Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallari73

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
hallari73 2013.09.18 18:51:51
@Petyat: már ne haragudj, de sötét vagy, mint az éj.

1) leírtam TÖBBSZÖR, hogy nem az fáj, ha valaki többet keres, mint én, hanem a társadalmi igazságtalanságot akarom kiszűrni, amit az egykulcsos Áfa képvisel. Azt is leírtam, miért. VILÁGOSAN. Egyedül te ne értetted.

2) ehh... nem is gyűjtöm össze, mennyi olyan dolgot írtál le, amit már megcáfoltam, vagy le se írtam, mert szemmel láthatóan nem veszed a fáradságot hogy olvass és értelmezz.

Na ezzel befejeztem.
IDDQD Heti retro: Project Firestart 2013.08.23 13:13:24
Gőzerővel írom a Fallout-cikket, addig is a héten ígéretemnek megfelelően egy meglepetésjáték került a Heti retróba, szerzője a kiváló RetEmu blog gazdája, Sunsetjoy. Ő megelégelte, hogy a Project Firestart mindig hátul végez a szavazásokban, és írt egy cikket róla, én meg…..
Libertarian Az állam ünnepére 2013.08.19 00:00:00
Nagy ünnepként, a magyar állam alapításának és alapítójának ünnepeként tartják számon augusztus 20-át. Illendő dolog hát, hogy mi is megemlékezzünk róla. Ha a fogalom kialakulásának időbeliségétől eltekintve mai terminológiával akarnánk Szent Istvánt jellemezni, talán a fasiszta diktátor lenne a…..
hallari73 2013.08.19 20:36:21
@yatumux: "A cikk írója adja meg a nevét, hogy legalább legyen egy arc a szenny mellett. "

majd ha a kuruc.info cikkírói is felvállalják névvel-arccal a cikkeiket.
Nem számít, nők vagyunk-e vagy férfiak: egyaránt az idegeinkre megy, ahogy néhány ember a mobilját használja – illetve képtelen normálisan használni azt. A Microsoft Facebook-on készített felmérése rámutatott, hogy az okostelefon-használók többségét nem zavarják saját…..
hallari73 2013.06.21 21:31:42
@Bobby Newmark: márpedig aki biztonságban akarja tudni az adatait/készülékét, az nem használ wifit, max. otthon. Legjobb a mobilnet.

A nyilvános wifi gyakran olyan, mint a facebook: kiszolgáltatottá tesz - és ezt egyre többen használják ki.
A különböző, sok esetben minden valóságalapot nélkülöző hazánk elleni kirohanásokhoz már hozzászoktunk. Szinte minden napra jut valami. Rengeteget olvashatunk például a „fasiszta” Orbánról, és szinte már menetrendszerűen jelennek meg a romákat bántalmazó, gonosz…..
hallari73 2013.06.20 00:11:30
Sok történet kering a nyugati világban más kultúrák furcsa és undorító étkezési szokásairól, különösen az ázsiaiak, azon belül is a kínaiak furcsa étkeiről. Az elbeszélések - a viszonylag "enyhe" kutya, bogár és a patkány evéstől a kegyetlen és szadista történetekig,…..
hallari73 2013.06.19 22:01:02
@Liping: lehet, hogy nincs fájdalomérzékelés az agyban, de ezzel együtt elég barbár módon történik a fogyasztása. A többiről nem is beszélve...