Regisztráció Blogot indítok
Adatok
udawa

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
udawa 2020.10.29 09:28:14
Sziasztok!
Újra találkozott a két csapat, "törvényszerűen" én is befutottam újra! Végigolvasva a hozzászólásaitokat azt érzem, hogy a legtöbben el vagytok keseredve a látottak miatt.

Az én véleményem a másik oldalról: egyik csapat sincs mostanában a csúcsformájában, ezt tegnap is láttuk sajnos, néha fizikai fájdalom volt nézni, ami a pályán folyt. Annyi különbséggel, hogy egy hajszállal rosszabbnak, és kevésbé szerencsésnek tűnt ezen az estén a hazai csapat. Ami nektek elszomorító lehet, hogy egy gyengén játszó Barca ellen kapituláltatok, sajnos erről az oldalról sem lehet a dicsőségfalra kitenni ezt a meccset, de legalább nyertünk. Kellett hozzá szerencse is bőven, gondolok itt a lesekre, de összességében nézve a mérkőzést, úgy érzem, hogy a jobban akaró csapat győzött, a hazaiaknak semmi nem jött össze, ráadásul nem is nagyon lehet dicsérni a csapatotokból senkit. Morata az üdítő kivétel, meg egy-két "jobbacska" volt még, de ugyanez igaz a vendégcsapat játékosaira. Messi csinált szép dolgokat, de összességében nem mondanám jónak, akit itt ki lehet emelni, azok a fiataljaink. Sikeresen ment a letámadás, nehezen tudtatok bármit is kezdeni azzal, ha egy embert több Barca játékos körbe fogott, ezek többsége labdavesztéssel zárult, mi meg passzolgathattunk nyugodtan, mert elég sokszor ezt hagytátok. Véleményem szerint ezen az estén a kicsivel jobban teljesítő és összpontosító csapat nyert, a Juventusról nehéz megmondani, hogy mi is volt a terv. Az biztosan látszik, hogy Dybala nincs 100 %-osan ott a meccseken, ez pedig nagy hátrány, vele kezdenetek kell valamit, a tegnapi produkcióját sokan sokkal kevesebbért is lehozták volna, mindemelett vallom, hogy ő egy nagyszerű képességekkel megáldott focista. Biztosan pluszt jelentett volna CR jelenléte, az ő mentalitása hiányozhatott.
Azzal kapcsolatban, hogy Pirlot miként ítéljétek meg, még várnék, valamennyi időt mégis csak kapnia kell, aztán ha nem megy a dolog léphet a vezetőség, de tény, hogy nincs egyszerű helyzetben, vannak hiányosságok. Összességében ugyanaz elmondható mindkét csapatnál, új edző, új tervek, hiányos keretek, sérülések, bízzunk benne, hogy itt is, ott is javul a helyzet majd, ahogy haladunk előre.
A Barcelona csupán a játékosok eladásából befolyó pénzt tudja majd erősítésekre költeni, idén nyáron más forrás nem áll majd rendelkezésre. ..
udawa 2020.06.09 10:41:10
@celestial: "ne hidd hogy ott is olyan a közhangulat stb mint itt a blogon" Pontosan ez a helyzet! Hogy ez jó vagy sem, abba ne menjünk bele!
@Robi71: Azért érdekes vagy te: ha pozitívumot írnak, az a Barto-féle lájkmédia hazugsága, ha nem, az a valóság! "Csak tudnám mire volt jó ez a Barto-t fényesítő pletykaterjesztés?" Van baj!!! Mi a lófaszt fényesítettek ezzel rajta? Pont semmi köze hozzá, senki nem őt dicséri meg, vagy feddi meg Fati teljesítménye miatt!
@Eminusz: Hidd el nem érdemes felbosszantanod magad a sok pletykán, főleg, hogy legtöbbje teljesen alaptalan! Ha holnap lehozza valamelyik jól értesült szennylap, hogy Diego Costát akarjuk, vagy Balotellit, akkor szét fogtok robbanni, hogy kiket akar ez az idióta vezetés igazolni? Kezeljétek több komolysággal a "híreket" és nem kaptok infarktust, némelyikünk persze már korábban átesett egy kisebb-nagyobb lefolyásún úgyis! :)
A La Gazzetta dello Sport újság mai információi alapján Miralem Pjanic egyezségre jutott a Barcával a személyes feltételekről, már csupán a két klubnak kell dűlőre jutni az átigazolás körülményeiről. ..
udawa 2020.05.11 22:19:25
@Eminusz: a vételi opciós kölcsön arról szól, hogy adott összegért a kölcsönvevő csapat megvásárolhatja a játékost. Ekkor a játékos is aláírja az új szerződését, tehát elfogadja ezeket a feltételeket! Ha a kölcsönvevő csapat él az opciójával, akkor a kérdés eldőlt! Csupán egyetlen nem hivatalos lehetőség van a játékos kezében, mégpedig az, hogy "megkéri" a csapatát, hogy ne éljenek a jogukkal, mert szeretne inkább visszatérni az eredeti csapatához. De ezt nem kötelesek tolerálni, bár a játékos további hozzáállása több, mint kérdéses kimenetelű! Todibo esete úgy áll, hogy a kialkudott árnál jóval olcsóbban szeretnék megvásárolni a Gelsenkircheniek! Pjanicról írtam, de Sciglio meg e pillanatban rémhír!
udawa 2020.05.11 23:34:57
@Robi71: Hosszú idő óta először jó érzés volt bennem, amikor a te írásod olvastam, kapsz is egy piros pontot tőlem, még ha nem is vagy ráutalva! Nos nagy valószínűséggel nem fogsz meglepődni sajnos, ez lesz, amit vízionálsz! Annyi helyesbítés: most SEM ő fog igazolni, vagy bárkit is idecsődíteni! Eléteszik a papírost, hogy ő kell nekünk, az ökör aláírja, majd elmondja, hogy a lehető legjobb játékost szereztük meg, vele megnyílnak a még bezárt kapuk is... Hogy tényleg beválik-e, majd kiderül! Túl sok olyan emberben hisznek itt sokan, akik játékosként kiérdemelték ezt, de semmi más! Úgy tűnik számomra, hogy pl. Xavi sem lesz különb, de bízom az elkenkezőjében! Őt te is nagyon sokra tartod, de mivel sok cikket elolvasol, bizonyára azzal a nyilatkozatával is találkoztál, amiben arról beszélt, hogy jó kapcsolatot ápol a jelenlegi elnökünkkel... Azt szoktá(to)k mondani, aki Bartoval jóban van, szinte egy vele! Hát még akkor Abidal, a főgóré...
A Barcelona régi célpontjai válnak szabadon igazolhatóvá a nyáron...
udawa 2020.04.07 17:55:30
@MCMXCIX: A GYLS-nek írt hozzászólásod az elmúlt időszak legjobb írása a szememben! Jó ha valaki nem csak feketét vagy fehéret ismer, hanem lát átmenetet is!
udawa 2020.04.07 18:09:21
@MCMXCIX: "Köphetnék", de a legtöbb hír arról szól, hogy egyik-másik média szerint kit szeretnénk leigazolni. Írjam le, hogy tudtommal melyik igaz, és melyik nem? Épp erről írtam, hogy nem lenne szerintem jó, mert pont az a lényege ennek a blognak, hogy véleményeket ismerjünk meg ezekről, mindegy, hogy igaz, vagy álhír! Lehet rosszul, de így gondolom!
udawa 2020.04.08 08:02:04
@MCMXCIX: Pont ettől akarom magam védeni, de csak a hecc kedvéért, kíváncsi vagyok, hogy milyen kérdések vetődtek fel benned! :)
Barcanoticias 2020/2021-as mercato 2019.06.26 08:32:00
udawa 2019.07.24 12:22:34
Üdv, ismét "kénytelen vagyok" írni! :)
Ezt írtam korábban: (május 26.)"Ennek az egyébként remek gazdasági szakembernek nem kellene az elnöki székben ülnie pontosan a szakmai hiányosságai miatt, de ott van! Aláírja azt, amit az elvileg szakemberek jónak gondolnak! Abidalról sokáig azt mondtátok, hogy ezzel a vezetőséggel soha nem fog egy hajóban evezni, mert nem tud velük azonosulni... Mi történt??? Mégis jók? Jó a fizu? Sikeres a megkezdett út? Ő is szakmai analfabéta?"
Az eddigi hírek fényében néhány gondolat: az most számotokra is kezdhet kirajzolódni, hogy nem saját elképzeléseimet írtam. Kicsit magyarázatot próbálok adni a történésekre nem médiából származó információk alapján:
A vezetőséggel kezdem: ne menjünk bele abba a gyerekességbe, hogy ki kinek a bábja, mindenki azt gondol, amit akar, legjobb lenne, ha normális vezetés lenne és ilyen dolog szóba sem kerülne! Lassan elérünk oda, hogy az elnök úr elismeri, hogy talán nem a legjobb a jelenlegi felállás, túl sok az egymástól eltérő érdek, mindenkinek nem fog tudni megfelelni! Segura háttérbe, Abidal (és Planes) még nagyobb hatalom, régebbi nagyjaink poziciókba vissza! Az igazolások is ezt mutatják, a francia vonal erősödik, a hollandhoz visszatérni készülünk!
De Ligt-re azt írtam, hogy Barto nagyon szeretné (a két holland sztárjelölt jól mutatott volna a biziben), végül a "szakma" nemet mondott, másokat fontosabbnak gondoltak idén... Saját vélemény, hogy jó lett volna, ha nálunk köt ki, de jelenleg nem lehetett prioritás az ő megszerzése sajnos. A rá költendő pénzt másba fektették, illetve másba fogják. Ráadásul nem volt feltétlen elkötelezettje egy hozzánkigazolásnak... El nem lett felejtve! ;)
Griezmann helyzete igen bonyolult lett, de itt van. Rosszul nem jártunk szerintem, de köhögüng még miatta néhányszor... Abidal és Valverde szorgalmazta, (Barto már nem!), most itt van! Ugyan Rabiot-t is szerették volna, végül Juvés lett, van ilyen, meg nem szakadtak érte igazából!
ROBI most figyelj!!! Neymarral a kifizethetetlensége mellett egyéb gondok is vannak, JMB a személyes ellentétek miatt hallani sem akart a visszajöveteléről, tehát nem jól sejtetted, hogy vele mentené a bőrét, viszont a teljes vezérkar komolyan fontolóra vette az ötletet, de az tévhit, hogy ez hirtelen jött, már hónapok óta ismert volt, hogy JR jönne, ha úgy alakul!
A többi média által bedobott névből szinte semmi nem igaz (pl. Stuani, Mata, Willian, Alaba, német srácok stb)!
A fiatal tehetségeinkért SAJNOS úgy néz ki nem kár, nem veszítünk sokat...
A legfrissebb pedig ugye Xavi Simons: az egyik!!! legígéretesebbnek tartják, de igen nagyon elszállt ő is és az ügynök is! Kár érte, de valamit meg kell érteni: 16 évesen nem kaphat jóval magasabb (többszörös, néhány első csapat ajtaján kopogtatóéval egyező) fizetést, mint a nála idősebbek, amit a klub kínált, az elsőre jutányosnak mondható, de kevesellték! Talán 2-3 év múlva újra itt lesz!
Nagyjából ennyi, kicsit hosszú lettem!
udawa 2019.06.14 12:55:51
@Stones: Hatalmas nagy baromság ez a "hír"!
"Az a baj, hogy kinézem Bartomeuból."---> nem buta ember, ha hiszed, ha nem!
Túl sok mindenki "néz ki" belőle nem létező dolgokat! :)
Meg amikor írják, hogy "Bartomeut ismerve..." Egyikőtök sem ismeri!
Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético Madrid CEO-ja a Movistar + csatorna kedvéért felfedte Antoine Griezmann jövőjét. A francia támadó a következő idényt már az FC Barcelonában kezdi meg. ..
udawa 2019.06.13 13:57:04
@Bivi76: Rajtad kívül senki más nem isteníti ennyit a Real Madridot!
Hogy lehet utálni őket, ha mindig magasztalod???
Kedves Juventino! Szeretnék veled megosztani egy húsbavágó szolgálati közleményt, amely már rövid távon is kihathat a blog jövőjére. Venember kolléga úgy döntött, hogy sok-sok év és számtalan nagyszerűen megírt cikk után, nem érzi már a tüzet a folytatáshoz, és ezek után inkább csak olvasóként…..
Egybehangzó katalán sajtóértesülések alapján Roberto Martínez a kiválasztott Ernesto Valverde távozása esetén. Valverde jövője valószínűleg hamarosan kikristályosodik...
udawa 2019.05.29 10:40:27
@Robi71: Persze hogy nem, és ez igen szomorú!
És bocs, ha úgy tűnik, hogy személyes háborút indítottam az elmúlt napokban ellened, igaz csak te miattad döntöttem úgy, hogy írok is! Újra leírom: az nagyon zavar, hogy tényekként állítasz be általad vélt dolgokat! Talán valamivel tisztábban látsz az írásaim után! Nem Barto a legmegfelelőbb elnök, bár lehetne, de nem is ő a földre szállt gonosz, ezt elhiheted! Amikor azt olvasom, hogy a célja a szeretett klubunk lezüllesztése, azt kínos mosollyal fogadom!
udawa 2019.05.29 13:03:22
@Robi71: Csak a legnyilvánvalóbb: folyamatosan Barto bábjairól írsz, meg hogy ő igazol, azt kell játszatni akit ő mond! Arra hivatkozol mindig, hogy te hiteles forrást kérsz, ha olyan dolgot vet fel valaki, ami a te nézeteddel nem egyezik! Ezek neked melyik hiteles forrásból származnak?
udawa 2019.05.29 15:19:54
@Robi71: Az ég áldjon meg!!!
Most utoljára: nem az a gond, hogy a jelenlegi vezetést ostorozod, bánja a nyavalya! Még azzal sem feltétlen vitatkozom, amit most írtál! Amit erősen kifogásolok az, hogy nem így adod elő, hanem ahogy már írtam: "folyamatosan Barto bábjairól írsz, meg hogy ő igazol, azt kell játszatni akit ő mond", mindenki más csak áldozata ennek az embernek! Ez hatalmas butaság, ezt csak te találtad ki!
Ráadásul ezzel a "szemét elnökkel" a legnagyobb királyod Messi is jól megvan! Miért??? Ha azt mondod, mint eddig, hogy jó fizetésért szemet huny, azzal az erkölcsösségét vonod kétségbe! Van az a pénz, amiért a szar is csokoládé torta? Na ez az elkeserítő! Nem meggyőzni akarlak, hogy az én írásomat fogadd el, hanem hogy a bizonyítatlan kitalációid ne terjeszd igeként!
Barcanoticias Neymar visszatérhet? 2019.05.28 21:22:42
Gerard Romero információi alapján a Barca felvette a kapcsolatot a PSG-vel Neymar visszaigazolásával kapcsolatban, a tárgyalások elkezdődtek, noha jelenleg kezdeti fázisban tartanak. ..
udawa 2019.05.29 10:46:49
@Robi71: Nagyjából igen!
Mondjuk én kicserélném a túlélés szót valami emberibbre, mint mondjuk a "félelem"! Olyan értelemben túlélés, hogy szeretné végig vinni a ciklust, és próbálna úgy távozni, hogy ne haraggal emlékezzenek rá!
A Sport információ alapján a klubon belül elégedetlenek az öltöző hatalmával, az öreg kerettel, néhány játékosnak a magas fizetéséhez viszonyított gyenge produkciójával, illetve az önös érdekek előtérbe helyezésével. ..
Ernesto Valverde a mai napon a Cillessen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Sergi Roberto, Messi, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat...
udawa 2019.05.26 10:46:23
@udawa: Bocs Robi, csak hogy örülj te is, megfeledkeztem Cou-ról, aki Messi után a kedvencem, noha csapni való ahogy nálunk szerepel! Ő is az elnök és a felső vezetés vágyálma volt! Na hajrá, mehet a szidás!
udawa 2019.05.26 10:48:40
@udawa: Még egy: Salah-t valóban elbaszták (nekem mondjuk nem hiányzott), de semmivel sem tűnt nagyobb igazolásnak, mint Coutinho, sőt...
udawa 2019.05.26 13:27:38
@Robi71: Te értelmezel is néha???
Az első kérdésedre a válasz: "hozzánemértőkkel rakta tele a vezetőséget, a szakmai stábot", és a Bivi-féle eszmefuttatás! Hát az övék! Amit mondanak, azt követi, arról írtam, hogy állításoddal ellentétben nem ő igazol, mégha a leigazolandók szerződését ő is írja alá! A kettő nem értem miért nem fér meg egymás mellett?!
Amúgy most nyugodtak lehetünk már, hisz Abidal itt van, vagy nem??? Mindenki azt szajkózza, hogy az érkezésével valamennyire sínen vagyunk... Ja, pont mint József Attila...
"Ha meggyőző, akkor nyer...ha nem, akkor bukik." Így van, ezek szerint meggyőző volt ugye??? Senki nem fog könnyeket hullajtani érte, amikor megy, de még most sem népszerűtlen, bármennyire is fáj ez itt a legtöbb embernek! Vagy itt hülyék a szurkolók, vagy a culék azok, más nem lehet!
Ennek az egyébként remek gazdasági szakembernek nem kellene az elnöki székben ülnie pontosan a szakmai hiányosságai miatt, de ott van! Aláírja azt, amit az elvileg szakemberek jónak gondolnak! Abidalról sokáig azt mondtátok, hogy ezzel a vezetőséggel soha nem fog egy hajóban evezni, mert nem tud velük azonosulni... Mi történt??? Mégis jók? Jó a fizu? Sikeres a megkezdett út? Ő is szakmai analfabéta?
Matthijs De Ligt az Eredivisie év játékosának választott Frenkie De Jongról beszélt a Voetbal Primeurnak, és küldött egyértelmű üzenetet a Barcelona vezetőinek. ..
udawa 2019.05.21 14:56:32
@the12thman: "...szerintem az elnök a ludas inkább"
Rosszul sejted! Ő aztán pont nem szeretné de Ligt kárára!
A Catalunya Radio Club Mitjanit nevezetű műsorában Oriol Domenech éjszaka friss információkat osztott meg a transzferrel kapcsolatban. Emellett a barcelonai rádióállomás ugyancsak megerősítette Valverde maradási szándékát. ..
udawa 2019.05.15 13:33:54
@fura ez a blog:
Nekem speciel az nem "teccik" (kit érdekel kinek mi tetszik???, az enyém is csak vélemény), hogy itt sírsz a kitiltásod óta, előadod, hogy többé már nem írsz, eleged lett, a fiaid is pattantak... Senki nem kötelez rá, hogy még mindig itt legyél! Amit írtál nem volt megfelelő, fogadd el! Nem a véleményed, a stílusod miatt! Bár lett volna már jó néhány ilyen... Robi: messilona teljesen védhetetlen, őt kár volt emlegetned, veled meg az a fő gond, hogy te vagy (akarsz lenni) a fórum igehirdető prófétája! Téged sem kényszerít senki, max önmagad, mert ez az életed!
Juan Manuel Mata, a játékos édesapja és egyben ügynöke is megerősítette a pletykákat, a Barcelona érdeklődik a fia iránt. ..
udawa 2019.04.12 12:48:48
@DISTANTxTHUNDER:
"a Barca vezetésenek is azt tudom tanácsolni, ha Mata ennyire érdekes, járjanak MU meccsekre aztán ott élőben megcsodálhatják, addig pedig Abidal minőségi játékosokat igazol..."
Magyarázzátok már meg, hogy miért/miből következik számotokra egyértelműen, hogy aki szerintetek jó, és sikeres igazolás, az mind Abidal érdeme, minden más igazolás pedig a vezetőség többi tagjáé? Ha jól rémlik az elnök pl. de Ligt -ért személyesen járt közbe, Coutinhoért szintén, de Jong esetében pedig egyenesen a klub teljes felső vezetése elutazott, elnököstől-alelnököstől! Mata-t elvileg most kerestük meg: itt bölcsen elsiklottok amellett, hogy Abidal jelenleg a sportigazgatónk... Vagy itt tudjuk, hogy ezt a háta mögött intézik és neki ehhez semmi köze?
Legyetek már következetesek, mert ez így furcsa!
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
Ernesto Valverde a mai napon a Cillessen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..
udawa 2019.01.30 22:36:52
@faramuci69: Kérlek egyszer az életben írd le Ivan rendes nevét, mert nem Raketic!
udawa 2019.01.30 22:53:55
@Kertai Dávid: Csak ennyit írtam "nem nyűgözött le", rossznak senkit nem gondolok ezen a meccsen! Tessék, még gólt is szerzett! ;) Counak elképesztően örülök!
A Mundo Deportivo információi alapján a Barcelona Matthijs De Ligt leigazolásának lehetőségét vizsgálja. ..
udawa 2019.01.25 15:25:25
@tündérzsazsa:
Malcom: azért nem kicsit visszás, hogy hetekig, hónapokig ezért lehetett szidni Valverdét, hogy mekkora rohadt gyökér, mert nem játszat egy ekkora ékkövet, most meg sokaktól olvasom, hogy nem szint, pénzt kell belőle csinálni meg hasonlók! Saját vélemény, hogy van benne potenciál, de elkapkodott volt az idehozatala... Viszont MÉG nem látom, hogy a jelenleginél feltétlenül többet kéne játszatni, ebben Valverdének adok igazat! De Jong is elmondta, hogy nem kerget ábrándokat azzal kapcsolatban, hogy rögtön stabil kezdő lesz, bár én nagyon tudnék neki örülni!
Ernesto Valverde a mai napon a Cillessen - Semedo, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto - Aleñá, Rakitic, Vidal, Arthur - Malcom, Boateng tizenegynek szavazott bizalmat...
udawa 2019.01.23 20:36:08
@RAJDEN: Talán nem... Én nem érzem őt jegelve, amikor lehetőséget kapott nem nagyon élt vele! Volt már rá példa (pl. Geri), hogy utóbb jól jöttünk ki belőle! Mondom ezt úgy, hogy korábban már írtam, Cou a 2. kedvenc játékosom, de ha nem megy neki, azt is be kell látni! Hiszem, hogy ez csak átmeneti nála, ő nagyszerű játékos! ;)
Az FC Barcelona a hivatalos honlapján jelentette be, hogy sikerült megegyezniük Frenkie de Jonggal, a fiatal holland a nyári átigazolási szezonban költözik át Barcelonába...
udawa 2019.01.23 20:32:30
@Maestro10: Na ez nem kis meglepetés számomra! Talán kezdi bebizonyítani Valverde, hogy nem a fellegekbe beszélt amikor azt mondta, hogy januártól valódi rotálásba kezd! Mondjuk ideje volt az tény! Na hajrá!
udawa 2019.01.23 20:14:25
@Maestro10:
"Abidal érkezésével már sokkal minőségibb játékosokat igazolunk, mint előtte Fernándezzel..." Tényleg nem kötekedés, és nem csak neked írom/tőled kérdezem: miért van az, hogy egy többségnek tetsző, vagy épp már be is vált játékos Abidal igazolása és jelentéktelen a klub vezetőinek esetleges érdeme, viszont a sikertelen/be nem vált játékosokat Bartomeu és idióta környezete igazolta? Most beleszólnak vagy sem az igazolásokba? Vagy tényleg elhiszitek, hogy a jókat a sportigazgató, a rosszakat az elnök igazolja?
udawa 2019.01.23 20:22:14
@julio alberto: Úgy gondolom az előrevetített jövőképed helytálló, én nem vagyok "beijedve" a jövőtől! Jó-jó, Robi-t ismerjük, adjunk neki igazat, és tuti megnyugszik! Meggyőzni senki nem fogja, amúgy is szinte tévedhetetlen! Hogy ezzel az igazolással mi a lóf.sz baja van talány, de a kényszeres bizonygatásaiba ez csak úgy férhet bele, hogy túllicitáltuk a többi érdeklődőt (volt olyan sajtó, akik szerint igenis többet ajánlott a PSG + fizuban is)
Di Marzio, az olasz Sky Sports transzferguruja szerint már csak a papírmunka maradt hátra. ..
udawa 2019.01.21 19:17:10
@DISTANTxTHUNDER: Nálam inkább az a sipítozás a szégyen, amit napjában letolsz...
Jean-Clair Todibo képviselője a SportNews.eu oldalnak fejtette ki ügyfele elhatározásának hátterét. ..
udawa 2019.01.12 22:31:01
@kritizator: spanyol
Ernesto Valverde ma a Cillessen - Semedo, Chumi, Murillo, Miranda - Aleñá, Busquets, Vidal - Malcom, Dembélé, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..
udawa 2019.01.11 00:17:07
@Pál Bence: Konkrétan szarul! Ettől még a védenceid nem voltak jobbak! Te vagy a legnagyobb szószólójuk, neked mindenki felesleges igazolás, mert elveszik a játékidőt a "mi" fiataljainktól, konkrétan Arthurral is így voltál! Adná az ég, hogy a mi fiaink mellett ne volna szükség igazolásokra, de nincs így! Az egy nagy hiba ezen a fórumon, hogy adott embereknek megvannak a saját kedvencei és a "nem kedveltjei"! Ne legyenek védettek a sztárjaink sem és a fiataljaink sem! Ha nem jól játszanak, azt mondjuk ki, legyen az bárki! Konkretizálok: neked a fiatalok a mindeneid minden esetben, Robi rosszul van Dembitől bármit is produkál, zeli Busival van így, Distantnál mindig az aktuális sztár a világ legjobbja és a Barcának kutya kötelessége őket a klubhoz hozni, PC pedig mindig jó, ha véletlenül mégsem, az csakis a "kampósorrú" bűne, Eminusznak DS, stb. Nem megmondó ember akartam lenni, senkit nem akartam bántani, ha valaki így érezte elnézést, nem ez volt a szándék! Csak lássunk is, semelyikőnk sem tévedhetetlen orákulum! Jó ez a fórum, jó, hogy sokféle vélemény van, de a berögződések levetkőzése nem hátrány! Mellesleg Murillo elsőre nem volt rossz, és a bizalmam is kifizetődött: a felálláshoz képest ez egy jónak mondható eredmény! ;)
udawa 2019.01.11 00:38:16
@zeli39: Nekem nincs is ezzel problémám, azzal már inkább, ha valaki egyet hajt, mint a pereces!
udawa 2019.01.11 01:16:41
@zeli39: Sem én, sem más nem határozhatja meg! Nyilván ha nem akarnám, nem olvasnám! Van olyan, akit nem szívesen olvasok, de nem kötelező senkinek.