Regisztráció Blogot indítok
Adatok
háromszék

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ravelloban nincs sok látnivaló... Csak maga Ravello. A gyönyörű fekvésű városka mindössze három fő látogatni valóval rendelkezik: Villa Rufolo, a dóm és a Villa Cimbrone. Az utazási irodák programjában a Villa Rufolo szerepel fő attrakcióként. Mivel Ravello híres kilátása ebből a kertből készíthető,…..
Érdekes, még manapság is bátor mondatra vállalkozott egy Valkó Gábor nevű blogger a Klubrádióban. Azt bírta mondani, hogy az Orbán feletti győzelem érdekében a balliberális oldalnak rehabilitálni kell Gyurcsány Ferencet. Nem kell hozzá nagy töprengés, hogy igazat az adjunk az úrnak. Legalább "tiszta…..
finnhun "Én most kávét iszom" 2016.04.26 23:45:13
  Amint az közismert, Kövér László pedellus házelnök kitiltotta a fél nembaráti sajtót a parlamentből, mert túl hevesen próbálták megtudni a véleményét az MNB közpénzköltő szokásairól. Ahogy követtem a sajtótudósításokat és azok értelmezését a közösségi média esetlegesen elém kerülő bugyraiban,…..
A rendszerváltozást követően számomra is, mint egykori reakciós számára megnyílott a lehetőség, hogy felsőoktatásai intézményben továbbtanulhasson. A rendszerváltozást megelőzően engem ettől világnézetem miatt eltiltottak. A ma már minden idióta számára elérhető, sőt a…..
háromszék 2013.12.13 11:32:14