Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi Répási

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentések szerint a Juventus elsődleges célja védelmének megerősítése, s erre a feladatra elsődleges célpontjuk a Manchester Unitedet erősítő olasz védő, Matteo Darmian. A játékos úgy tűnik, nem tudja beverekedni magát a Vörös Ördögök kezdőcsapatába és rendszeres játéklehetőség reményében akár…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Tomi Répási 2017.12.16 17:00:53
@fire06: végre kikaptak a dögevők is.. Jajj, de boldog vagyok...
Olasz források szerint a Juventus januárban újabb próbát fog tenni Emre Can ügyében, akinek esze ágában nincs új szerződést aláírni a Liverpool csapatával. A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a német válogatott csupán 10 millió euróért érkezhet a Juventushoz, mivel a középpályás aktuális…..
Olasz beszámoló szerint Benedikt Howedes ma Torinóba érkezik, hogy holnap áteshessen a Juventushoz való átigazolás előtti kötelező orvosi vizsgálaton. A bianconero csapat megegyezett a Schalke 04 együttesével a német válogatott ügyében, az egykori gelsenkircheni csapatkapitány 3,5 millió eurós…..
Olasz beszámolók szerint az AS Monaco ajánlatát elfogadta a Lazio vezetősége, bár az még nem teljesen bizonyos, hogy Keita Baldé Diao mennyire adta áldását a megkeresésre. A Ligue 1-ben vitézkedő csapat közel áll Kylian Mbappé értékesítéséhez, aki a Paris Saint-Germain…..
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Juventus végül megállapodásra jutott a Schalke csapatával a német védő, Benedikt Höwedes átigazolásáról. A játékos 3.5 millióért először kölcsönben érkezik, majd az olasz klub 11.5 millió euróért végleg megvásárolhatja. A…..
Tomi Répási 2017.08.29 13:43:46
@Zombijuve: Érőben egy jófajta 3-4-3?? Nem tudom miért, de én ezt érzem:

Buffon

?Höwedes-Rugani-Chiellini

Lichti-Marchisio-Matuidi-A. Sandro

D. Costa-Dybala-Bernardeschi

Pjanic és Higuaínt pedig padra vágnám, rájuk rettenetesen haragszom..
Beppe Marotta a Cagliari elleni első bajnoki előtt arról beszélt, hogy Leonardo Bonucci távozása olyan döntés volt, amely mindkét félnek megfelelt, valamint elmondta, hogy véleménye szerint a Juventusnak nincs szüksége további játékosokra. „A futball megváltozott. Ez a…..
Tomi Répási 2017.08.20 11:39:45
@Juventino73: Állat csapatot vázoltál fel, csak egy kérdésem volna: hol kell aláírni??
A Juventus hazai pályán, a Cagliari elleni mérkőzéssel kezdi az új bajnoki szezont, s a zsinórban hetedik bajnoki címére törő csapat számára csak a győzelem és a három pont lehet elfogadható a nyitó fordulóban.  A Juventus keretébe bekerült az összes nyári igazolás:…..
Tomi Répási 2017.08.19 20:00:52
@Bbenj: Lehet, hogy a mester átképezte őt centernek..... :D
Már napok óta borítékolható volt, hogy a Juventus végre új igazolással erősíti gyengélkedő középpályáját, s ugyan a francia válogatott középpályás, Blaise Matuidi megérkezett Torinóba, ahol sikerrel vette a kétkörös orvosi vizsgálatot, a hivatalos bejelentés mindeddig váratott magára. "A Juventus…..
Tomi Répási 2017.08.18 19:10:08
Tomi Répási 2017.08.18 21:31:32
@rockitbaby: Bizony én is pont ezen gondolkodtam. A 4-3-3 is frankó lenne, de Dybalának max Higuain helyén lehetne szerepe...Mozgékonyabb támadójátékunk lenne, de nem valószínű ez a forgatókönyv. Én egy jó kis 3-5-2-t érzek holnapra...
A Juventus számára a Cagliari elleni mérkőzéssel veszi kezdetét a bajnoki szezon, s a zebramezesek mestere, Massimiliano Allegri úgy véli, hogy megfelelő összpontosítással és kiegyensúlyozottsággal minden fronton messzire juthat a csapat. "Az első gondolataim természetesen a barcelonai áldozatok…..
Tomi Répási 2017.08.18 16:32:42
@Knob: Nincs bajom az ilyen jellegű ellenvéleményekkel.. Asamoah, amikor láttam játszani, akkor nagyon tetszett a játéka, és úgy gondolom, tud ő még hasznára lenni a csapatnak.
Tomi Répási 2017.08.18 16:36:11
@Patricco: Nevek alapján valóban, és nem is lehet veled vitatkozni! Viszont az összeszokatlanság az a tényező, ami miatt nem kezdetném az általad vázolt kezdőt, még ha úgy is gondolom, hogy hosszú távon nyerő lehet ez a kezdő..
Tomi Répási 2017.08.18 18:59:09
@Patricco: Próbálok nem egy meccsből véleményt formálni, hogy is tehetném, mikor csak holnap kezdődik a bajnoki szezon?? Te megteszed, ez a te dolgod.. Ítéletet csak kb 4-5 forduló után mondanék először, hogy a megszerezhető 15 pontból mennyit sikerült bezsákolni. Ez a legfontosabb, a mutatott játéknál is fontosabb!! S a csapatunkra néhány kivételtől eltekintve nem igazán volt jellemző a sziporkázó játék... De tök mind1, nyernünk kell holnap..
A Juventus megegyezésre jutott a Paris Saint-Germain vezetőségével a francia válogatott, Blaise Matuidi ügyében. A bianconero klub a harmincéves középpályásért 20 millió eurót plusz bónuszokat fog kifizetni. Az Öreg Hölgy vezérigazgatója, Beppe Marotta Monte Carlóba utazott az…..
Tomi Répási 2017.08.17 06:58:01
@preczol: Én csak félve mondom ki, hogy örültem De Sciglionak! De komolyan.. Egyébként Beppét is nagyon szeretik fikázni egyes emberek, de összességében neki is köszönhetjük azt, hogy itt vagyunk. Matuidinek pedig nagyon örülök, csak látni kell, ez nem 3-4-3 lesz, ha változik bármi is, hanem a 4-3-3. Csak ennek a rendszernek Dybala és Mandzukic lesz az áldozata. Dybalát nem tenném ki szélre, oda D. Costa lenne ideális, a bal oldalra pedig Bernardeschi. de nem, nem lesz nálunk változás a felállásban..
Tovább formálódik a következő szezon Juventusa, s az átigazolási szezon zárásához közeledve, Tomás Rincón személyében ma újabb játékos hagyta el a klubot, azonban a venezuelai középpályásnak nem kell messzire költöznie, hiszen a városi rivális Torino FC színeiben folytatja pályafutását. "A Juventus…..
Tomi Répási 2017.08.11 20:36:51
Tomi Répási 2017.08.14 12:20:20
@Quentin_KR: Azt hiszem, pont te szóltál így hozzá egy meccs kapcsán. Mikor felküldte őt a mester.. Írtad, hogy jön Khedira helyett Boyka.... Amin azóta is szakadok... Úgyhogy nekem ő mindig Boyka marad... :D
Ugyan még nem született megállapodás a Juventus és a Fiorentina között Federico Bernardeschi ügyében, de a felek elképzelései közel vannak egymáshoz, így a transzfer hamarosan lezárulhat. A Bianconeri már egy ideje figyelemmel követi a firenzei csapatnál futballozó olasz…..
Tomi Répási 2017.07.20 12:24:18
@Apuleius: HIVATALOSSÁ VÁLT!!!
Mielőtt a Bayern Münchenhez igazolt volna, beszélt a Juventus képviselőivel, állítja a frissen Németországba költöző francia középpályás, Corentin Tolisso. A játékos múlt hónapban hagyta el a Lyon csapatát, s bár a hírek szerint a Bianconeri is érdeklődött iránta, végül…..
Tomi Répási 2017.07.01 16:37:02
@Rikoo: Úgy legyen...
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
Tomi Répási 2017.06.03 19:16:24
@Magyar Közöny: Már bocsánat, de 2007-ben az AC Milan nyert. Milan-Liverpool 2-1...
De most nyerni kell..Forza Juve
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Juventus jó helyen és jó időben van ahhoz, hogy legyőzze a Real Madridot a Bajnokok Ligája-döntőben.  „Eljutottunk a szezon utolsó meccséhez, és ez a legfontosabb mérkőzés. Ezen hónapok során a meggyőződésünk és az önbizalmunk növekedett. A szezon során…..
Mindössze egy nappal azután, hogy a Juventus megnyerte zsinórban hatodik bajnoki címét, a klub ma bejelentette, hogy végérvényesen is megszerezte a Chelsea együttesétől kikölcsönzött kolumbiai válogatott játékost, Juan Cuadradót. A szélső, aki korábban az Udinese és a Fiorentina együtteseinél is…..
Az Atalanta és a Torino elleni döntetlenekkel, valamint az AS Romától elszenvedett vereséggel a Juventus az utolsó két fordulóra hagyta a döntést a bajnoki cím sorsáról, s vasárnap délután a kiesés elől elszántan menekülő Crotone együttesét fogadva szerezheti meg a klub…..
Az AS Monaco elleni visszavágó egyik nyugtalanító jelenete volt, amikor a kezdőként pályára lépő Sami Khedira már a tizedik percben cserét kért, s a helyére Claudio Marchisio érkezett. A német középpályás a szezon egyik kihagyhatatlan alapemberének számít, s a Bajnokok…..
Leonardo Jardim nem bánkódik semmi miatt, ami a Monaco Bajnokok Ligája-szereplését illeti, s nincs kétsége afelől, a Juventus megérdemeleten jutott tovább a döntőbe. A francia bajnokságot vezető gárda ugyan gólt lőtt Buffonnak, s ez olyasvalami, melyet a Barcelona és a Porto sem…..
Tomi Répási 2017.05.10 13:59:40
A Juventus védője, Giorgio Chiellini dicsérte argentin csapattársát és a világ egyik legjobb támadójának nevezte az elődöntő első mérkőzésén két gólt is szerző csatárt. A védő ezt követően hosszasan beszélt a közelgő Bajnokok Ligája-összecsapásról. A dél-amerikai futballista minden sorozatot…..
Tomi Répási 2017.05.09 12:20:06
@jeneiPALI: Csak a baj az, hogy ezt nem érdemre adják oda... De meg fogjuk nyerni a Bajnokok Ligáját... Nincs b verzió... Tettünk eleget érte, és a szerencse is hozzánk szegődött... Innentől csak egy verzió lehet, mint megnyerni
A Juventus német válogatott középpályása saját elmondása szerint sokat fejlődött jelenlegi klubjánál, Massimiliano Allegrit pedig az egyik legjobb edzőnek nevezte. Khedira azonban nem csak trénerét dicsérte, de a csapattársait is elismerő szavakkal illette az AS Monaco elleni mérkőzésen mutatott…..
Tomi Répási 2017.05.05 12:09:33
@Il Principino: Bármikor látom Sami barátunkat játszani, mindig elmosolyodom, azért , ahogy csetlik-botlik a labdával, kissé "sutának" tűnik. Tagadhatatlan viszont az is, hogy az egész pályát bejátssza, és ez az, amiért én azon kevesek közé tartoztam, akik kifejezetten örültek az érkezésének..
A Juventus a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a AS Monaco elleni párharccal folytathatja útját az európai álmok beteljesítése és a cardiffi finálé felé. Massimiliano Allegri mester 21 fős keretéből ezúttal hiányozni fog a sárga lapos eltiltását töltő Sami Khedira, aki a…..
Tomi Répási 2017.05.03 19:41:32
Tomi Répási 2017.05.03 19:44:37
@Apuleius: ohh... 3-4-3?? Cool