Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolti^

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elkövető Reed, a helyszín az utolsó törzsi tanács. A videó és az évad rövid értékelése az ugrás után, mert spoileres. Naszóval Natalie nyert. És istenigazából nem is lehet fogást találni a győzelmén, mert a social game-je kifejezetten erős volt, nyert sorversenyt is,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.08.21 09:30:00
Aki hétfőn Hollywoodban jár, nyitott szemmel tegye, mert az Emmy-gála előtt Aaron Paul kincsvadászatot rendez a Breaking Bad rajongóinak, amin akár a sorozat forgatókönyveire is rá lehet lelni. És ha már Breaking Bad: RJ Mitte (Walt Jr.) ilyen videóinterjút adott a Laughning…..
A Starz 50 Cent cégétől rendelt fekagengszter-sorozata rém egyszerű receptre építkezik: csöcs + erőszak = win. Hogy aztán ez a nézettségen meglátszik-e (nem), az más lapra tartozik. A sorozat első évada lassan a felénél tart, most jutottunk hozzá, hogy írjunk róla valamit,…..
Az HBO Amerikában vasárnap este mutatja be a The Leftovers című vadonatúj sorozatát, nálunk pedig (dobpergés) nem másutt, mint Index anyánkon lesz a premier hétfőn délelőtt, eredeti nyelven, felirattal. A tévében pedig csak este, szóval okkal mondjuk, hogy exkluzív meg…..
A Való Világból a tévésorozatba szédelgő Nádai Anikó karakterét az RTL elküldi pihenni egy kicsit, megy Berlinbe. Hogy aztán mikor és miért kerül vissza a nyáron sem pihenő konstruált reality-sorozatba, az majd kiderül. Közszolgálati kétpercünket olvasták.…..
A beköltözős - egymással alaposan kibaszós valóságshow-k feltétlen híveként kicsit félve várom a nyarat minden évben, pontosabban a CBS műsorán a Big Brothert, mert szinte minden évadban van valami olyan kavarás amitől azt várják, hogy jobb lesz a műsor, miközben nem…..
A Silicon Valley eddig is próbált a tahóság és a kifinomult hülyeség között lavírozni, de az évadzáróra sikerült megtalálni a gyönyörű középutat. Egy középutat, amin péniszekből van kirakva a kerítés. Mike Judge geeksorozatának fináléjában kicsesznek a…..
Megvannak azok a jelenetek az Arrow című sorozatban, amikben a főszereplő edz, és hihetetlennek tűnő mozdulatokkal húzódzkodik? Na, gyakran vádolták azzal a színészt, hogy kamuzik és fotósopp az egész.  Nem az.  ..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
A január erős lesz kábelföldön, az RTL II a Való Világ 6-tal, az HBO meg három, sokkalta igényesebb sorozattal jön elő, lehet örülni, kérem szépen. Az újoncok mellett persze visszatérnek az eddig látott sorozatok is (Trónok harca IV., Csajok III., True Blood VII., Boardwalk Empire…..
Levelet kaptunk, a fenti képpel: Kedves CC! Ilyen egy HD adás MTVA módra. Letterbox kép, HD logóval. Mindezt 90 milliárdért. Üdvözlettel Hegyirabló ..
Jó, képletesen szólva, remélem senki nem gondolja komolyan, hogy egy tévés reality műsorban VALÓBAN megölik egymást a rokonok, bár ha így haladunk, még tán én is megérek egy Éhezők viadala Live-ot a CBS-en. A tegnap éjjel befejezett Survivorban ilyen nem volt, viszont izgalom,…..
Ez így, ahogy van, zseniális. A dalválasztás, a kép, a vágás, a színészek, a színek, a hangulat, minden. Csak az nézze meg, aki már látta a Person of Interest (Célszemély) harmadik évadának tizedik epizódját.   ..
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
A Sons of Anarchy ötödik évados DVD-kiadványán idézik fel a szereplők, milyen is volt Opie utolsó jelenetének forgatása. Ami a legkeményebb: amikor a végső csapás előtt az üveggel szembefordul, és mi csak az arcát látjuk, az üveg mögött az összes szereplő ott sorakozott, hogy…..
Zsolti^ 2013.09.03 14:15:21
Tudjuk, nem mai darab, de mi csak ma találkoztunk az Iszonyú Viccesen Röhögő Kevésfogú emberrel, aki eredetileg spanyolul mesél valamit, de hogy mit, azt nem tudjuk, és végü is nem is olyan fontos, mert a magyar internetes népművészek "Egy TDI-s elmeséli kalandját a VTEC-el.…..
Azt, hogy a reality műsorokban nem a legértelmesebb embereket válogatják be, mindenki tudja, akinek ismerős a VV Cristofel név, meg úgy egyébként mindenki más, aki képes az agyát az alapvető létfunkciók működtetésén túl is használni. Az amerikai Big Brotherben idén már volt…..
A jó hír, hogy jönnek új szereplők a Revolutionbe, így reménykedhetünk, hogy szegény Giancarlo Esposito mellé sikerül még egy színészt is beállítani a panoptikumba. A rossz meg az, hogy a fenti, NAGYON SPOILERES videó alapján úgy tűnik, ami klisét a posztapokaliptikus…..
Szeptember vége az az időszak, amikor a nagy országos amerikai tévék elővezetik az őszi műsorrendet (jó, korábban kezdik és október közepére is jut évad- vagy sorozatnyitány), és itt van egy olyan hét, amibe konkrétan bele fogunk gebedni. Mivel a nyitányokról általában írunk…..
Az idei Big Brother-évad a nyolcadik óta a legérdekesebb - abban egy Dick Donato nevű széttetovált faszi oltotta szanaszét a házat és ment az idegeire mindenkinek, a mostaniban viszont legalább hat olyan karakter van, akit máris meg tudnánk fojtani egy kanál sósavban. Az első héten a…..