Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newlacska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
Newlacska 2013.06.12 13:24:36
@Szarvas Norbert: Tisztelt Cikkíró! Én a gyerekemet elvittem 1989-ben a Spartacusba úszni tanulni. Akkor volt 6 éves. Az mindenki által agyon dicsért és elsimert edzőnő módszere az volt, hogy bikacsökkel belelökte a gyereket a medencébe, hogy "na akkor űsszál". A szemem láttára. Soha többé nem vittem el. Nagyon nehezen tanult meg ezután úszni, miután majdnem belefulladt.
A kérdés öncélú, igazoltatni akarja velem, hogy elvinném vagy nem vinném el a gyerekemet. Csak nem mindegy, hogy milyen okból? Olyan közegbe nem vinném soha, ahol lelket és testet nyomorítanak bármilyen szinten. És nem nevelnék belőle élsportolót.
Amúgy én konkrétumokat mondok, ha nem tünt volna fel. Ez volt az egyetlen, amibe bele lehetett kapaszkodni?
Newlacska 2013.06.12 13:40:52
@Kék az ég: Igazad van. Tényleg? Ki a barát, aki miatt billentyűzetet kellett ragadni? Talán egy vizilabdázó? Ők mozognak otthonosan a pénzügyi szférában.
Még mindig nem kaptam választ arra, hogy a Cikkíró milyen sportot űzött versenyszerűen, milyen szinten?
Newlacska 2013.06.12 14:14:50
@reccs: Ezt a pénzügyi takarót azért kellett gyorsan elővenni, mert kényelmetlen lett a sok ekézés, amire nem jön érdemi válasz a tisztelt Cikkírótól. Hogy csak az motiválta a megírásában? Mmmmmm. Ez még leírva itt előttem is vicces.