Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eltévedt Kacsa

569 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modern felejtésNézni hogy süllyedchat ablakod a facebook bal oldalon. Szerinted én ha nem értem, meg, velem van a baj. Szerintem meg ha 10 percet nem érdemlek meg ha már odamentem hozzád, akkor te meg engem nem érdemelsz meg. Ízlések és pofonok ugyebár. ..
Egy csomó minden eszembe jutott mostanában a kapcsolataimról és elég nehéz rádöbbenni, hogy amit korábban olyan marhára tudtam, hogy kit melyik zsákba pakoljak és mit akarok, az most valahogy olyan homályos. Olvasom a Gyűrűk Urát és teljesen értem, hogy miről beszélnek és mit…..
Az, hogy te eladósodtál, ne adj isten olyan hitelt vettél fel, amit nem tudsz fizetni, és emiatt most elárverezik a kocsid-házad-lakásod, egészen biztos vagyok benne, hogy nem a Raiffeisen Bankban ülő ügyintéző kislány, vagy fiú hibája. Komolyan. Egy csomó dologban nem vagyok…..
Ti csak röhögtetek rajta, amikor mondtam, hogy az ismeretlen srác, aki ma a valahányasszámú bullshit óránkon bent ült, azért van ott, hogy infókat és megjegyzéseket gyűjtsön rólunk, hátha köztünk a jövő OrbánViktora meg Ferkója és majd lesz idő, amikor sokat fog érni, hogy…..
Amikor úgy indul a napod, hogy a felkelés és az elindulás közti fél órában pisilés, sminkelés, öltözködés és minden egyéb közepette csak azon tudsz merengeni, hogy milyen jó lesz majd hazaérni (cirka este 9-kor) és lezuhanyozni, majd lefeküdni aludni, akkor már tudod, hogy…..
Nyenyereg a fülembe, hogy mindig barátok, meg a végtelenség meg mindenféle közhelyek, és közben arra gondolok, hogy mikor fogok leszokni arról, hogy arra gondoljak. Remélem hamarosan. Egyébként meg agykontroll van. Minden nap elmondom magamnak, hogy hamarosan elérem az álmaimat. Még…..
Beeing Bóbited The last one 2012.06.16 03:05:41
Elköltözöm innen. 5 éve írok itt blogot, és túl sok minden gyűlt össze, szóval továbbállok. Ha valaki tudja, hogy tudnám ezt a temérdek bejegyzést lementeni a gépemre, az szóljon légyszi, mert kellenek. Ez a múltam, és szeretem, hogy leírtam, de most jó lesz új köntösben…..
Nyilván így kell lennie. Én meg elhiszem, vagy még nem hiszem el, de próbálom lenyomni a torkomon erőnek erejével. Próbálok hinni, hinni abban, hogy nem foglak elveszíteni. Szeretném hinni, hogy neked is úgy hiányzom, és hogy egy kicsit te is így vagy mint én, hogy néha…..
Beeing Bóbited Mostanában 2012.04.24 14:55:17
Ő: Ismered a mondást, ha az élet citromot kínál, kérj hozzá martinit.Én: Attól hogy közhelyeket szórsz, nem lesz jobb, és nem citrommal kínál, hanem az arcomba szarik.Ő: Videót róla, tedd fel a netre és milliomos leszel. Én: Most már hányok is.Ő: Akkor milliárdos. ..
Beeing Bóbited Napi bölcsesség 2012.03.28 00:40:31
Matt, aki amúgy a Tervező a Mátrixból. Na ő ontotta.  Ő: Szeretném, ha nyárra minden rendeződne.Én: Miért pont nyárra?Ő: Mert a tél depressziós, a tavasz bonyodalmas a nyár szabad, az ősz kuszaÉn: szeretném, ha kevésbé lenne kiszámítható az életŐ Szerintem nem…..
Tudod, nagy szerencséd, hogy a barátaim imádnak, és gyakorlatilag szurkolócsapatot alapítottak a párosunknak - mindeközben persze azt gondolják, hogy egy hülye vagy - mert ha nem így lenne, akkor nem csak csaponganék, mint most, hanem elhinném amit mondasz, sutba vágnám az elmúlt…..
Beeing Bóbited Seem's legit. 2012.03.22 03:22:58
Ha kommunikációs zseni lennék, és hallgatnának rám az emberek, minden bizonnyal azt javasolnám nekik, hogy marha gyors ütemben szokjanak rá, a saját magukkal és szereteikkel való kommunikációra, mert így elkerülhetik, hogy ezen személyek (tehát saját maguk és szeretteik)…..
Kettő megjegyzésem lenne. Egyrészt ha olyan baromira tudod, hogy mit csinálok, akkor csak egy hétre cseréljünk, csináld meg a dolgaimat, intézz el mindent, és utána beszélgetünk. Mert nem mintha hülyének néznélek - mert valóban nem - de megeszem a kalapom ha csak halvány fogalmad…..
Beeing Bóbited csip-csip 2012.03.06 00:36:46
Mivel ide ritkán van időm írni, ezért úgy döntöttem, twitterelek is, mert azt lehet a metrón:) Akit érdekel a név, írjon rám valahol, megadom neki. ..
Szeretném elmesélni neked, hogy mi történt ma, szeretnélek látni, bele akarok nézni a szemedbe, hogy lássam, mi tükröződik vissza rám, és belőlem, szeretném ha beszélnénk, úgy, ahogy szoktunk, hosszan a semmiről, hosszan a mindenről. Szeretném, ha tudnád, mennyire hiányzol,…..
Azért arra kíváncsi vagyok, mit jelenthet, ha azzal a lakással álmodom, ahonnan több mint 5 éve elköltöztünk... Bár amilyen álmaim mostanában vannak, már semmin sem lepődök meg. A multkor például egy pasas üldözött, én halálfélelemben voltam és a ZöldMacskába akartam…..
Beeing Bóbited Determinate 2012.02.25 13:09:26
Valami történt a Kobolddal amit nem tudok megmagyarázni. De hogy úgy egyáltalán nem......
Beeing Bóbited Alszik a szív... 2012.02.18 01:49:53
“He’s not perfect. You aren’t either, and the two of you will never be perfect. But if he can make you laugh at least once, causes you to think twice, and if he admits to being human and making mistakes, hold onto him and give him the most you can. He isn’t going to quote…..
Hogy mert csak beszélek beszélek beszélek a semmiről, mert így szoktam - ezt tudom jól - de azért történik, mert még én sem tudom mi van a fejemben, csak a katyvasz és írni akarok, nagyon akarok, meg tanulni és oroszozni, mondani hogy kowka, de nem mondom, nem, csak nézek magam elé…..
Matt azt mondta, mindegy, csak találjam ki, és azt akarjam de nagyon és higgyek benne, meg hogy de igenis ő is töri rajta a buksiját, én meg mondtam, hogy de nem, mert a szokásos taktikáját választja, viccel és a homokba dugja a fejét, mert amit nem fogok fel az nincs, vagy egyszerűen…..
Kicsit reméltem, hogy elkerüljük azt a részt, amikor nem tudunk beszélgetni és a kellemetlen hogy-vagy-on nem jutunk túl... Hát nem. ..
Az van, hogy ha az Ördöggel még sokáig folytatjuk ezt a fajta kommunikációt, akkor hamarosan tele fogok hányni egy országot. Máskülönben vicces ilyen dolgokat találni amikor gyanútlanul felmész facebook-ra:"köszönöm, hogy beszélhetünk néha... ha legközelebb találkozunk,…..
És eljön az a pont, amikor már nem tudsz hozzászólni, mert annyira nem érted. Talán az a titok nyitja, hogy bevonzom, hogy így legyen, és valójában perverz örömet érzek az ilyen helyzetekben, amikor azt érzem hogy sakk-matt, de az a varázslósakkos fajta, ami után órákig, vagy…..
A kobold előszőr perverz zsarolónak hív, aztán azt mondja, most már mondjam meg mit kérek, legyen az bármi cserébe a levélért. Aztán felhasználja az én taktikámat és szemétkedve kedveskedik, ami nem ér. A Titi meg azt mondja, gyöngyszem, meg hogy szép vagyok és okos, még ha…..
Én: Jövő héten -10 fokok lesznek. Asszem nem fog kelleni a vékonyabb kabátomŐ: ja ne nagyon vidd el:D De te se menj el mert megfagysz..