Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Boldogkoi

106 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van ez. Bámulatos esszé, amit meggyőződésem, hogy senki nem olvas el, aki egyetért Boldogkőivel, mert egyszerűen fájdalmas. TGM körülményessége, szellemi maszturbációja stílus nélkül. Jaj, a Zsolti nagyon okos, rengeteg idegen kifejezést használ, biztos igaza van! Elég megosztani!  Engem…..
Zsolt Boldogkoi 2023.01.12 15:05:21
@tesz-vesz: Most olvastam ezt a blog begyejegyzést. Megkérdezhetem, mi a problémája a a génmódosított növényekkel kapcsolatos nézetemmel és azzal, hogy az oltásellenesek most Putyin mosdatásba kezdtek?
Zsolt Boldogkoi 2023.01.13 19:58:28
@tesz-vesz: Jó sokat írt. Pusztai Árpádnak igen rossz híre van a szakmában, a GMO-burgonyával etetett patkányok esetében eleve rákképződésre hajlamos törzset használt és számos egyéb probléma miatt a tudományos közösség nem fogadja el hitelesnek ezt az eredményt. Éppen most osztottam meg a feleségének az oltásellenes szövegét a Facebook oldalamon. Szörnyű. A GMO technológia és az általa előállított termékek alapból nem veszélyesek semmilyen szempontból. Persze, lehetne mérgező géneket is betenni a DNS-ükbe, de ezt nem teszik, nyilván. A Monasantót azóta megvette a Bayer. Ami a GMO vetőmagvakot illeti. Sok pénzt belefektettek az előállításukba és főleg az engedélyeztetésükbe. Ha nem kellene fizetni ezekért, akkor elég lenne egyszer megvásárolni, aztán szaporítani. Ez a dolog kapitalizmus alaplogikájába szerintem belefér. Ami az általánosítást illeti. Ha jól emlékszem, Krekó Péterek végezték azt a felmérést, hogy az oltásellenesek Putytin pártiak lettek. Nyilván, egy tudományos közleményben, leírtam volna a százalékos arány, de az említett cikkem műfaja megengedi ezt az általánosítást szerintem, mert nincs kijelentve explicite, hogy 100%-ban megtörtént az átalakulás, hanem azt sejteti a mondat, hogy nagy tömegek léptek erre az útra.
Érdekel valakit, mekkorát koppant a magát szerényen csak "A Tudománynak" tekintő biológus celeb? Boldogkői Zsoltnak is jobban állt, amikor csak a homeopátia volt a "hobbija". Mára mindenben mindenhatónak képzeli magát. És nos: ez káros. Ha a média ebben segíti őt vagy a hozzá hasonlókat, mint…..
Zsolt Boldogkoi 2020.12.07 15:11:29
@ZX: ha majd felnőtt lesz érdemes megtanulnia egy fontos dolgot: ne azt nézze, mit mond magáról az ember, hanem hogy valójában mit tett.
Zsolt Boldogkoi 2020.12.07 15:22:00
@ZX: Ha igaz lenne a 10x-es szorzó a valódi fertőzöttek számát tekintve, akkor a vírus elvihetne még legalább 15 millió embert. Ez igen nagy szám, de valóban alatta van a fekete himlő, vagy a pestis pusztításának (az áldotok nagy száma az évszázadok során összegződött). Nem tudjuk, mennyi a szorzó, de azt igen, hogy az enyhe fertőzésen átesetteket újra megfertőzheti, ráadásul súlyosabban. Ebben a számban nincsenek benne a túlélőkben okozott komoly szövődmények. Az, hogy idehozza az egyéb halálokat, nem jelent semmit, ezek ellen is küzd az orvostudomány. Ez a logika olyan, hogy azt mondja egy tömeggyilkost nem kell keresni, mert eddig csak 50 embert ölt meg és nem sokkal többet fog a későbbiekben, a szám elveszik a statisztikákban.
Zsolt Boldogkoi 2020.12.07 15:24:50
@Geronimo Stilton: hogy megpróbáljam, hátha rosszul mértem fel az illető személyiségét. Nagy bunkónak látszik, de hátha érző szívet és éles pengéjű elmét takar a durva felszín. Sajnos, a te esetedben, az első benyomás pontos volt.
Nemrégiben megjelent az Origón egy cikk, A nagy védőoltás-hazugság címmel, Boldogkői Zsolt tollából, mely egy Andrew Wakefield nevű gengszter, sajnos védőoltásokra is masszívan kiható történetét ismerteti. (Én is elmeséltem részletesen annak idején.) Jelen bejegyzésemnek azért adtam a "kiegészítő…..
Az utóbbi időben újra fellángolt a vita a homeopátiával kapcsolatban, elsősorban Boldogkői Zsolt professzor cikkei kapcsán. Helyes is, hogy elkezdődött egy diskurzus, mivel ez talán hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen tájékozódjanak a módszerrel (annak történetével,…..
Zsolt Boldogkoi 2015.08.25 10:47:32
@Pampuska77: tájékozódjon, mielőtt állít valamit. Olyan állításokat ad a számba, amit soha nem tettem. Az alternatív orvoslás témakörét pedig helytelenül látja.
Zsolt Boldogkoi 2015.08.25 12:58:05
@Zsolt Boldogkoi: javítom a fenti bejegyzésem, mely helyesen így szól:

@Pampuska77: Boldogkői soha nem állította, hogy a táplálkozásnak nincs szerepe az egészséget illetően.
Zsolt Boldogkoi 2015.08.25 10:45:12
@Pampuska77: Boldogkői soha nem állította, hogy a táőlálkozásnak nincs szerepe az étkezésben.
Időpont: Június 26., szombat hajnal; Helyszín: Ötödik sugárút 656 – Gázlámpás Negyed, San Diego Éjfélt csipogott a ház összes elektromos kütyüje. Itt a hívás ideje. Jack bepötyögte az Incognitus öccsétől kapott számot, s izgatottan várta, hogy a hívott fél felvegye.…..
Június 17 csütörtök; Helyszín: Magyar Ház, Balboa Park, San Diego Összetartó magyarok Jack az utóbbi napokat leszámítva, már évek óta nem álmodott. Feltehetően a feszült idegállapota miatt jöttek újra elő az álmai. Hajnal négytől az interneten lógott. Olvasgatta az…..
Szülői gének harca Az alvás valahogy ma sem sikerült tökéletesre. Hajnal háromkor történt az ébredés. „Ha már így esett, akkor csináljunk valami hasznosat” – biztatta magát Jack. Eszébe jutott, hogy korábban félretett egy rövid ismeretterjesztő cikket, amit mindenképpen…..
A hűtlenség biológiája   BEVEZETÉS A hűség az egyik legszebb emberi erény. Bizonyos kultúrákban keményen be is tartatják: halállal büntetik meg azt a nőt, aki ellene vétkezik. A nyugati világ bocsánatos bűnnek tekinti ugyan a hűtlenséget, de azért egy elnökjelölt jobban…..
Időpont: Egy távoli nap a jövőben; Helyszín: Valahol a felhők felett  Szép új jövő Fény, sötétség, újra fény, de nagyon vakít. Egy identitását kereső elme próbál információkat szerezni a külvilágról. Perceket vett igénybe, amíg a kábulat annyit oszlott, hogy az elme…..
Zsolt Boldogkoi 2015.04.27 07:25:39
Zsolt Boldogkoi 2015.04.28 21:43:14
@József Jóri: Köszönöm. Ez csak szárnypróbálgatás volt, most már tudom, hogy kell megírni egy izgalmas regényt :-)
Időpont: Július 31., szombat; Helyszín: Rick Moranis nyomozó irodája   A szó elszáll, az üzenet megmarad   Rick Moranis nyomozó gondterhelten ült az irodájában. A kezében két üzenetrögzítő chipkártya volt. Az egyiket Jack, a másikat Nicole lakásának telefonjaiból…..
Időpont: Július 31., Szombat; Helyszín: éteri vonalak CIA igazgató: Tábornok úr! Szeretném megköszönni, hogy fogadta a hívásomat. Chang tábornok: Mit óhajt? - kérdezte mogorván a generális. CIA igazgató: Tudomásunk van a genetikailag módosított ember előállítását…..
Időpont: Július 30., péntek; Helyszín: CIA főhadiszállás, Langley, Virginia Georg Wright, CIA igazgató: Hallottam, hogy probléma van a Salk Intézetbeli emberünkkel. Greg Bradock: Nemrég jelentette, hogy halálos betegségben szenved, s csak napjai vannak hátra. Azóta nem tudjuk, mi…..
Időpont: Július 30., péntek hajnal; Helyszín: Katakombák Egy belső hang azt súgta Moranis nyomozónak, hogy a professzor evilági története nem ért még teljesen véget, ezért elrejtőzött a katakombák körüli egyik domb mögött. A telihold fényénél világosan látta, ahogy Gerry…..
Időpont: Július 30., péntek:Második eseményfolyam; Helyszín: Titkosszolgálati Központ, Peking, Kína Jang: Tábornok úr! Elhoztuk a Krebs labor vezetőjét és a legkiválóbb munkatársát. Chang tábornok: Hogy viselték az utat? Jang: Egész jól, Tábornok úr. Ismertettem velük a…..
Időpont: Időtlenség; Helyszín: Éter Van-e ki figyel reám? Jack testét átjárta a fagy. A speciális folyadék szerepe az volt, hogy a fagyás során a sejtek ne sérüljenek meg azon jelenség által, hogy a víz térfogata jég formában nagyobb lesz, mint folyadékként. Fagyott…..
Időpont: Július 29., csütörtök éjszaka; Helyszín: Katakombák, titkos hely Úton a katakombák felé Jack Gerry lelkére kötötte, hogy személyesen menjen el Sue-hoz, ha már elcsitultak a dolgok, s mondja meg neki, hogy felbonthatja a levelet, a hiányzó részleteket pedig szóban…..
Időpont: Július 29., csütörtök este; Helyszín: külvárosi parkoló, San Diego Maradt még egy teljesítetlen kérés, Nicole szüleinek értesítése. Jack már korábban beírta a telefonjába a számukat. A stratégiát is eltervezte. Ennek lényege az volt, hogy segítse a lányukat még…..
Időpont: Július 29., csütörtök éjjel; Helyszín: San Diego utcáin Két merev testtartású férfi italozott a Gázlámpás Negyed egyik bárjában. A táncoló félmeztelen nőt mustrálgatták, közben halkan beszélgettek. Valamilyen majomkísérletekről és a kínaiakról volt szó. Az…..
Időpont: Július 29., csütörtök este; Helyszínek: Salk Intézet, La Jolla Az autóval a külső parkolóba mentek, ott nem voltak kamerák. Mary furgonja mellé álltak be. A kocsiban megbeszélt terv első pontja az volt, hogy Gerry bemegy az intézetbe, s beengedi Jacket a hátsó ajtón,…..
Időpont: Július 29., csütörtök este; Helyszín: Martin Greenfield irodája Estefelé járt már az idő. Greenfield egyedül ült az irodájában. A titkárnője meghűlésre hivatkozva szabadságot kért mára. A férfi a telefonjával babrált, habozott egy hívással kapcsolatban. Végül…..
Időpont: Július 29., csütörtök; Helyszín: útközben Jack másnap délig Rosemarynél maradt. A férfi arra gondolt, ha másként alakultak volna a dolgok, a nő tökéletes partnere lehetett volna. Még tegnap az autóban megkérte Gerryt, hogy vegyen neki valami harapnivalót, jobb tele…..
Időpont: Július 29., csütörtök délelőtt; Helyszín: Salk Intézet, La Jolla Másnap reggel Gerry beszállt a kis Mazdájába, s az intézetbe hajtott. Azon gondolkodott, hogyan ellenőrizhetné a kamerákat észrevétlenül. Támadt egy jó ötlete. A gyomra remegett az idegességtől. Nem…..
Időpont: Július 28., szerda éjszaka; Helyszín: Rosemary lakása, San Diego  Rosemary meglepetten nyitott ajtót. - Úristen, Jack! Hogy nézel ki? – kapott a fejéhez a nő. - Megértem, ha nem engedsz be – szabadkozott a férfi. A nő karon fogta, s behúzta a szobába. Leültette…..
Időpont: Július 28., szerda éjszaka; Helyszín: Rendőrőrs és kikötő, San Diego A bűn arca   Cellatársának böködésére ébredt nagyon kábán az éjjel kellős közepén. Egyáltalán nem volt hűvös, Jack mégis reszketett. A korábbi jókedv az ellenkezőjébe csapott, szinte…..
Időpont: Július 28., szerda; Helyszín: Rendőrőrs, San Diego Kavarodnak az események szálai Jack egész délelőtt várta az elkerülhetetlent, ami meg is jelent Moranis nyomozó személyében. Fél órával a felügyelő érkezése előtt már bevitték a tárgyalóba. Annyira izgult, hogy…..