Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaboeszti

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
szaboeszti 2017.09.18 19:03:21
@sixx: dede, mi választottuk mindet. :) Nem tudja ezt más kiválasztani neked, a legjobb indulattal sem. Sztem 1000%, hogy itt is ez van, kizárt, hogy egy szerkesztőtől elfogadjon bárki közülük egy dalt.
szaboeszti 2017.09.19 06:58:28
@bibibi44: abszolút. ebben a műsorban ha nincsenek olyan kiemelkedően jó hangi adottságaid, és nem tudsz úgy levenni hangszineket,mint Bereczki, vagy Biga ,akkor a bentmaradáshoz a második legjobb döntés az, ha teljesen hülyét csinálsz magadból egy poénnal. Szerintem így gondolkodott ő. Másrészről pedig Inkább azt mondanám, hogy nem tudom elképzelni, hogy bármelyik előadó belemenjen abba, hogy egy szerkesztő válasszon neki dalt. De szerintem a szerkesztők sem, hiszen egészen egyszerűen senki sem tudhatja hogy te milyen hangszineket tudsz levenni és kinek a bőrében tudnál jó előadást produkálni. Annak van a legnagyobb valószínűsége hogy a versenyzők leadnak a legelején egy listát az előadók ból és abból válogat a szerkesztőcsapat, mert sok olyan szempont is van, hogy például túl sok lassú ne legyen egy egy estén és így tovább. Egyébként nem tudok semmit, csak józan paraszti ésszel belegondolva nem tartom elképzelhetőnek hogy a szerkesztők válasszanak.
szaboeszti Két zsák van 2015.04.29 10:58:05
Két zsák van.  Ez az első számú titok. Az egyik van nálad és én pakolok bele, a másik nálam és te.  Nem csak  egy zsák van, amibe elég, ha én dobálom ész nélkül a jó dolgokat és akkor már működik minden. Nem. Két zsák van és nem elég ha a tied van tele. Két…..
A múltkor egy csomó lájkot és megosztást kapott a legmenőbb saját kézzel is elkészíthető bútorok és kiegészítők gyűjteménye, ezért arra gondoltam, ha ennyire érdekel titeket a téma, folytatásossá teszem a posztot. A maiban most kifejezetten olyan lakáskiegésztőket…..
  Néhány, pár kattintással beszerezhető extrém csizma következik most a teljesség igénye nélkül. Az összeállítás címében nem véletlenül nem szerepel az "ajánló" -kifejezés, mert nyilvánvaló, hogy nehéz lenne ezekhez a darabokhoz élő embert párosítani,…..
  Meglepő, milyen finom eredménye lesz annak, ha néhány zacskó mag és pár szem gyümölcs állagát átrendezzük. Nem csalás, nem ámítás, ez a süti nyers és vegán, csakis gyümölcsökből van így szuperegészséges. Nekem is furcsa volt, hogy ilyen isteni lett, mert én a…..
  ..Az egyik fiam kérdezte ugyanezt az előbb, hát mondom mustármagból. És akkor, ha szerzek mustármagot, tudunk csinálni itthon is? Hát mondom nem. De miért? Mi kell még hozzá? Na ez az. Gőzöm sincs. De tényleg: miből van a mustár?   A mustár készítésekor…..
  Délutáni reggelinek, hajnali vacsorának, de akár sima früstöknek és könnyű nyári ebédként is tökéletes ez a tartalmas jeges ital, ami ráadásul egészséges is, az íze pedig egyszerűen fenomenális! Hűvös Nutellás tejshake-re hasonlít finom mogyoródarabokkal…..
  Az alábbi videó tökéletesen bemutatja, milyen jól működő praktikákhoz folyamodhatunk, ha fiatalabbra szeretnénk sminkelni magunkat. A módszer működik, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a hölgy a fotókon negyven éves, ám néhány perc után alig tűnik…..
  A pizza története az ie. első századik nyúlik vissza. Már Vergilius is lejegyzett tészta alapú, feltétekkel készült recepteket, ám azokat sokáig mézzel és fűszerekkel, vagy tejföllel készítették, mivel a paradicsom még ismeretlen volt…..
  Rossz tanuló a gyerek? Rendetlen a férje?  Hisztis a felesége? Hangos a  szomszéd? Van megoldás! Maradjon elegáns. Zsarolja meg családtagjait, ismerőseit baklavával! Ha eddig már mindent megpróbált, de semmi sem működött, ez a csodás édesség biztosan…..
  Ha én tudok tapétázni, akkor te is. Ez biztos és nagyjából ez minden, amit bevezetésképp el szerettem volna mondani..     Na jó, még annyit, hogy ha te magad csinálod, akkor akár néhányezer forintból már szuper fali dekorációd lehet, ráadásul egy…..
  Két gyerekem van, úgyhogy két Angry Birds-ös-tortát csináltam eddig. Nehéz eldönteni, hogy nekik, vagy a felnőtteknek jött be jobban végül, ám érdekes tény (nekem legalábbis), hogy minden fiú–férfi ismerősöm valamiért nagyon menőnek tartotta ezeket, és simán…..
  Sokan mondják, hogy ők már biztosan alkoholisták, közben mégsem. Még többen állítják, hogy nekik aztán semmi bajuk, miközben mégis. Ezért tartottam fontosnak utánajárni annak, mikortól nevezhetjük alkoholizmusnak a rendszeres alkoholfogyasztást. Sokféleképpen…..
    Elérhető árú és stílusos csipkecuccokat gyűjtöttem össze ma nektek. Azért töltöttem ezzel a délelőttöt, mert a csipkét szerintem majdnem mindannyian szeretjük, de úgy sejtem, ti is csak akkor, ha nem kelt igazán olcsó hatást. Ez a feltétel viszont…..
  1. Nem kell sütni, főzni. 2. Hamar elkészül. 3. Nutellás. 4. Sajttorta. 5. Nem lehet vele tévedni, mert mindenki szereti. A világon bárki megörvendeztethető, lekenyerezhető vele, zsarolásra és fenyegetésre is tökéletesen alkalmas. Egyedül rendet nem csinál a…..
    Mindannyian tudjuk, hogy néhány különleges falikép, párna vagy egy szép szőnyeg barátságosabbá teheti otthonunkat, ám akad ezek mellett  még jópár olyan ötlet, amik segítségével tényleg szuperolcsón tudunk különleges és tényleg menő belső…..
  Hogy van-e minden  betegségeknek valamilyen lelki  kiváltó oka, arról ebben a pillanatban azt hiszem egyikünk sem tudhat biztosat. Sem azok, aki állítják, hogy minden, ami bennünk megjelenik véletlen, vagy az életmódunknak köszönhető, és azok…..
  Az első munkahelyemet 14 évesen szereztem, a gyulai fürdőben árultam hókristályt. Rengeteg jeges-művizet ittam, még szinte ma is a számban érzem a trinátrium-citrát és a maltodextrin ízét. Amikor a strandolók azt kérdezték milyen ízű van, mondtam,…..
  Évekkel ezelőtt beszéltük át Lakatos Márkkal azt, hogy mit ajánlana ő a férfiak és nők alapruhatárába. Megegyeztünk abban is, hogy ha az ember okosan akar gardróbot tervezni, akkor érdemes az alapdarabokat lehetőségeink szerint  jobb minőségben megvásárolni és…..
  A saláták csodálatos ételek (nem vicc), főleg ha nem unalmas zöldségkockákból állnak valamilyen tartósított vagy ízetlen öntettel, hanem gazdagok, fűszeresek és még jól is lehet velük lakni. Mivel salátázni amúgy roppant egészséges és nyáron főleg jól…..
  Sajnos a középiskolai irodalom órákon tőlem kívül álló okok miatt (kocsmázás, billiárd, szieszta) nem mindig volt alkalmam részt venni, ezért is gondoltam arra, hogy szívesen elolvasnám/meghallgatnám a kedvenc verseiteket. Ha van olyan felvétel a Youtube-on, link, vagy…..
Fél évig teszteltük, hogy működik-e a Vichy hajhullás elleni terméke és hogyan hat azokra, akik egyáltalán nem kopaszodnak. Íme az eredmény. Az egyik alany, Dávid, egy kopaszodó harmincegy éves férfi kezdődő hajhullással, a másik én. Rólam csak annnyit, hogy…..
  A profik sok olyan eszközzel rendelkeznek, amikkel gyönyőrű képeket készíthetnek, és persze a cuccaik mellett látásmódjuknak is köszönhető, hogy a képeik végül látványosak lesznek. Ám amatőr szinten is van remény, néhány trükk és alapszabály, ami segít, hogy…..
    A most következő bútorok és  lakáskiegészítők legtöbbje ráadásul újrahasznosított (zöld!) és ajándékként is tökéletes, mivel bárki gyorsan összeszkábálhatja őket. Mindegyik ultramenő. Órák bakelitből, régi bicajalkatrészből, régi…..
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
szaboeszti 2013.06.23 11:12:21