Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karvaly Bence

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K-gráfia Prága 2017.06.13 16:03:33
Egy kis lazítás a cseh fővárosban. Prága fotókon...
A nyilvánosság átalakulásának tartalmi következményei..
K-gráfia Bécsi advent 2017.02.26 18:17:10
Karácsonyi készülődés, város- és vásárnézés Bécsben...
A magyar médiapiac sok meglepetést tartogatott 2016-ban, ezek nagy részét nem szívesen tesszük a karácsonyfa alá. De mik voltak a legmegdöbbentőek? Amire biztos nem számítottunk. Vagy mégis? Nagy a nyüzsgés a TV2 háza táján, Sebestyén Balázsék költözni kényszerültek, beszántották a Népszabadságot. A…..
K-gráfia Egri barangolás 2016.12.10 23:27:24
Őszi pihenés egyik kedvenc magyar városomban. Csodás élmény volt!..
K-gráfia Monológok 2016.11.11 10:02:46
Na, melyik közismert történet két szereplőjét olvassuk?..
A Népszabadság kiadásának szombati felfüggesztése megdöbbentette, és megmozgatta a sajtószabadsággal törődő embereket.. A magyar sajtóban ez a hétvége a – korábbi híresztelések szerint tulajdonosváltáson átesett – Mediaworks váratlan lépéséről szólt, de külföldi lapok is beszámoltak az esetről.…..
Nick Denton, a Gawker Media alapító-tulajdonosa 2016. augusztus 18-án bejelentette, hogy 14 év után megszűnik a Gawker.com. A zászlóshajó köré szervezett médiacsoport egyébként pont a bejelentést megelőző nap cserélt gazdát, miután a blogbirodalom júniusban csődeljárást kért. Mi maradt a Gawkerből,…..
K-gráfia Szentendrei kavalkád 2016.08.30 21:30:25
Szentendre Éjjel Nappal Nyitva Fesztivál az utolsó nyári hétvégén. Pompás élmény volt!..
A június 23-i népszavazáson a britek az EU-ból való kilépés mellett döntöttek. A sajtó előzetes elemzése alapján ez nem is olyan meglepő, de felmerül a kérdés, hogy elég jól kampányoltak-e a bremain (maradás) pártiak. Sokan értetlenül állnak azelőtt, hogy a reklámszakmában dolgozók, akik munkájukban…..
A legszabadabbnak tartott Finnországban idén 250 éves a sajtószabadság. Részben ennek az évfordulónak a tiszteletére szervezte az UNESCO Helsinkiben a World Press Freedom Day című konferenciáját. A világ számos országából érkező újságírók osztották meg egymással tapasztalataikat, hogy hazájukban…..
Április 4-én robbant a Panama-iratok néven elhíresült offshore-botrány, melynek számos külföldi és hazai érintettje van. A világméretű tényfeltárás jól szervezett nemzetközi együttműködés és megfontolt előkészületek eredménye: 76 ország közel 400 újságírója dolgozott együtt. Több politikus és…..
A külföldön egyre népszerűbb natív hirdetésekre itthon is kezdenek rátalálni a hirdetők és az online médiumok. Egyesek szerint ez lehet a megoldás az online lapok anyagi problémáira, amiket részben a Magyarországon kiemelkedően magas reklámkerülés okoz. Mások a fogyasztók megtévesztését látják az új…..
K-gráfia Vác tavasszal 2016.04.03 12:04:39
Sétálhattam kicsit Vác utcáin. Készültek fotók is. Íme. ..
A MÚOSZ Vujity Tvrtkót látta vendégül egy szakmai beszélgetés keretében. A sajtó figyelmét is felkeltő esemény moderátora Nádasdi Anikó, a Debrecen Televízió riportere volt. Az beszélgetésen készített fotóim a galériára kattintva tekinthetők meg...
K-gráfia Sissy-merénylet 2016.03.20 12:06:47
Volt szerencsém fotózni az ELTE ÁJK Perjátszó Körének előadásában a Sissy-merényletet és annak perét. MIndenkinek csak ajánlani tudom a társulat darabjainak megtekintését. Néhány fotóm az előadásról...
A MÚOSZ Junior Szakosztályának pódiumbeszélgetésén Magyarósi Csaba újságíró, blogger, videó blogger beszélt munkájáról, az internet térnyeréséről a médiában, de felhívta a figyelmet a blogszféra korrupciójára is, és egy jövőbeli tervét is elárulta. A Média 2.0 blogon megjelent tudósításom itt, a…..
Az elmúlt hetekben kapott szárnyra a hír, hogy Magyarország kormányát hacker-támadással fenyegette meg az Anonymous csoport. A meghirdetett háború okaként többek között azt jelölték meg, hogy a egyes intézkedésekkel cenzúrázni kezdték az újságírókat, csorbítva ezzel a sajtószabadságot...
K-gráfia Átalakuló médiavilág 2016.02.14 18:25:40
Manapság sokan féltik az újságírást és a sajtót. Olykor gazdasági összeomlástól tartanak, vagy a szólásszabadságot látják sérülni, esetleg magát a sajtómunkást féltik, hogy feleslegessé válik, és elveszíti a munkáját...
K-gráfia Bezárva 2016.02.14 18:22:18
- Miért kerültél be? - Fizikai erőszak. Hosszú történet. - Azt hiszem van időnk. Mesélj csak! - Egy idegen férfi lépett a kertbe. Figyelmeztettem,  egyre hangosabban szóltam rá, de ügyet sem vetett rám, így, mielőtt a házba ért, rátámadtam. - Mennyire sérült meg? - Apró sérülések a lábán,…..
K-gráfia Csillagszórás 2015.12.26 15:43:56
A karácsonykor elmaradhatatlan csillagszórós fotók idei adagja...
K-gráfia Utastársak 2015.11.25 16:02:51
Hétköznapi utazásaink során rengeteg emberrel találkozunk. Hosszas megfigyelés után úgy érezhetjük, már-már ismerjük a velünk szemben ülő fáradt arcú, komor úriembert vagy a vidáman, élénk tekintettel ácsorgó fiatal lányt. A sokszínű embertömeget vizsgálva sok érdekes arcra és személyiségre…..
K-gráfia Küzdelem 2015.11.25 15:53:27
Tiszteld az időseket! Hangzik el sokszor a nevelő célzatú felszólítás gyermekkorunkban. Szüleinken, nagyszüleinken kívül irodalmi művek sokasága igyekszik hangsúlyozni a sokat tapasztalt korosztály megbecsülésének fontosságát. Szigorú szülők jól nevelt csemetéi azt is megtanulták, hogy…..
K-gráfia Augusztus 20. 2015.08.21 12:40:40
Szent István király-, Új Kenyér-, Alkotmány ünnepe. Augusztus 20. Tűzijáték. Íme a fotók. ..
Az ukrán-orosz konfliktus meglehetősen hosszú időre nyúlik vissza. Közös történelmük a XVIII. század alkonyán indult útjára, mikor ukrán területek egy része Oroszország ellenőrzése alá került, majd Ukrajna az 1922 decemberében megalakult Szovjetunió tagja lett. A jelenlegi konfliktusban is…..