Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zizics Fanta László

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik a kilencvenes években áldoztak némi szabadidőt (esetleg pár vizsgaidőszakot) a M.A.G.U.S. nevű magyar asztali szerepjátéknak, valószínűleg ismeri a Rúna magazin nevét, és akkor már Kis Mészárosét is. KM (mint Kaland Mester, ééérted) egy karikatúrasorozat neve volt, elég jó ahhoz, hogy a…..
Zizics Fanta László 2019.02.18 09:12:35
Az e-licktronic bemutatta a Yocto 2-t, TR-808-klónjuk új, kihagyhatatlan változatát. A cucc továbbra is DIY, tehát egy halom alkatrészt kapunk a majd 300 eurós árért (külső doboz nélkül), de ha valaki összeforrasztgatja, a tökéletesnél is tökéletesebb analóg 808-hangot kap majd, korszerű körítéssel.…..
Folytatjuk a tegnapi mega-interjú-maratont a Graffity tagjaival. Igyekeztünk mindent kihúzni a fiúkból. Innen üzenjük nekik, hogy sok sikert a Justinblue-hoz! Várjuk nagyon! ;)   Tehernapló: Mely demokra vagytok a legbüszkébbek?Cheesion: Justinblue, egyértelmű.Cybortech:…..
  A Faces csapat a hazai scene egyik mérföldköve. Egy kivételes csapat kivételes tagokkal, és különleges pályával. Arról, hogy ők hogyan élték meg a dolgokat, hogyan látják felnőtt fejjel az eseményeket, arról fognak mesélni többedmagukkal. Az első egészestés…..