Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sardaukar Bashar

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrület. Azt hiszem, aligha lesz olyan éves összesítő, melyen ne az alábbi trailer érdemelné ki "az év legjobb előzetese" címet, minek köszönhetően maga a film - Mad Max: A harag útja - is felkerült 2015 legjobban várt filmjei közé. És jó ideje várunk már rá. George Miller…..
Sardaukar Bashar 2014.12.16 00:00:57
@Werkmann Gabriella: Természetesen nem gondolom Gabriella. DE ha össze kellene hasonlítani a mostani filmekkel, ahol a trendeknek megfelelően az utolsó fűszál is CGI-al lett megoldva, akkor nem túlzás azt állítani, hogy itt erőteljesen a háttérbe van szorítva...:)
Sardaukar Bashar 2014.12.16 20:58:30
@tengerecki: Pontosan hogy el kellene élvezned, mert manapság milyenek voltak az akciófilmek? CGI CGI hátán. Igen: Élvezzünk el, hogy végre VALÓDI robbanásokat, VALÓDI kaszkadőr mutatványokat láthatunk. Ez szerintem becsülendő. Bár lehet tévedek, és ez is csak egy tucat akciófilm. Hisz ezer ilyen készült mostanában. Semmi egyediség, hangulat nincs benne valóban...
A régi Mad Max klasszikus, de én bevallom: képtelen voltam újra nézni. Sajnos a színészi játék Gibsonon kívül pocsék. De a szó legszorosabb értelmében. Az effektek 90%-a pedig rémes. De még így is van egy sajátos hangulata. Aki pedig Tom Hardy-t lenézi, az nem is ismeri az eddigi filmes karrierjét. Mert bizony ő korunk egyik talán legtehetségesebb fiatal színésze, akiben még rengeteg potenciál rejlik. De hát csókos a szája...biztos köcsög. Gratulálok! ;)
Sardaukar Bashar 2014.12.18 20:50:28
@totorohun: Tökéletesen egyetértek.

@Zalaba_Ferenc: Ezt örömmel olvasom. Mindenképp moziban nézős!
Alig négy hét múlva, 2015. január 15-én ismét kezdetét veszi a háború az idegenek és az emberek között: visszatér a mozikba az Aliens - A bolygó neve: Halál. Rendezői változatban, eredeti nyelven, magyar felirattal. A Corvin mozi mától már árulja is a jegyeket az első…..
Sardaukar Bashar 2014.12.17 21:15:38
@FaKe.beL1eVe: A Halloween éjszakán volt hozzá szerencsém. Így életem egyik álma vált valóra. A 8.utassal is, és úgy néz ki a Bolygó neve halállal is megvalósul az egyik álmom. Moziban láthatom!!! :) Én még a Terminator 2-re, és a Predatorra szavaznék!!! :)
Az Entertainment Weekly címlapján debütáltak az első hivatalos (pózer)fotók a jövő nyáron érkező Terminátor-reakármiből, amely ugyan rendesen kacsingat a korábbi részekre, mégis jelentősen eltér majd tőle. A magazinból egy igen nagy érdekesség derült ki a film sztorijával…..
Sardaukar Bashar 2014.10.29 23:54:33
Jövő májusban (még szép) nálunk is beköszönt Ultron kora, kinek magyar hangját egyelőre... szokni kell. Összehasonlításképp kattanj az eredetire!..
Chris Kyle 150 embert ölt meg. Chris Kyle egy hős. Chris Kyle az amerikai hadsereg történetének leghalálosabb mesterlövésze. Clint Eastwood filmje pedig ezzel a feszült és merész előzetessel azonnal a várólista csúcsára került. ..
Sardaukar Bashar 2014.10.03 23:48:13
@Zalaba_Ferenc: Kiegészítés: A szemüket azért sem szorítják oda, mivel ahogy visszarúg a fegyver, elég kellemetlen lenne :)
Rengeteg új jelenet és rohadt nagy spoilerek a Csillagok között majd egy perces új tévészpotjában. Ne mondjátok azt, hogy én nem szóltam. ..
aeon flux kritika: whiplash (2014) 2014.09.20 15:50:00
- SPOILERMENTES - A 19 éves Andrew Neiman (Miles Teller) arról álmodozik, hogy egyszer egyike lesz a nagyoknak, azoknak a zenészeknek, akik neve évtizedek múltán is felmerül majd a vacsoraasztal mellett. Sem apja (Paul Reiser), sem anyja (aki kiskorában lelépett) nem rendelkezett zenei…..
Igaz, ez a link nemrég már bejárta az interwebs számos zegzugát, ám egyrészt a töménytelen mennyiségű – százas nagyságrendről beszélünk – képanyag bár lassan, de folyamatosan bővül, így még a legelvetemültebben fanatikus rajongók is találhatnak korábban még ném ismert csemegéznivalót benne, másfelől…..
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
"Éjszakák". Ezzel a megjegyzéssel tweetelte Colin Trevorrow az alábbi képet, de talán nem is kell ennél több magyarázat hozzá, hogy a jövő nyáron érkező Jurassic Worldben egy régi ismerőst köszönthetünk majd újra. UPDATE: Kattintás után néhány kép látható a forgatási…..
Bill Cage (Tom Cruise) nap mint nap meghal. Nem valami videojáték főhőseként, nem is egyfajta fantasy-perverzióból, hanem történt az, hogy az idegenek lerohanták a Földet - surprise, surprise, ezúttal Európával kezdték -, és egy miután letarolták az öreg kontinenst, egy mindent…..
Íme Batman új hacukája egy kis batmobillal a háttérben. Ben Affleck bizony sokat spenótot evett (a kép klikkre megnő). ..
Ha a Csillagok Háborúja volt George Lucas karrierjének legnagyobb kihívása, akkor A Birodalom visszavág jelentette a legnagyobb kockázatot. Megfelelni önmagának és a rajongók elvárásainak, s mindezt teljes egészében saját zsebből: a szakállas filmes könnyen megtehette volna azt,…..
Bő egy héttel ezelőtt Cseh Dani már megemlékezett a filmről, ám úgy éreztem, nekem is szövegelnem kell róla egy-két sort, ugyanis sajnos másfajta vélemény alakult ki bennem, mint becses kollégámban, meg úgy általában a közvéleményben. Tehát ha az volt a PRO-kritika, akkor ez lesz a…..
Sardaukar Bashar 2014.04.11 20:06:05
@REMY: Az ember nem érdekes lény, csupán mind más más jellemmel rendelkezünk. Más ízléssel. Így szerintem teljesen érthető, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyan az. És ha valaki úgy gondolja, hogy a véleményét leírja, az nem feltétlenül kötekedés. Legalább is én így vélem. Amúgy már kíváncsi vagyok a filmre. Az első rész közepes volt. Remélem ez többet fog nyújtani.
aeon flux star wars-hírek 2013.10.11 07:50:00
Annyi Star Warshoz kapcsolódó hírt írtam már, hogy gyakorlatilag kifogytam az intrókból, így a szokásos körítés helyett lássuk, mi van napirenden: - Harrison Ford már nem annyira biztos abban, hogy játszana a VII. részben, habár a terelésnek köze lehet ahhoz, hogy Ford jelenleg a…..
...összesített életkoruk valahol 750.000 és 1.000.000 év között mozog, ettől még férfiasak, kemények, izmosak és még a monitor üvegét is megrepesztik, mi több még valami kiscsajt (Ronda Rousey) is beszereztek maguknak, aki egyébként jó eséllyel eme blog bármely olvasóját…..
Sardaukar Bashar 2013.10.07 19:07:27
@REMY: Számomra pont ez hiányzik mindkét részből.A cél ismert volt: visszahozni a 80-as, 90-es évek akcifóilmjeinek hangulatát.DE, ezt úgy akarták, hogy a sztori még azokhoz képest is gyenge (dramaturgiailag teljesen). És ami tényleg igazából felháborító volt, az az, hogy CGI-vért, klippes vágást, fárasztó poénokat-és beszólásokat alkalmaztak.Azt hiszem ezek pont hogy nem voltak részei az igazi klasszikus akciófilmeknek.
Mint ahogy azt már írtuk, az október 25-én megrendezésre kerülő Halloween Night Fest keretében levetítik A Dolog című Carpenter-klasszikust, méghozzá DCP-ről. Az esemény örömére a szervezők készítettek egy speckó plakátot, melyet a képre klikkelve gigantikus méretben is…..
aeon flux star wars-hírek 2013.09.20 09:05:00
Csak úgy röpködnek a pletykák is kijelentések a Star Wars VII. részével kapcsolatban. Levadásztam és albumba gyűjtöttem nektek a legzsírosabbakat. Az alábbi sorokban Abrams nyilatkozik a film hangulatáról, no meg azt is megtudhatjátok, mely színészek fordultak meg a rendező…..