk001 2013.06.23 21:40:42
@Plumper: elég off, de per pillanat csomagban 16-17e kb az sc2, és ebben a szintednél jobb játékost nem nagyon kapsz, jól válogat a rendszer.

Másrészt a témához szólva ez szerintem is pofátlanság, hogy néha közel játszhatatlanul adnak ki egy játékot, értem én, hogy kockázatos ez az üzlet a kiadónak és pént akar látni, de könyörgöm, ennyi pénzért legalább működjön a program.
Újabb online gyűjtögetős kártyajátékot szeretnék bemutatni az esetleges kételkedőknek és a stílus kedvelőinek egyaránt, mely szintén a Kickstarternek köszönhetően válhat most valósággá.A Card Hunter ötvözi a régimódi szerepjátékokat (ceruza, radír, dobókocka korszak) a…..