Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krasser Tamás

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a más hírlevelében történő hirdetés olyan, mintha weboldalon hirdetnénk, de van egy nagyon lényeges különbség, ez pedig az időzítése. Miközben egy banner kampány esetében pontosan megmondjuk, mikortól meddig tart, így megtehetjük, hogy az ajánlatunk utolsó pillanatáig…..
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
Krasser Tamás 2014.03.23 18:04:46
@brlv24: 50 Ft / nap nem sok, ha minden nap használod.

Nekem van autóm, biciklim és tömbjegyem. Ez a legtöbb közlekedési szituációt lefedte eddig, pár jól körülhatárolható eset kivételével, például:

- Találkozom a városban valakivel, aki gyalog vagy kocsival van. Ha utána elmegyünk máshova, akkor eddig vagy tologattam mellette a bringát, vagy ott hagytam valahol. Egyik sem ideális, tökéletes válasz rá a bubi.
- Esik az eső, ezért nem indulok el bringával, de mire mennék haza, már eláll.
- Valahol vidéken/messzebb barátokkal vagyunk, jövünk vissza a városba, én vezetek. Ha meg akarunk inni egy sört a belvárosban, akkor ott kell hagynom a kocsit. Amikor másnap érte megyek, akkor viszont nem mehetek biciklivel, mert az nem fér be a kocsiba. Ilyenkor tök szuper lenne egy bérbringa.

Nem azt mondom, hogy a 19ezer kifizetethetetlen, de arányaiban sok, pláne ahhoz képest, hogy jóval kisebb összegekről volt szó korábban. Egy egyetemistának meg igenis sok, tekintve, hogy ez csak kiegésztő, semmiképp sem tudja kiváltani a bérletet.
Krasser Tamás 2014.03.24 18:25:53
@BelAmi: El is olvastad a kommentet, vagy write only módban vagy?
Többször is volt már szó a Tippek között, de megér egy külön bejegyzést is az, ahogy az e-mail kampányunkat, hírlevelünket összeköthetjük a Google Analytics méréssel. A Google Analytics az e-mailből érkező látogatókat alap esetben direkt látogatónak látja, hiszen nincs a…..
Az utóbbi években a google-nek lett egy olyan szokása, hogy látszólag érhetetlen lépéseket tesz. Hirtelen átalakít korábban tökéletesnek gondolt szolgáltatásokat, vagy egy huszáros vágással akár be is zárja őket, csak hogy párat említsek: wave, readers, gmail.…..
Még október elején a Smartshow szakmai részén volt egy mobil/eDM blokk, melyen én is előadtam. A téma alapvetően a mobileszközök térhódítása volt, így a rám eső részben arra a kérdésre próbáltam választ adni, hogy - a pár éve még egyértelmű tabunak számító -…..
Még évekkel ezelőtt olvastam egy cikket arról, miszerint az amerikai helyesírási főhivatal ajánlása szerint az elfogadott írásmód márpedig az email. Most, 2013-ban mégsem tűnik ez teljesen egyeduralkodónak, ezért futottam egy gyors kört a kérdéssel. Első lépésként…..