Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jorah

10 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra nekiálltam egy "leszokó-kúrának", legutóbb tegnapelőtt csináltam PMO-t, meglátjuk meddig birom. Ideáig úgy eldagonyázgattam a pornó mocskában, valójában minden komolyabb káros tünet nélkül. Még az ED sem volt vészes! Érdekesség képpen megjegyezném, hogy azóta javult a…..
Ezt a minap találtam a reggeli újságban. Mit szóltok? Vajon foglalkozik majd ezzel a részével a dolognak bárki is? ..
Az a szerencse,hogy ez a pornófüggőség nem is létezik,ezért napok óta nem utazom azon az érzelmi hullámvasuton amitől fél óráig a legmélyebb depresszióban vagyok,a következő fél órában vidám vagyok,utána ideges,éjszaka pedig alvás zavaraim vannak amik soha sem voltak. Az a…..
Pornófüggőség ELÉRTEM!!! 2013.09.03 13:29:14
El sem hiszem srácok. Végre megvan! 12 rohadt nap! Hány alkalommal buktam meg és csúsztam meg mindíg a bűvös 11. nap előtt. De most megvan végre! Most kérdezhetitek,hogy mi ez a 12 nap,milyen gyorsan elmegy miért olyan nagy dolog ez? Mit mondjak,annak aki napokban számolja ezt az…..
Jorah 2013.09.08 18:51:36
Pornófüggőség Flatline 2013.08.31 12:39:00
Erről a jelenségről már sokat olvastam,de személyesen még nem tapasztaltam meg ezidáig. Az utolsó bejegyzésben arról volt szó,hogy a teljes lezárás a megoldás. 5 napig működött is,aztán reseteltem a routert és minden ment tovább ahogy azelőtt. Szégyeltem is magam,ezért kb egy…..
El sem hiszem, hogy erről a témáról még nem esett szó itt a blogban. Kezeket fel srácok akivel már ez előfordult. Fejben be vagy indulva de akármi is történik nem akar felállni, vagy ha mégis, akkor sem sikerül fenntartani egy kőkemény erekciót az aktus végéig. Ilyenkor valami…..
Pornófüggőség Maximum Lockdown 2013.08.09 13:54:57
Most már ha meg akarnám számolni akkor sem lennék rá képes,hány alkalommal csúsztam meg,estem vissza,nevezhetjük ezt már bárminek. Korábban arrol írtam,hogy szerintem a különböző szűrők nem segítenek mert magunknak kell erősnek lennünk. Ez nálam nem működik,úgyhogy ma a…..
Ma eszembe jutott még valami amire eddig talán nem gondoltam. Nem egy nagy dolog de egy picit talán segít más megvilágításba tenni a dolgokat. Pornót nézni jó. Ismerjük be. Persze,hogy jó egyikőtöknek sem kell elmesélni,hogy miért az. A dopamin hullám amit kapunk,kielégítjük az…..
Jorah 2013.07.25 23:27:20
Pornófüggőség Újra itt 2013.07.25 16:53:50
Egy ideje nem jelentkeztem.Jó sokszor visszaestem közben, úgyszólván dagonyáztam a pornó mocskában. Most viszont pár napja újra tiszta vagyok, igaz pontos számot nem tudnék mondani, mert nem egyik pillanatról a másikra határoztam el magam, hanem csak úgy egyszer csak megint…..
Ami a poklon át vezet majd ismét. Nem is tudok visszaemlékezni hány hétig ismét folyamatosan a függőségem mocsarában dagonyáztam,de most érzek magamban annyi erőt,hogy újrakezdjem és meglegyen az a rohadt 12 nap végre. De most nem szabad elkövetnem azt a hibát,hogy megszabom…..
Jorah 2013.07.10 14:46:37
Pornófüggőség Bukta 2013.07.08 01:21:06
De nem szilvás.Még aznap, amikor a legutóbbi posztomat írtam, 2.-án, visszaestem. Eleinte még azt hittem nem is vészes a dolog, még "vissza tudom hozni" hiszen még csak nem is pornó volt a dologban konkrétan. De aztán sajnos jött az is. Szép lassan elsorvadt bennem minden ellenállás.…..
Pornófüggőség Rosszul 2013.07.02 01:32:25
Ha megkérdeznétek, hogy bírom ma, ez lenne a válasz: Rosszul.Pokolian vágyom bármire, amire csak maszturbálni lehet. Pornó, chat, bármi alantas dolog. Ez a 20. napom, messzebbre jutottam, mintsem remélni tudtam volna, de mégis most úgy érzem, napról napra kezd nehezebbé válni.…..
Ma járok az első hónap felénél, igaz, valójában már azért több, mint 15 napja nem néztem pornót, de legutóbb 15 napja vertem ki.Sajnos az elmúlt néhány napban erős villódzások törnek rám, most már teljesen függetlenül attól, hogy mivel töltöm az időmet. Nevéhez illően…..
Kaptunk egy interjú felkérést a Rádió 17 -től emailben: "Sziasztok! Mi egy műsort indítunk július 1-től a Rádió 17-ben Éljük túl! címmel. A témáink:  függőségek, párkapcsolat, fogyatékkal élők, börtön, klimax - kapuzárási pánik. Szeretnénk benneteket…..
Valahogy így érzem most magam Ahogy már korábban említettem én szeretem mindíg a rossz hírekkel kezdeni a dolgot. Tegnap este a 11. napom végén visszaestem. Nem megcsúsztam hanem visszaestem. Úgy éreztem,hogy a szexuális együttlét nem volt elég kielégítő és a pornóhoz kell…..
Ma volt egy komolyabb küzdelmem az agyammal, talán eddig a legkeményebb, amióta elkezdtem az újraindítást. Nem véletlenül mondják, hogy a tétlen elme az ördög műhelye.Éppen nem volt semmi dolgom, olvasni sem volt kedvem, csak heverésztem, amikor ki tudja mitől, de bomba robbant az…..
Mivel új vagyok itt, gondoltam bemutatkozásképpen elmesélem nektek, hogyan kezdtem az újraindítást és milyen is volt az idáig vezető út. Szerintem sok újat nem fogok tudni mondani, de azért ha érdekel, olvassátok!20 éves egyetemista fiatal vagyok, aki mintegy tíz éve rejszol…..
Szevasztok!Jorah vagyok, a pornófüggőség blog szerkesztőinek új tagja Mr. Z jóvoltából. Előrebocsátom, hogy a blogolás terén abszolút kezdő vagyok, soha nem csináltam korábban és túl sok blogot sem követtem. Remélem ettől függetlenül hasznos tagja leszek a…..
Ennek a reklámnak biztosan ezen a blogon van a helye? ..
Pornófüggőség A pokolban 2013.06.11 14:12:31
2 napja ott érzem magam. A tegnapi napom egy rémálom volt és úgy néz ki a mai is az lesz. Tegnap ébredéstől lefekvésig iszonyú erős kattogásaim voltak, reméltem,hogy elmúlik mára de úgy tűnik nem,sőt talán még rosszabb is lett. Ma van a 9. napom. Eddig soha nem sikerült…..
Amikor arra gondolok milyen pornót nézni és 12-15 órán át maszturbálni rá mindig a dolog jó oldalát látom,mert azért valljuk be tényleg jó,már amíg az embernek feláll de sajnos esetünkben ez már nem így van. Aztán ha épp elkap a "kattogás" arra gondolok milyen negatív oldala…..