Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlommeloMate

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem minden arany ami fénylik!" - tartja egy régi magyar mondás, ami más közhelyekkel egyetemben szintén igaz. Lehet az embernek könnyűnek tűnő jól megfizetett munkája, azért ha a dolgok mélyére ásunk, akkor rádöbbenünk, hogy az élet nem kívánságműsor. Persze nem…..
A szokásos bulvárcímből vélhetően kiderült, hogy a három kulcsszóban az a közös, hogy mindhármat kipróbáltam (mert természetesen a negyedik tételt, azaz Müller Pétert nem próbáltam ki, de arról csak később, hogy mi köze a sztorihoz) az elmúlt héten.  Parapark: Én…..
Telnek múlnak a hetek/hónapok és még mindig csupa változatos feladatot kapok videózás céljából. A múltheti termés három videóját tekintheted meg ebben a bejegyzésben: Elsőként egy agyeldobós éjszakai városnéző hajókázáson voltunk csupa jó csajjal, marha jó zenével, és…..
Kifejezetten izgalmas héten vagyunk túl, voltam barátokkal bezárva egy pincébe, és álltam félmeztelenül idegen orvosok és a mindig bekapcsolt kamera előtt. Természetesen az utóbbinak nem a magamutogatás volt a célja, hanem az, hogy részt vegyek egy anyajegyszűrésen, melynek…..
Álommeló A Gyilkos Tárlat! 2013.08.12 13:47:44
Másodmagammal látogatást tettem a MURDER kiállításon, hogy én is jobban képbe kerüljek az emberi lélek határtalan sötétségével. Ez egy olyan kiállítás, ahol - bármilyen betegen is hangozzék ez - mindenki választhat magának kedvenc tömeggyilkost. A videóban a nagy ilyedelmeim…..
Álommeló ALERT: Cukorbetegség! 2013.07.04 13:24:34
A cukorbetegség nem vicc, és mi is nagyon komolyan vesszük, így Máté hálásan tesztelte le a Brigád ajánlatai között szereplő vércukorszint mérő szerkezetet, melyet videó formában is rögzített: ..
Álommeló iPod touch teszt 2013.07.01 17:39:22
Máté legutoljára arról győződött meg, hogy miért is jó a negyedik generációs iPod touch. Igen meggyőzőnek bizonyult. ..
Álommeló Halpedikűr Haladóknak! 2013.06.25 17:40:09
Sokan még mindig viszolyognak ettől a teljesen természetes, és egyre népszerűbb eljárástól, azonban a külföldiek sorra keresik a magyar szalonokban a halpedikűrt. Hogy miért? Máté videójából minden kiderül! ..
Álommeló Vége a kopaszságnak! 2013.06.21 16:16:34
Úgy néz ki, hogy a férfiakat (de még a nőket is) oly régóta nyomasztó kérdésre - azaz a kopaszodásra - is létezik gyógyír. Ezalkalommal Máté egy hajhagyma stimuláló szerkezetet tesztelt le, melynek maga a tulajdonosa is ékes bizonyítéka arra, hogy az eljárás működik. Na de…..
Nem éppen férfiakra szabták a dolgot, de azért egy tesztelés erejéig belefért egy jó kis manikűr! Na de mi az a "Gén lap"? A videóból ez is majdnem kiderül... ..
Nem könnyű eldönteni, hogy szerencse-e, vagy pech, hogy épp az árvíz idején jött a lehetőség Máté számára, hogy teszteljen egy hajós városnéző túrát. Ugyan az idő nem volt éppen kiváló, és a körülmények miatt a program sem ugyan az volt mint normál esetben lett volna,…..