Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Huani 2014.10.23 12:18:55
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
Huani 2013.11.29 05:22:48