Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikszel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gonosz karakterek….szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy a gyerekkori rajzfilmek, játékfigurák és sokszor a mai filmek megítélésénél is rengeteg múlik a megfelelő negatív karakteren. Ha jó volt a gonosz, akkor az amúgy közepes film vagy rajzfilm is sokkal jobbnak hatott, ha pedig…..
pikszel 2020.04.17 13:36:21
@Skywatcher: Teljesen jól emlékszel, nekem is volt ilyenem, és ugyanezeket tudtam volna leírni, amiket te is. A szín azért volt más, mert másolat volt. :)
A kanadai Sears exkluzív "csupasz hátlapos" figurák Korábban beszéltünk már azokról az egyedi játékajánlatokról, amelyeka nagy amerikai (és kanadai) áruházláncok karácsonyi katalógusaiban jelentek meg. A 80-as években divat volt a Sears vagy a JC Penney katalógusából rendelni az ajándékokat és…..
Megvallom, eddig még nem volt szükségem erre a funkcióra, sőt, nem is tudtam, hogy van egy Linkek panel az Illustratorban. A minap úgy csináltam meg egy anyagot, hogy linkelve volt a kép benne, aztán amikor kidobtam a kukába ezt a képet, utólag hiányolta az Illustrator. Na most ha nem…..
Pár napra odaadtuk Daninak a Samsung legújabb csúcskészülékét az S5-öt és mellé egy GearFit okosórát. Előtte még sohasem volt a kezében Galaxy, sem Smartwatch, így őszinte laikusként esett a két készüléknek. Szóval ne egy kegyetlenül objektív tesztet várjatok. Csupán benyomásokat egy olyan sráctól,…..
pikszel 2014.05.27 19:40:45
@Cooler: Az eszed is vághat mint a borotva, pedig nincs éle...
Ernő a Sparban lőtte az alábbi csendéletet, amiből kinagyítottuk a lényeget. ..
pikszel 2013.06.17 17:46:21
A legjobb gyártókkal is előfordul, hogy az élővilág tojik az ISO szabványaikra, és kamikázeakcióikkal elcsúfítják a olcsó termékeiket. A nápolyiáról ismerhető szlovák IDC nincs a legjobb gyártók között: Undorító, gusztustalan!!! Ne vegyetek ilyet! Senki! Soha!…..