Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taurus XT 257582

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
Taurus XT 257582 2013.06.18 08:23:57
Eredetileg a jó/rossz pasi kérdéskörben nem akartam véleményt nyilvánítani, mert ezt eldönteni a nők szíve-joga. Látván azonban Q-in-Law kolléga társadalmi konvenciók felett érzett elkeseredettségét, az iránta érzett mély szánalom okán tollat ragadtam.
Van egy jó hírem, kolléga: a nőknél igenis a belső tulajdonságok számítanak! Csak esetleg nem úgy, ahogy sokan gondolják.
Elöljáróban annyit, hogy Flóra megint csúsztat. Először is: rossz színben tünteti fel a saját nemét. Másrészt átlagos szolgáltatóként 18-22 éves, tökéletes testű lányokat vizionál a szerencsés olvasónak. OK - én meg átlagos vendégként egy "jó pasit", és megegyeztünk egy döntetlenben.
Szerintem az átlagéletkor 28-30 év (pláne, ha nem a bevallott kort vesszük alapul), és a kinézet / kisugárzás faktor átlagosan úgy 10-ből 7. Egyébként főleg a 3x korosztállyal vannak tapasztalataim, és ugye ők szocializáció szempontjából is más generáció, mint a mai huszasok.

Másrészt van egy érzésem, hogy Flóra elhallgat valamit, amire másutt mintha már utalt volna.
A lényeg szerintem a nőiséghez/kurvasághoz való belső alapállása, viszonya a férfinak. A többi ebből következik. Kifejtem bővebben:
1. A rossz pasi: azért jár kurvához, hogy pénzért vásároljon magának egy jobb önkielégítést. A prosti a szemében lelki sérült / a társadalom söpredéke / élősködő gyökér. Talán nem ennyire durván, de semmi esetre se egyenrangú vele. A vicc az, hogy az ilyen a Való Világban tényleg nem talál nőt, pontosan az ilyen hozzáállását érzik meg rajta a "rendes" nők is.
2. A jó pasi: amikor lányhoz megy, akkor a NŐhöz megy, aki mellett FÉRFInak és királynak érezheti magát, legalább egy rövid időre. Szerinte az emberiség alapvetően két csoportból áll: nőkből és férfiakból (leszámítva a gyerekeket és az aggastyánokat). Ezen túl minden egyéb (akár foglalkozás szerinti) felosztás lényegtelen (ezért nem zárható ki a 4. eset). A prostiban a Nőt (igen!) tiszteli. Odafigyel a részletekre, és hálás azért az időért, amit a Nő a sajátjából áldoz rá. Nem kamuzik, tényleg hálás. Ezt a nő megérezné akkor is, ha más jele nem lenne.
Amit Flóra írt, az már mind a fentiekből következik. Nagyrészt a külső is! Most a továbbiakban tegyük fel, hogy 2. vagyok: ekkor igényesen öltözöm a Nőnek, nem vagyok ápolatlan, viszek ajándékot, próbálok laza és kreatív lenni stb. Még a sportosság is jobban valószínűsíthető így, hiszen ha van még valami célom az élettel és a nőkkel, akkor nem hanyagolom el magam, nem eresztek pocakot. Egyetlen kivétel: a jóképűség. Ez tényleg adottság kérdése, de csak egy tényező, és nem olyan fontos, mint sokan gondolják.

És még mielőtt Flóra kinevet, hogy ketteskeként illúzió áldozata vagyok, bevallom: teljesen igaza van. Azért járok oda, mert ÉN akarom, hogy elbűvöljenek. Én így érzem jól magam, MAGAMÉRT csinálom, nem a prostiért! Nem görcsölök azon, hogy van-e orgazmusa. Kit érdekel? Elvégre csak egy kurva :D
Még annyit, hogy egy házasember, akinek igazából el kéne válni: ameddig nem tudja erre rászánni magát, soha nem jó pasi, csak egy puha p***. De ez már messzire vezetne, és a lányok nem is ennyire igényesek... Elvégre ebből élnek.
Taurus XT 257582 2013.06.19 06:34:37
@Q-in-Law:
Aha
Megneveztél egy típust, amely Flóránál nem szerepel. Valami oknál fogva megfeledkezett rólam.
Házas vagyok amúgy, és az utolsó bekezdést magamról is írtam. Illetve főleg magamról. Tehát nem vagyok JP.
Valószínűleg a kamaszkori szerelmi álmaimat akarom újra és újra megélni. Amikor a valóságban semmi nem jött össze, éjjel azonban - egy magömlés kíséretében - minden.
Taurus XT 257582 2013.06.24 22:16:40
@rpflora:
Flóra wrote:
" - nincs rossz alakja, igényes, ápolt, jó fej. Csak amikor megszólalt, olyan hangja volt, mint egy 15 éves meleg srácnak :D
- jó test, ápolt, helyes, minden oké... de kb azt hiszi, hogy a szex reszelésről szól és semennyire nem ért a nőkhöz.
- jó test, helyes, ápolt, kedves, ért is a nőkhöz, tudja mit hogy kell: valami agyban nem stimmelhet...mit keres itt és mit akar tőlem? :) Hát igen...itt jön képbe, amit te is írtál. :) "

Én pont így vagyok a való életben a nőkkel:
- ha csupán szép, az még nem elég jó
- ha csupán kedves, az még nem elég jó
- ha szép is és kedves is, akkor meg nem értem, mi a négybetűst akar pont tőlem, ezért elhajtom

Fenti magasrendű logikával persze nem jutok nőhöz, így kurvázásra kényszerülök.
Csak hogy ne kelljen tovább találgatni.