Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gannicuss

0 bejegyzést írt és 443 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy Simone Padoin három hétig nem állhat Massimiliano Allegri rendelkezésére izomproblémák miatt. A középpályás az Empoli elleni 3-1-re megnyert mérkőzésen sérült meg a Stadio Castellani gyepén. A játékost az orvosok elsőfokú húzódással…..
Az egyik pofont a másik után kapó Juventus szurkolói az Atalanta elleni győzelem után bízhattak abban, hogy a csapat szép lassan elkapja a fonalat, s ha szemkápráztató játékot nem is nyújt, de elkezdi szállítani a pontokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Öreg Hölgy egy…..
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
A Juventus a hivatalos Twitter fiókján keresztül jelentette be, hogy a jövőben Pavel Nedvěd tölti be a klub alelnöki tisztségét.  A zebramezesek egykori középpályása a klub igazgatójaként dolgozott, azt követően, hogy 2009-ben szögre akasztotta cipőit, s játékosként…..
A Juventus kénytelen volt egyetlen ponttal zárni az előzetesen a Bajnokok Ligája csoportkör talán legkönnyebbnek tűnő mérkőzését, s a torinóiak mestere dühösen nyilatkozott a találkozó lefújását követően. "Ha a tiszta gólhelyzeteket nézzük, kevés akadt belőle." -…..
Gannicuss 2015.10.22 10:34:17
@Magyar Közöny: Így van 12 pontot kell ezeken szerezni. Meg kedveltem Maxit, de ha nem tudja felrázni a csapatot mennie kell. Még mindig a mienk a legerősebb keret a Seria A-ban. Sajnos ha neki nem sikerül akkor másnak kell összeraknia a csapatot.
A szezont történelmi botladozással kezdő Juventus mindeddig hibátlan nemzetközi színtéren, s a Bologna elleni hazai győzelemmel talán helyrebillen a világ rendje, s a zebramezesek az olasz bajnokságban is elkezdik szállítani a győzelmeket. Vasárnap este igazi rangadó vár a…..
A hírek szerint a Juventus a Lille kreatív középpályását figyeli, Sofiane Boufal az olasz csapat kiszemeltje a trequartista posztra. A huszonkétéves futballista Párizsban született, azonban marokkói állampolgársággal is rendelkezik, és tovább fiatalítaná az idén komoly…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Juventus azt tette, amit tennie kellett, és csupán a passzok pontatlansága miatt kapott ki a Napoli együttesétől. A tavalyi évhez képest a Juventusnak tizenhárommal kevesebb pontja van, miközben héttel kevesebb gólt lőtt a csapat, és öttel…..
A Juventus komoly sikerrel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, majd hétvégén megszerezte első bajnoki győzelmét a Genoa vendégeként, s a sűrű versenynaptár nem engedélyez pihenőt a csapatnak, a hétközi fordulóban a zebramezesek az első osztály újoncát, a Frosinonét…..
A bajnoki címvédő Juventus rettenetes rajtot vett a hazai pontvadászatban, azonban a Manchester City elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-diadal talán fordulópontot jelenthet a zebramezesek számára, akik mostantól, egy zsinórban négy bajnoki címet szerző együtteshez méltóan, elkezdik…..
Gannicuss 2015.09.20 15:57:00
@Trieszt120506: Sokan a kinézetét firtatták, hogy nagyon csúnya és nem ide való. Eddig tökéletesen passzol hozzánk.
Juan Cuadrado véleménye szerint a Juventusnak hinnie kell magában, miután tegnap este sikerült győzelmet aratni a Manchester City nem kevés tőkéből összehozott csapata ellen. A bianconero együttes számára elég rosszul indult a bajnoki szezon, hiszen három mérkőzés alatt csak egy…..
Massimiliano Allegri a keddi mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Juventusnak a Manchester City ellen véget kell vetnie rossz sorozatának. A bianconero együttes az angol bajnokság eddig százszázalékosan teljesítő éllovasához látogat és ellenük lép…..
A Juventus továbbra is győzelem nélkül áll a bajnoki tabellán, s a Chievo elleni hazai döntetlen egyetlen zebramezes gólszerzője, Paulo Dybala úgy véli, hogy csapata győzelmet érdemelt volna a listavezető veronaiak ellen. "Nehéz mérkőzés volt, azonban a Chievónak egyetlen…..
Gannicuss 2015.09.13 17:30:18
@Rivendell: Persze, nem arról van szó, hogy nem hibázik. Én sem kezdettem volna az indiánt, Sturarot se. Az is biztos, hogy az előző 2 meccsen Padoint se. Az meg egyértelmű Cuadrado a kezdőbe való.

De az előző szezonban hatalmas meglepetést okozott Maxi, annyi kijár neki hogy nem köpködjük 3 meccs után. Főleg mivel a 3 legmeghatározóbb játékosa elment. Valamint nagyon sokat fiatalodott a csapat.
A Paris Saint-Germain támadó középpályása a minap arról beszélt, hogy lehetősége lett volna visszatérni a Serie A-ba, hiszen a Juventus meg akarta szerezni. A huszonhatéves futballista 2011-ben hagyta el a Palermo együttesét átigazolva a francia fővárosba, és azóta folyamatosan…..
A nyári átigazolási időszak utolsó napján úgy tűnik, hogy a Juventus sikerrel zárta a tárgyalásokat utolsó célpontjai ügyében. Az Olympique Marseilletől kölcsönben érkező Mario Lemina már délelőtt átesett az orvosi vizsgálatokon, így csak a hivatalos bejelentés várat…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megszületett a megegyezés az Inter és a Juventus között Hernanes ügyében, és a brazil játékos 11 millió € fejében igazol majd a torinói klubhoz. A Juventus a nyári átigazolási időszak alatt szinte mindvégig azon dolgozott, hogy egy…..
A bajnoki szezont történelmi vereséggel kezdő Juventus nyomban egy rangadón köszörülheti ki a csorbát, s kezdheti meg gyűjtögetni a bajnoki címvédéshez szükséges pontokat. Az ellenfél az AS Roma lesz, amely a torinóiakhoz hasonlóan pontokat veszítve rajtolt, dacára annak, hogy a…..
A Juventus még mindig aktív az átigazolási piacon, ugyanis nagyon szeretne még egy középpályást igazolni. Friss értesülések szerint azonban könnyen két szék közül a pad alá eshet, ugyanis mindkét célpontjáról lemaradhat. A pletykák szerint ugyanis tegnap este a Schalke 04…..
Gannicuss 2015.08.30 12:35:04
@Lord Viktor: Draxler inkább fog támadót játszani vagy a csatárok mögött de Pirlo helyen semmiképpen. Allegri ettől még jatszatná Padot. Coman eladását, annak érdekében megertettem volna ha minőség érkezik. Így teljesen felesleges volt. Draxler inkább Coman posztja, mint a kp-a közepe. Witsel persze jó lett volna de talomba tettük a német miatt, kost meg szívünk.
A Roma elleni rangadóra készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri megerősítette, hogy Kingsley Coman elhagyja a torinói együttest, s csatlakozik a Bayern Münchenhez. "Kingsley Coman távozott." - szólt a francia tehetségről Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztató…..
A német Bild állítása szerint a Bayern München megegyezésre jutott a Juventusszal Kingsley Coman ügyében, s a francia tehetség 20 millió euro fejében Németországba költözhet. Az olasz sajtó értesülései szerint azonban kölcsönszerződésről van szó, s a Bayern München 20…..
Fernando Llorente tegnap elhagyta a Juventust, visszatért Spanyolországba, ahol a Sevilla színeiben folytatja pályafutását, s így valószínűsíthetőnek tűnt, hogy Simone Zaza, aki az elmúlt napok során egy lépésre állt a West Ham United együttesétől, mégis a zebracsíkos mezben…..