Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonyó

158 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kétes tanulmányokkal rendelkező Judith Sargentini jelentése (a Sargentini-jelentés), egy alacsony színvonalú, valós tartalom nélküli nyomásgyakorlási eszköz.  Konklúzió: ha egy ostobaság egy darabig sikeres, azért csak ostobaság marad...
  Most már mindenki látja, hogy Szél Bernadett és az LMP a 2018-as tavaszi választások előtt (ál)tündöklött, majd röviddel utána a "tündöklés" nagyságánál is nagyobbat bukott. Konklúzió: ha egy ostobaság egy darabig sikeres, azért csak ostobaság marad...
Körvonalazódnak az erőviszonyok a jövő évi európai választásokra. Macron valamit nem ért, de azt piszkosul nem. Nem érti Európát, de lassan saját népét sem. Franciaország elnökétől ez nagy szegénységi bizonyítvány. Ja? Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron a franciák elnöke? Szegény…..
Ötmillió migránst kellene befogadnia Spanyolországnak.Az IMF szerint csak így tudná az állam előteremteni a nyugdíjakat. A Nemzetközi Valutaalap annak ellenére javasolja a bevándorlók befogadását, hogy jelenleg 3 és fél millió spanyol nem tud elhelyezkedni, a fiatalok 34 százaléka pedig…..
  A nyugati társadalmak manapság már arra sem képesek, hogy gyermekeket szüljenek!..
A tolerancia, mások megsegítése nem egyenlő, hazám és saját biztonságom feladásával. Bárki legyen is vendég házamban, hazámban, csak akkor vendég, csak akkor élhet házamban, országomban, ha tiszteli és betartja családunkban, hazánkban kialakult jogrend szerinti életet, máskülönben nem. Én is akkor…..
"Aggodalmát fejezte ki Nigel Farage brit EP-képviselő Soros György alapítványának gazdasági befolyása, valamint a nemzeti választásokba és népszavazásokba való beavatkozása miatt. Nigel Farage, a brit függetlenségi párt (UKIP) alapítója azoknak az európai parlamenti képviselőknek címzett levelében…..
2017. augusztus 17. csütörtök. Náray Tamás divattervező második otthona Barcelona, ezért őt is megdöbbentette a csütörtök késő délutáni terrortámadás, amikor a katalán főváros egyik közkedvelt sétálóutcájában egy kisbusz belehajtott a tömegbe. A merényletben 14 ember vesztette életét és közel…..
Soros! Úgy gondolod nem tudjuk, hogy a te kezed van: - Ukrajna tönkretételében?- A pénzügyi válság idején a forint elleni spekulációban?  - A migránsokkal Európa tönkretételében?- Az angol font bebuktatásában?- A Macedón válságban?- A lengyel kormány megbuktatásában?- Százmillió család életének…..
Tóthy Gy. László 2015-ös írását teszem közé! Ma is íródhatott volna.Íme: Hol a helye a CEU-nak? John Shattuck, amerikai történész, a CEU rektora 2015. április 18-án interjút adott a HVG-nek. Az úr a magyarországi helytartók egyike: képmutató, cinikus és gátlástalan.A rektor úr szerint Putyin a…..
Felmelegítettem ezt a videót, mint nagyanyám a töltött káposztát. Végignéztem és elborzadtam. Lassan eltelt 10 hónap. A migránskérdésben a kormány politikája mindvégig következetesen egy elv mentén halad.  Nézze végig a videót. Látván és hallván a migránsáradat elmúlt 10 hónapját, Ön mit gondol…..
Baráti társasággal, csöppnyi odaterelt nézősereg előtt, vagy tán még ez sem, hanem az épp arra járó kíváncsiskodók előtt mondott beszédet Gyurcsány Ferenc március 15-én. Nagy lére nem eresztette mondandóját, de érzéseit kibökte. "...amikor az önkény ura a szabadság szavát veszi a szájára, akkor…..
Tóbiás Józsefnek az MSZP elnök-frakcióvezetőjének több mint 5 év kellett ahhoz, hogy kinyilatkozza, miért váltották le a Gyurcsány-Bajnai kormányt!     A kormánynak az a dolga, hogy a népet szolgálja, a népnek pedig az, hogy leváltsa a kormányt, ha nem így tesz – mondta Tóbiás József a Budai…..
  Meglepő fordulatot vett Colleen Bell, nem egészen egy éves Magyarországon végzett nagyköveti tevékenysége. Ne csodálkozzunk ezen, mert túl nagy tapasztalata nincs ebben a szakmában. Magyarországról se tud, tudott sokat, néhány éve nem is volt alkalmas a posztra, de némi…..
Turbó fokozatba kapcsolt a kormányzati agytröszt.   175 kilométernyi kerítés megépítése nem egyszerű feladat, viszont magába foglalja a gondoskodás lehetőségét is. Már amennyiben gondoskodásnak minősül, ha egy állam munkát ad a területére igyekvő migránsoknak. Ez a…..
Igen, más megközelítése is lehet a tömeges bevándorlásnak, melyet a balliberális halmaz egyszerűen nem akar tudomásul venni. De nemhogy nem akar, a sakkjátszma taktikai lépéseinek előre történő lejátszására se képes, pedig a jó ellenzéki politikának ez lenne a lényege.  A…..
Egyelőre nem látszanak a menedékkérőknek a Nyugatról visszapaterolt százezrei, amelyeket kormánypárti megszólalók előszeretettel vizionálnak. Mindezidáig százakban mérhető a visszavetteknek száma, akik itt adták be első menedékkérelmüket, de később másutt is…..
Sonyó 2015.06.18 21:47:31
sonyo.blog.hu/2015/06/18/horvath_csaba_meghulyult
Látszik, a hülyülés ragadós!
Tegnap jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági miniszter, hogy jövő hét szerdáig kell a belügyminiszternek elvégeznie a felkészülést, utána 4 méter magas kerítéssel történik meg a „fizikai lezárás” a 175 kilométeres szerb–magyar határ teljes vonalán. A Magyar…..
Sonyó 2015.06.18 21:45:19
sonyo.blog.hu/2015/06/18/horvath_csaba_meghulyult
Úgy látom itt is ez az eset áll fenn!
Fogalmazhattam volna másképp is, de az európai, és a magyarországi bevándorlási statisztikákat nézve, ettől finomabbra nem csiszolhattam volna a címet. Mindenki látja, mi történt eddig, hogy mi fog ezután történni csak sejteni lehet, de jó nem, az biztos. Horváth Csaba…..
  Nekünk magyaroknak kell döntenünk saját helyzetünkről.Nekünk, mert mások, helyettünk sosem hoznak számunkra olyan döntést, amit mi hozhatunk saját magunknak.   Miért van szükség arra,hogy a bevándorlás kérdésében közösen hozzunk döntést? Adalék, Magyarország felé…..
Felfoghatatlan, mennyire alultájékozottak az emberek. Pedig hetek óta a vízcsapból is az folyik, milyen politikát folytatna a kormány az illegális határsértőkkel szemben. Tehát a tájékoztatás megvan, csak egyeseknek annyira rossz a füle, vagy egyéb kommunikációt befogadó…..
Gondűző bor mellett Ki a pancser? 2015.05.13 18:47:25
Nézem a nemzetközi gazdasági szaklapok elemzését, figyelem a hazánkból kiebrudalt IMF véleményét a magyar gazdaság helyzetéről, meg persze belekukkantottam a 2016-os költségvetés számaiba is.Majdnem mindenki elégedett. Ki kicsit, ki meghökkentően nagyon. Valakik pedig még most…..
Kevésbé lehet pozitív hírként fogadni, hogy az Európai Bizottság az ALTUS Zrt.-re bízza az uniós fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzését.  (fotó: mandiner.hu) Azt is mondhatnánk, a múltat tekintve meg még inkább, hogy az EU, kecskére bízta a…..