Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaslabda

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaink! A Fortepan az utóbbi hetekben több magángyűjteményt és fotóhagyatékot is kapott digitalizálásra, ami nagy öröm. Úgy tűnik azonban, hogy a jelenlegi párfős társaságunk nem győzi a munkát, ezért szeretnénk új önkéntesekre lelni. Vagyis ez egy…..
Vaslabda 2013.06.15 05:38:20
@szbi: Világvevő tényleg kínosan bunkó (pénzéhes) figura, de el kell ismerni, maga sem egy IQ bajnok. Meggondolatlan, tudatlan alak. Az Új-kapitalista rendszer ostoba terméke. (remélem nem kel bővebben megmagyaráznom?)
Vaslabda 2013.06.18 19:54:54
@szbi: …jó darabig gondolkodtam azon, hogy asszociálta magában a Vaslabda és a vasagyúság összefüggését, igaz én m ég nem hallottam, hogy bárkire mondták volna, hogy vasagyúan gondolkodik, de hát ez az Ön dolga. Bár nem bánnám, ha venne egy kis fáradságot, s újra át olvasná, amit írt, mert azért 62 éves korára el kellet volna jutnia, hogy legalább a saját írását értelmezze. Nem tudom hol élt eddig, s hogy vészelte át a bűnös Kádári-kor embert butító időszakát, s még a kor legelején elolvasta Elliot Jay Gould könyvét (melyiket?), hogy annak ismeretében, szeretetben, hitben és reményben tudja átvészelni az úttörő mozgalmat, a KISZ-t, a Munkásőrség vad „emberellenes” akcióit. Ha valaki (lásd: világvevő), aki nem akar társadalmi munkát végezni, mitől Kádár termék? Nos, akinek erről az jut eszébe, az ne próbáljon történelmet írni, mert szerintem fogalma sincs a történelemről. De még csak ne is kuruzsoljon, mert a kuruzslók ideje is lejárt. Egyébként nem vagyok öngyűlölő (?). Én azt gyűlölöm, ha valaki elhamarkodottan visszaköp abba a korba, amibe élt, ahelyett, hogy azon gondolkodna mit rontott el, hogy abból a viszonylag élhető korból, átjöttünk egy Új-kapitalista korba, ahol olyan emberek vannak, hogy egy igazi értelmes, múltunkat megörökítő munkának önzetlen segítése helyett, felháborodik, s azt „pofátlanul” kiforgatja. Meg az olyanok, akik bármilyen rossz emberi tulajdonságot felfedeznek, azonnal Kádároznak, 8 éveznek stb. Bocs, hogy megszólítottam… többet nem fog előfordulni.