Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyrekissebbvagyok

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norbi? Bekaphassa derekam derekasan 2015.08.24 11:31:50
Alles gut mondaná a nyelveket beszélő francia, ha minden jó lenne és a franciák beszélnének nyelveket. Ám, sajnos az élet igazságtalan és hálátlan szerető...ezért is van az, hogy mindig úgy dobja a kockát nekünk, hogy a terveink véletlenül se jöjjenek úgy össze ahogy…..
Norbi? Bekaphassa a 22-es capdája 2015.01.20 16:33:09
  Megtört a karácsony. Mocskos, szénhidráttól édes és zsírtól csöpögő ízorgiájával. Ember legyen a talpán aki ha van minimális hedonista hajlama is, aki meg tud maradni a gondosan kiszámolt kalóriáknál és a makronutrienseket nem hatványozza. Én, nem vagyok ember a talpamon.…..
Norbi? Bekaphassa Tartsd meg 2014.10.28 15:51:33
Tartom a súlyom. De egyébként egy lusta tróger vagyok. A ruháim ugyanolyan jók rám, méreteimben nem változok. Viszont lankadt a hatalmas lelkesedés és véres tenni akarás amikor betegen is mentem edzeni és nem ettem csak a szigorúan kiszámoltakat. Ennek ellenére lehet élni,…..
mindenki nyugodjon le, nem adtam fel sőt újult erővel vágok bele. Ami lényeges változás történt az utolsó bejegyzés óta, hogy fogytam még 5 kilót, fingom nincs hogyan de lement...(nem nagyon figyeltem magamra és edzeni se nagyon voltam) kimerültem, de most pihenten nekifogok az…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Norbi? Bekaphassa kedves naplóm... 2013.12.20 13:48:32
ja várj rosszul kezdtem ez másról szól...tehát volt alkalmam egy általam és sokak által nagyon tisztelt személlyel (aki a magyar testépítés pápája kb.) beszélnem arról amit én itt csinálok és annak ellenére, hogy nagyon tartottam attól hogy az összes véremet…..
azért van vége a beleszarásnak mert célom van. Kellett a pihenés nem tagadom, ki is pihentem magam. Ezzel az összefüggő kvázi 10 nap csalással és edzés nélkül eltöltött idővel. Nyilván be is töltődtek a szénhidrát raktáraim. Visszajött a mai állapot szerint 2 kg. Nem izgat.…..
a fogadalmamat teljesítettem, elértem a 90 kiló alatti súlyt. Tehát, hogy egy másik klasszikusból is idézzek Örülünk Vincent! ennek örömére meg is ettem 2 zsömlét és egy zacskó chipset...épp a kidurranás határán állok:D rá kellet jönnöm hogy igen vágyik az ember ezekre a…..
Norbi? Bekaphassa A fogadalom 2013.10.13 13:01:33
Vettem egy mérleget...Grammosat, elérkezett az a pillanat ami sajnos elkerülhetetlen egy diétázó életében...az úgynevezett drákói szigor megkövetelése magadtól. A szeptember hónapot végig alkoholizáltam és ugye ha iszik az ember akkor eszik is és nem néz nem gondolkodik hogy mit…..
mondhatná a felületes szemlélő...szerintem még mindig úgy nézek ki mint aki megette a blog szerkesztőjét és annak családját. Ámbár a lent látható amúgy igen komoly fotó-szerkesztési tudásról tanúbizonyságot tévő (paintben szarakodtam mert gőzöm nincs hogy kell ezt…..
Norbi? Bekaphassa A változás 2013.06.19 07:00:00
Mivel sikerült megfejtenem, hogy mégis hogyan a búbánatban kell kulturáltan képet feltölteni most megláthatjátok miként változtam a diéta alatt, természetesen mint ahogy az első bejegyzésben is írtam még mindig jobban hasonlítok egy teleszart búvárruhára mint egy átlag…..
Egyrekissebbvagyok 2013.08.19 18:50:02
@Noisy Suzy: Na végre nem csak az ismerősök olvasnak:D és értékelik a humorom:D egy olvasóval neked is több van;)
Nyár van, sok a program, egyensúlyozok a szórakozás, az edzés és a diéta háromszögében. Nem egyszerű. Hozhatnám a klasszikus válassz kettőt a fenti 3ból példát. A blog írása is emiatt szorult háttérbe. Persze történnek változások. Konkrétan csökken a súlyom a külalakom…..
Pedig milyen kurva jó lenne nem? Ülsz otthon, tv-zel, netezgetsz, kajálgatsz és közben kockásra fogyod a hasad és élsportolói izmokat növesztesz valami neten rendelt új megacsodaszuper bogyótól amiből elég napi egyet bevenni és közben két pofára zabálhatod a pacalt,…..
Norbi? Bekaphassa Testmozgás 2013.06.27 14:46:49
Az kell! Ebben szerintem minden fogyással, diétázással foglalkozó egyén vagy szakember is egyetért. Persze tök jó lenne az ágyban fekve izmosodni és fogyni de ez nem Alíz csodaországa! Lehet fogyni a puszta kalória deficittel tehát azzal hogy kevesebb kalóriát viszel be mint…..
Szerintem jó dolgok, ez a fogalom sok mindent takar. Vitaminok, olyan anyagok amiket pl.: nem tudsz máshogyan bevinni természetes úton mert nem található meg csak valami Afrika-alsó utáni kis falu mögötti lucernásban,de kurvajól fogyaszt, vagy éppen széppé teszi a körmöt. Igenis…..
Norbi? Bekaphassa Kaja 2013.06.18 07:00:00
Az kell! Aki ugy akar lefogyni, hogy nem eszik az hülye. Rövidtávon persze működhet pl, belefogysz egy ruhába ilyesmi de semmi értelme hacsak nem menyasszony vagy. Ezt egy orvos mondta nekem! Ha Dr. Pados Gyulának nem hiszel aki az Obesitológia magyar pápája (guglizd meg, egy öreg mókus…..
Norbi? Bekaphassa Kifogás... 2013.06.15 01:41:01
...na abban profik vagyunk, igen a királyi többes neked is szól, tudom miről beszélek, nem megyek ma edzeni mert rámesett egy marék ropi és só ment a lábujjamközé. Kb ilyen kifogásokkal szoktam én magamat is átvágni. Régebben hivatkoztam még a hormonzavaromra is amit 2x is…..
Norbi? Bekaphassa A Címről 2013.06.14 17:31:09
Egyre kisebb vagyok, ez köszönhető annak, hogy vettem a fáradtságot és abbahagytam a zabálást! A blog címe pedig azért lett az ami mert, szomorú tény az, hogy csodák márpedig nincsenek. A Norbi táp se segít rajtad ha talicskával tolod a szádba akármennyire is szépek a szlogenek,…..