Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcell Varga

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
Miközben e sorokat írom - a lófaszt, kit akarok becsapni, már reggel kitaláltam, hogy ezzel a farppáns és pontán antréval fogok kezdeni - , a Shop Stop egyik kulcsmondata jár a fejemben: "Nekem ma itt se kéne lennem." De nem megyek el görhokizni a tetőre, vagy koporsót burogatni egy temetésre,…..
Alig mászik elő az egyszeri választó a szilveszter alkohol és koleszterinmámorából, a hírfolyamra nézve máris a  kismagyar valóságra legjellemzőbb kép rángatja vissza a földre:  Az újságíró eltűnt cukoráfa milliárdokra bukkant, az egyik cukorbáró NAV tisztet is…..
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
Imádjuk ütni a bulvárlapokat, amikor olyan nagy horderejű kérdésekben, minthogy tartós lesz-e Orbán Ráhel házassága, vagy kiállja-e az idő próbáját az MSZP-Együtt-PM választási megállapodása, asztrológusokat hívnak segítségül. A Blikk által megkeresett Bakonyi János…..
Marcell Varga 2013.11.17 19:37:39
@o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫: A jósok sikeres emberek...Valóban,pár hete az egyikük sikeréről lehetett olvasni,aki a tv-ben is hülyítette az embereket.Nos eme derék jós több millió forintot jósolt ki egy balek zsebéből,mert rontást gyanított rajtuk.Mondván-rontást levenné,s a pénzt el tevé...A pénzt azóta se adá vissza,rontás levén rajt...Azért nem kell nagyon csodálkoznunk,hogy ennyi buta ember van a földön és olyanok is,akik belőlük élnek.Elég a parlamenti és önkormányzati névsorokat elolvasni.
Rengeteg minden történt a legutóbbi HV óta a Barátok Közt háza táján, úgyhogy most egy áttekintő Hogyvolt következik, amelyben megpróbálom összefoglalni a Mátyás Király tér lakóinak fordulatos, szerelemben, cselszövésben, örömben és szomorúságban gazdag hétköznapjait.…..
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
Nem bírta elviselni a komondort ért vádaskodást, ezért visszaadta képviselői mandátumát. „Szörnyen sajnálom, hogy így történt, tönkretettem egy életet, bántottam egy családtagot, aki ráadásul teljesen védtelen” - nyilatkozta a fideszes képviselő, Fülöpháza…..
Végre! Végre! Végre megint itt az X-Faktor! És most mondanám, hogy sajnálom, amiért a múlt vasárnapi döntést nem hogyvoltoztam le, de akkor nagyot hazudnék. Kellett némi elhatárolódás a szombati élőzés okán, meg a vasárnapi döntés közel sem volt annyira érdekes,…..
Marcell Varga 2013.11.05 13:41:26
Kandyka.
Nyilván nem lehetünk egyformák,szerencsére.Így mindenkinek mást jelent a szórakozás is.Nem nézem a műsort,mert nagyjából tudom számíthatok,meg Tv-m sincs.Gondoltam a tavalyi hogyvolt alapján-amit nem Chat Géza véleményezett,hanem egy Hölgy,candyperfumegirl.Nos az ővé szórakoztató,szellemes és vicces volt,ezt Chat Gézának nem sikerült számomra űberelnie,de ettől másoknak,akár neked is lehet szórakoztató,csak nem nekem volt eddig egyszer sem az.Ez nem Géza hibája feltétlen,mert a műsor színvonala alulmulja azt a moslékot,amit Nyikhajpusztán Józsi bá' a malacok elé borít mosléknak titulálva minden egyes nap.Nekünk ugyan szerencsénk van,hetente csak két este öntik a moslékot elénk az x-faktum jóvoltából.Lehet azon morfondírozni ki jár jobban,bár a disznóvágásnál se kérdik ki a malacka véleményét...Én speciel azért olvasom Chat Géza véleményét a műsorral kapcsolatosan,mert érdekel.Érdekel az,hogy valóban szórakoztatni tud e,vagy töltsem le magát a műsort és unjam el azon magam,vagy az ő személyes vélemény a műsorral kapcsolatosan.Tagadhatatlan,hogy lassan,de fejlődik.Engem érdekel,hogy mi lesz a vége,attól függetlenül,hogy eddig leginkább csalódás volt számomra az előző szériához képest.Más ember,más ízlés,nincs itt gond egy szál se,De szórakozni szeretnék és nem unatkozni,Ha az utóbbira vágynék,akkor a műsort nézném és nem olvasnám ezt az oldalt.Bízom benne,hogy a vége felé engem is szórakoztatni fog a Géza véleménye és nem fogom azt érezni minden egyes mondatnál,hogy Ő legalább annyira rühelli magát a műsort én és sokan mások.Eddig csupán ezt éreztem,a szórakozás,a sziporka valahogy Péló Barni után szabadon-nem jött át...
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
A legjobb barátod lehet, de a legrosszabb választás, ha jelszót választasz magadnak – mi az? A választ mindjárt eláruljuk, előtte csak annyit, hogy a Google egy felmérésben próbálta meg kideríteni, mi alapján és milyen jelszavat választanak az emberek. Az eredmény kissé…..
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..
Több előolvasó is található a közösségi oldalon, akinek adok a véleményére. A médiakutató Bajomi Lázár Péter például Dessewffy Tibor írását ajánlotta figyelmünkbe az Élet és Irodalomból. Átrágtam magam a cikken, és csakugyan figyelemre méltó. A szerző egyebek mellett…..