Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacstamas1123

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
kovacstamas1123 2016.10.05 23:29:30
@alsophila.grahami: Most nem párbajra, hanem valamiféle btk-beli paragrafusra gondolok...
És komolyan... ez azért már túllép bizonyos határokon, még akkor is (vagy akkor meg pláne), ha egy értelmi fogyatékos mondja. Azért egy 18 éven felüli "ember" legyen már tisztába a kimondott szó súlyával.
kovacstamas1123 2016.10.05 23:33:24
@Mók_Ica: Amilyen agresszív tahó, szerintem még veszélyes is lehet, ha ebben a primitív állatban az akaraterő is megvan...
Ki tudja, mi van ebben a baromban?!?!?! És, ha elszáll az "agya"? Ennek nem a fizikuma veszélyes, hanem az intellektusa...
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
kovacstamas1123 2015.10.09 22:22:55
@kamarti: remélem, hogy neked van igazad, de a világ sajnos jelenleg nem abba az irányba tart, ahol a józan ész, a szeretet, és a humanizmus győzedelmeskedik az állatiasság, az ösztönök, és az erkölcstelenség felett.
A bevándorlók számára számos idézetet és példát fel tudok hozni, mondjuk azt, hogy egy ezredmilliméter nagyságú vírus is le tud győzni bármekkora szervezetet, vagy azt, hogy ha 1000 liter tiszta vízbe beleöntesz 1 liter szennyvizet, 1001 liter szennyvized lesz. Ám a legtalálóbb mégis az a Puzsér idézet, miszerint: ha anyád sírjára hárman virágot visznek, egyvalaki pedig lehugyozza, akkor nem 3:1 a virág javára.
Így vagyok én a menekültekkel is: Hiába jön be 10 agysebész, ha az egyik ilyen gyereket nem sikerül integrálni, és felrobbantja, vagy lekaszabolja a fél családomat.
kovacstamas1123 2015.10.11 19:44:25
@vajdasagi: "Mondj egyetlen esetet is, amikor migráns vagy menekült Magyarországon bármilyen terrorcselekményt követett volna ez, vagy betegséget terjesztett volna, vagy bármi. "
Te most komolyan gondolod, hogy ha eddig nem történt pl. terrorcselekmény, akkor ezután sem fog?!?!?! Ilyen logikai bukfenc után azt hiszem felesleges bármit is mondanom, de mégis megpróbálom. Annyit mondtam, hogy ne engedjünk be olyan embereket, akik ÖNHIBÁJUKON KÍVÜL olyan közegből jönnek, ahol mindennapos az erőszak, mert akkor mi választhatunk majd: vagy mi is erőszakosak leszünk, vagy áldozatok. Prevenció! Ennyi erővel a pedofilokat, vagy az erőszakos bűnözőket sem kéne rács mögött tartanunk, hanem próbáljuk meg integrálni őket. Vagy próbáld meg a politikusokat becsületességre/igazmondásra tanítani! Tanítani, és nem kényszeríteni! Ugye, hogy lehetetlen?
kovacstamas1123 2015.10.11 20:21:48
@Steve: @látjátok feleim szümtükkel: Törökországban, Líbiában, Görögországban, Horvátországban, Szerbiában, Albániában, Bulgáriában NINCS gyerekeket kiképző Iszlám Állam, de biztosan tudjuk, hogy Magyarországon sincs, mégsem jó nekik itt, de gondolom Ausztriában sincs, ám ezeknek a "menekülőknek" még a fent felsoroltak sem elég biztonságos országok, ezért erőszakkal és bűncselekményekkel követelik, hogy nekik CSAK Svédország, Norvégia, Finnország, vagy Németország a jó.
Jól meglendültek a menekülésben.

Ha ez így van, és az a pár százezer ember valóban menekült, akikkel olyan csúnyán bánik a Magyar állam, akkor KÖVETELEM én is, hogy fogadjon be engem is Ausztrália, vagy Luxemburg mondjuk, nehogy elérje a gyerekemet az Iszlám Állam!!! Kíváncsi lennék mi lenne a reakciójuk!

NEM! EZEK BEVÁNDORLÓK, NEM MENEKÜLTEK! Törökországban vannak a menekültek!!!
Subba RIP Árpi bá 2015.10.06 13:45:15
 ..
kovacstamas1123 2015.10.06 21:20:45
@sniper.88(Hazafi): Te meg annyit sem tudsz, hogy ez a mondás nem azt jelenti, amit te gondolsz, hanem abból az időből származik, amikor még a "jó" azt jelentette, hogy "IGAZAT", így akár rosszat/sértőt is lehet mondani a halottról, csak VALÓS legyen.
kovacstamas1123 2015.10.06 23:41:50
@sniper.88(Hazafi): Akkor keress rá erre a google-n:

De mortuis nil nisi bene.

Így szól az eredeti latin mondás.
kovacstamas1123 2015.10.07 16:02:16
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Sniper.88(Peet)): Megadom neki is az esélyt, ahogy neked is... ;)
Az Ezek megőrültek az a fajta műsor, amit nem lehet komolyan venni. Hogy a fenébe lehetne egy kifejezetten gagyinak tűnű díszletben készült, a B- és Zs-listás celebek idétlenségén röhögő műsort komolyan venni? Ki az a marha, aki értékek közvetítéséről beszél akkor, amikor…..
Subba Gengszter kiszámoló 2015.08.06 12:03:16
    ..
kovacstamas1123 2015.08.08 01:09:08
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni): Hát, kisköcsi, ebben a posztban rendesen szopóágra tett téged mindenki... se IQ, se zsé, és még a véredet is szívják, de te észre sem veszed :)

Egyébként, ha láttál volna valaha egyben legalább 1 milliót, akkor tudhatnád, hogy a bankjegyeket százasával kötegelik, így ez kb 9 misi, ami kb. kétszer annyi, mint a te panelputrid ára, és kb. fele annyi, mint a hiteled, amit még törlesztened kell rá :)
De hiába is mondom, mikor az IQ-d is csak bemondásra 117 de gondolom itt is elszámoltad magad pár százassal.

Hajtsad csak tovább a szopórollert, és járj házhoz a lófaszért!
kovacstamas1123 2015.08.08 14:09:12
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni): Bocsi, nem tudtam, hogy manapság a társadalmi mérce az az, hogy hány hozzászólásom van egy blogon.
Ahogy elnézem a tieidet, te is sokkal okosabbnak tűntél volna, ha csak 112 hozzászólást eresztesz meg. :)
kovacstamas1123 2015.08.08 14:34:16
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ (Je suis Irénke néni):
És megjött nekem is a segélyke a bankszámlámra.
A családi egy másikra jön, azt még nem mutatom, a nyugdíjam meg egy harmadikra, igaz az sékelben jár :)
Ez csak az egyik banknál lévő értékpapír befektetésem. Mivel diverzifikálom (majd nézz utána, mit jelent!) a vagyont, nem mutatnék meg minden bankszámlát, tulajdoni lapot, részvényt, műtárgyat, de itt van egy csak találomra: kepfeltoltes.hu/150808/1929089751_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerencse, hogy téged nem zavarnak a tények és nem veszed észre, hogy olyan embereket oltogatsz (szerinted), akik azt sem bíznák rád, hogy a kinyomott szarukat elásd! :D
Ogli szeretne mindenkinek kedvezni  ..
kovacstamas1123 2015.07.29 22:10:18
@sniper88: Ne velem birkózzál kis buzi nagymagyar, hanem inkább a helyesírási szótárral. "Bíról", mi? Egyébként nesze, itt van öt vessző, mert láthatóan kifogytál belőle: ,,,,,

Figyelj turbómagyar! A pofád helyett inkább az "ellenségeidet" tépjed! Menjm és ugatás helyett végre harapj egyet! Vagy a csaholás jobban megy egy ilyen rühes, tetűhintás kutyának?

Minden sabbat reggelén 9:30-kor várnak a Dohány utcában!

Majd akkor szólj, ha valami érdemlegeset is tettél azon kívül, hogy otthon ínhüvelygyulladást kapsz a gépeléstől! És ne csak bemondd a fantáziáid a levegőbe, hanem bizonyíts is! Eddig csak egy középkategóriás Mónika-showt produkáltál, de azt is levették a műsorról, mert olyan unalmas és ugyanolyan kamu volt, mint te magad vagy.

Sálom aléchem!
kovacstamas1123 2015.07.30 21:00:21
@sniper88: @Georges: Nem vagyok zsidó, sőt, a cionistáknál és az "álliberálisoknál" kevesebbre csak az ilyen nagypofájú, hőbörgő fotelnácikat tartom, akik csendben cselekvés helyett csak hangosan ugatnak.
Ez is olyan, mint egy gyáva kutya... csak a kerítés mögött van nagy pofája.
Ha tudnátok olvasni a sorok között... áh, úgysem tudtok :D
kovacstamas1123 2015.07.31 10:11:06
@napasztmek: Én nem ugatok (kurva unalmasan) napi 20 kommentben arról, hogy milyen kemény vagyok, meg arról, hogy mit tenNÉK, meg kit ütNÉK szét.
Én csak feljöttem, és egy kicsit trollkodtam unalmamban... az ostoba barmok meg felpörögtek rajta :)

A zsidók legalább tesznek valamit. Szét szopatják az emberiséget, szarrá keresik magukat munka nélkül, miközben az ilyen csaholó kutyák a fotelből hőbörögnek... Gratulálok seggfejek!

Bárcsak láthatnám Zord Kaszás "megénekelt hadseregét", vagy sniper88 ösztöneit működni, de eddig csak fantáziáltak róla, mert nem láttam sem a kurucon, sem az indexen a hírekben...

Én legalább alkalmazkodtam, így ugatás helyett megyek, keresek néhány Sékelt... Uppsz... ;-)

Shalom aleichem.
kovacstamas1123 2015.05.25 15:25:20
@Anonym User:
Én arra válaszoltam, hogy: "háttja. ezuggyvan tudod, hoggy mekcsalodaz aszonyt és nemaza bajjodhogy gecivoltál vele, hanem aziddegesit hogy fojton fölhánytorgassa."

Tényleg örülni kellene, viszont a "fojtonos felhánytorgatás" már valóban NAGYON UNALMAS! Főleg az, hogy manapság csak ez a téma élvezhet előnyt.
kovacstamas1123 2015.05.25 16:34:54
@Anonym User: merazok geczi náczik. vagyha nem, dea tarbéla holokausztos (ez az egy szó van nálad helyesen leírva :) ) témályú filmet csinána, akor tutti hogy, nem tizen3ikk lene hanem, kettedik vagy, eggyedik, meg aranybarnamedve dija lene,
kijaza tarbéla?
kovacstamas1123 2015.05.25 18:03:45
@® snɯıɹd snɔlns.: Igen, pont ugyanolyan igazságtalan!
Mitől őrültebb/másabb az olyan ember, aki a földönkívüliekben hisz, mint aki Istenben/Jézusban? Egyik sem bizonyított tudományosan, mindkettő a képzeletben létezik, mindkettőhöz fohászkodnak egy csomóan, mindkettőnek vannak "földi helytartói", egyik sem jött oda hozzám, hogy bemutatkozzon, mindkettőnek tulajdonítanak építményeket/csodákat és még sorolhatnám a végletekig!
Az egyik mégis kapja a támogatást, a másik meg a "sárga lapot".

Mitől másabb egy zsidók ellen elkövetett tömeggyilkosság, mint mondjuk a ruandai népirtás, vagy akár a Világháború?

Egyébként az Első Világháború miért nem folyik ennyire a csapból? Ott is meghalt azért jó pár civil.

És a keresztény (legtöbb) egyház ugyanolyan gusztustalanul erőszakos, mint a zsidók.

Egyik sem különb a másiknál, csak kinek jobb a lobbija. Most a zsidóknak, pár évig meg a keresztényeknek volt.
Volt, amikor irtották az eretnekeket, volt amikor a papokat, a keresztényeket üldözték és volt amikor a zsidókat.
Megérettünk a pusztulásra :D
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
kovacstamas1123 2015.05.20 18:25:39
@lewiees: Pedig ide is stimmel, ahogy a hangját hallgatom :)
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
  Gyeronk, savazzatok!    ..
Subba Miért kell ijesztgetni? 2015.03.12 12:01:32
 ..
kovacstamas1123 2015.03.12 23:17:30
@Anonym User: ez akor lene igazha, a bicigglis nembe ugattna amikora villa mos ledudájja hanemm, el nézést kérne deígy, meg dögöjjönmegfele mer faszparaszt. éseszt bisztosan tutta előrre a vilamos vezet ő.
nem elö itélett hanemm, tappasztalatt.
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
kovacstamas1123 2015.02.24 17:11:02
@sixx: "Ha nem tudod a helyen kezelni, nem vagy kulonb a szereploknel. A gyereked neveleset pedig eleg nagy hiba lenne a tevere bizni...
A megoldas termeszetesen a nem nezed ill a nem olvasod, de ez meghaladja az atlag kommentelo ertelmi szintjet."

Leírtad, amit gondolok.
Pont azok sorsát kéne az államnak a kezébe venni, akik "nem tudják a helyén kezelni", vagy akik "nem különbek a szereplőknél", akik "a gyerekük nevelését a TV-re bízzák", vagy akik "nem haladják meg az átlag kommentelő értelmi szintjét".
Miért a hülyéket termeljük, mikor termelhetnénk normálisakat is.
A magyar emberek elvárják, hogy az állam mentse meg őket attól, hogy hülyeséget csináljanak, pl rossz devizahitelt vegyenek fel, de akkor mentse meg őket attól is, hogy egy rossz értékrendet közvetítsenek a fogékony gyerekek felé, akik a jövő társadalmát fogják alkotni!
kovacstamas1123 2015.02.24 17:32:57
@Irgum76: Nem az "épelméjű" gyereket kéne a TV műsornak megnevelni.
Azokat a gyerekeket, akikre amúgy is szarik a szülő, ergo a TV neveli, pont a korhatár besorolások fogják érdekelni, és ha meglátják a 16-os karikát már futnak is a TV elől alucikálni.
Az a nem mindegy, hogy amit lát, azt a helyén tudja-e kezelni. Az enyém MAJD remélem, mert elmagyarázom neki, mert "gondos szülő vagyok". Azzal van a baj, akiknek nem magyarázzák el, hogy hol kezeljék. Én ezért tiltanám be.
Én is nézem néha, jót röhögök rajta, de ismerve a mai átlag fiatalok értelmi szintjét, bizony betiltanám...

@fizetekmegegysort: Mivel köznevelés nincs, így neveljen LEGALÁBB A TV!
És törvényekkel a kereskedelmi csatorna is lehet köznevelő.
Én nézem ezeket a műsortokat, de nem bánnám, ha köznevelési célzattal betiltanák...
kovacstamas1123 2015.02.24 20:41:56
@Irgum76: Ja, kivéve mondjuk VV Zsu kisfiát, aki a BeleValó alatt az anyja mögött ugrált, vagy mondjuk Fanni 11 éves öccsét, akit az ÓVÓNŐ anyja akart bevinni a párbajra.
Pont az ilyen hülye szülőktől kéne megvédeni a gyerekét, hogy lehetőleg ne akkora barom legyen, mint ő. Még számtalan példát lehetne említeni erre.
Egyébként a fiatalkorúakat is lehet befolyásolni, terelni, és nem mindegy, hogy mit lát minden nap a TV-ben, ami már-már általánossá válik.
Én csak annyit mondok, hogy ne tolják bele a képükbe minden nap. Nem zavar, ha mondjuk éjszakai idősávban ezt leadják, de főműsoridőben, meg minden bulvárújságban azért ne már. Nyilván, aki akarja úgyis eléri, de ne ezt tegyük mindennapossá...

@fizetekmegegysort: Ha jól tudom, ezek egytől egyig már most is be vannak tiltva annak a korcsoportnak, akikről mi itt beszélünk. Vagy ihat, dohányozhat, szerencsejátékozhat, pornózhat, vagy bármilyen gyógyszert kiválthat egy 18 éven alatti (ELVILEG)? A dohányzás és a pornó, a póker, a káromkodás még a tv-ben is be van tiltva tudtommal nappali idősávban, viszont erkölcstelen, primitív barmokat, adócsalókat, bűnözőket pozitív példának beállítva, sőt SZTÁROLVA simán láthat.
Ha csendben maradtál volna....

Ennyi erővel akkor sztriptízbár is lehetne a gyerekhomokozó mellet, mindenféle elsötétítés nélkül... Igenis vannak olyan dolgok, amiktől védeni kell a gyerekeket, fiatalokat, pláne, ha ezt a szülő nem teszi meg magától. Legtöbb esetben még a hülye szülő sem viszi be a gyereket a bordélyházba, viszont leülteti a TV elé, csak nehogy foglalkozni kelljen vele. A TV, és az abban lévő műsorok a fiatalok, gyerekek mindennapjainak a része. Nem mindegy mit látnak, hallanak, mi válik természetessé, általánossá és elfogadottá nekik.
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
kovacstamas1123 2015.02.22 01:08:10
@csak mert: Itt az újabb példa, hogy milyen vagy. Aztán csodálkozol, ha a pofádért meg megvernek... Ugatni te szoktál és ha úgy büntetnek érte, mint egy kutyát, akkor meg fel vagy háborodva...
kovacstamas1123 2015.02.22 01:19:50
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja, nehogy már valaki más véleményen legyen, mint te... Hogy merészelem!?!?!?! Gondolatrendőrséget azonnal! :)
kovacstamas1123 2015.02.22 01:31:46
@VV Erőlegény: Ne hasonlítsuk már össze egy SZÖRNYŰ nemi erőszakot azzal, hogy egy nagypofájú, folyamatosan provokáló picsát pofán vernek, majd újbólm sokadszor házhoz megy a pofonért...
Subba Faszombat:Torokgyík 2015.02.21 17:25:35
kovacstamas1123 2015.02.21 19:33:56
@csak_űrkutya:Én hiába próbálnám, az orra verdesné a hasamat és még csak nem is köhögne :) (nem, nem zsidóztam, nekem van nagy hasam, a pc kedvéért)
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
kovacstamas1123 2015.02.09 17:47:03
@Trigon_: Ésaz ijenek mijat váglyákki aztat a sokk fátt a zerdőbe.
De, hogy ne legyek demagóg:
Neked megéri kitérni, kerülni, autózni, 1 órát sorban állni azért, hogy ne vonjanak le 10-20 ft illetéket? Mennyi is a készpénzfelvétel díja? Szerintem drágább közbeiktatni egy harmadik felet (Postát).
Mellesleg közlöm, hogy pl az én számlámon szinte minden ilyen tranzakció díjmentes, mivel bankkártyás vásárlásnak minősül - plusz még a csoportos beszedés is.
És végig kéne gondolni, hogy az ilyenek miatt iszonyatos pluszköltségek keletkeznek:
-kinyomtatni a számlát, csekket (színes nyomtatás)
-kipostázni a számlát, csekket
-készpénzfelvétel díja
-fenntartani a postai alkalmazottakat és azt az apparátust, amelyik ezt a postánál, banknál, szolgáltatónál lehetővé teszi.

Én kattintok kettőt, és néhány elektron elfogyasztásával meg is jelenik a szolgáltatónál.

Szerinted valójában melyik kerül többe?

Mellesleg nem hiszem, hogy az elektronikus bankszámlatörténetnél a tárolása egyszerűbb, bemutatása könnyebb, valamint nagyobb lenne a hitelessége egy papírfecninek.
Szóval pont minden egyes érved az ellenkezője.
(Nyomtassuk ki, hogy beszkennelhessük)
kovacstamas1123 2015.02.09 18:54:38
@atpijkamo: Ok, bocs... rosszul fogalmaztam.. színes papír.

@Trigon_: Erre csak annyit tudok mondani, hogy ez esetben érdemes lenne körülnézned egyéb bankfiókokban, mert igencsak rossz a számlacsomagod.
Nekem pl ilyen:
- 0 Ft havi számlavezetési díj*
- Díjmentes korlátlan számban a bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön
- Díjmentes korlátlan számban a belföldi forint csoportos beszedési megbízások díja
- Kedvezményes minden belföldi forint állandó átutalási megbízás díja
- Kedvezményes minden belföldi forint elektronikus forint átutalások díja bankon kívülre és belülre
A "kedvezményes" csak a tranzakciós illeték mértékét jelenti.

De azért azt látom, hogy te is bevallod, hogy ez max. rövid távon éri meg. Én inkább a távoli jövőre gondolok akkor is, ha éppen kicsit összébb kellene húznom magam. Persze én nem a te cipődben járok, így nem tudhatom.
kovacstamas1123 2015.02.09 19:22:56
@Trigon_: "Majd mondjam az áramszolgáltató ügyfélszolgálatán, hogy itt vannak a mobilomon a bizonylatok, megnézheti?"
Igen, nekem még az okmányirodai ügyintézésnél is elfogadta, és opcióként kérte, hogy, ha tudom, küldjem át e-mailben.

Egyébként sosem volt még szolgáltatóval ilyen gondom, tekintve, hogy a szolgáltató is tudja, -amit te nem-, hogy a bankos átutalások, beszedések a legkönnyebben nyomon követhetők, BIZONYÍTHATÓK, számon kérhetők és mondjuk nem elhagyható, elkeverhető, mint egy csekk, hanem örökre archiválva lesz.
De nem akarlak győzködni, főleg, ha ilyen blődségeket írsz, hogy egy csekket, vagy befizetési bizonylatot hasonlítasz össze közokirattal.

Nem akarod, és kész... Ezt elfogadom, de ne gyere itt a hülye érvekkel, magyarázatokkal, mert nincs igazad!
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
kovacstamas1123 2015.02.09 11:31:40
1., ha elbújni nem szabad a kamerák elől, akkor gondolom takaró/párnák alatt dugni sem. Mi a különbség, hogy a pad alatt dugnak, vagy a takaró alatt?
2., Ha nem Edina veszi fel a kék kendőt, akkor Laci-Fanni párbaj van, mert mindenki Edinára és Fannira pakolta volna a jeleket, Robin viszont hogy biztosan megszabaduljon valamelyik ellenségétől (Fanni vagy Laci), még a duplázást is bevállalta volna, így 4 jele lett volna Fanninak.
Ám az RTL Fannit addig akarja bent tartani, ameddig csak lehet, mert a primitívségével, az ostobaságával és a kiállhatatlan stílusával csinálja a nézettséget, és mint tudjuk a csatornáknak ezen kívül semmi más nem számít. Marha mindegy, hogy ki nyeri meg, ki viszi el a pénzüket, ha az utolsó részig van nézettség, így reklámbevétel.

Félek tőle, hogy a nézők megnyeretik Fannival, és egy újabb BB Évit tisztelhetünk benne. Ez a "nő" is pszichológiai eset, abban biztos vagyok.
Szerencsére Dennis lesz a végső befutó, mert ő legalább kicsit szimpatikus (a többihez képest).

Azért azon el kéne gondolkodni, hogy már nem csak a szimpla exhibicionistákat tolják az arcunkba, - hogy röhögjünk vagy megbotránkozzunk rajtuk, - hanem a lelki-szellemi-érzelmi fogyatékosokat is, mint ez a Fanni, vagy bármelyik tehetségkutató előválogatójának "különleges" szereplői.
(NEM) Várom azt az abszurd pillanatot, amikor majd felajánlanak egy kerekesszéket pár szegényebb sorsú, deréktól lefelé mozgássérültnek egy segédeszköz nélküli futóverseny első díjaként.
És akkor vissza is jutunk abba a sötét korba, amikor a testi fogyatékosokat a cirkuszban mutogatták.
Köszi Anonymus, össtenes találat!..
Subba A Halálprosztó 2015.01.30 12:43:16
Bárcsak mindenkinek ilyen faszságok lennének a legnagyobb problémái, mint ennek a formának! Zuckenberg után most a Youtube van a bögyében, mert 18-as karikát kapott, hogy múltkor egy szál faszban halálosztott a nappaliban. Mert ha nem, akkor mi lesz? De most komolyan, mi lesz?…..
kovacstamas1123 2015.01.30 13:28:28
A sztori nem újdonság, két kis barát közül az egyik megbetegszik, a másik pedig próbál pénzt gyűjteni a gyógyulásra. Sajnos sok ilyen van, de ez a két kistöki annyira jófej és vicces, hogy muszáj volt kitenni őket: Dilibogyók B)..
kovacstamas1123 2015.01.26 20:55:09
@Tehetséges ugandai buzi: @BobLarson: @Anonym User:
Tudom, hogy ez nem subba-kompatibilis (akár magas labdát is adhatok), de azért elmondanám, hogy az én gyermekem is olyan betegséggel született, amivel 5-8 évvel korábban vagy meghalt volna, vagy súlyos értelmi ÉS testi fogyatékosként kellett volna leélnie az életét.
A modern orvostudomány hosszú küzdelmek árán megmentette és most a jelek szerint értékesebb tagja a magyar társadalomnak, mint a népesség cca. 80%-a.

Így érintettként azt mondom, hogy ne törjünk pálcát egy ártatlan GYEREK felett. Hagyjuk, hadd bizonyítson előbb, és a tettei, ne pedig szerencsétlen sorsa alapján ítéljünk. Tudom, hogy ez olyan geil, de legalább gondoljuk át, még akkor is, ha kifelé mást mondunk/mutatunk.
Persze, ha zsidó, cigány, nigger vagy piréz, akkor... ;) :D
kovacstamas1123 2015.01.26 23:20:44
Kiscsécs hercege ezzel a számmal köbre emelte önmagát ..
kovacstamas1123 2015.01.11 14:44:40
@wilson77: Azért én megnéztem a Barna Barnabás és hozzátartozói cégeit.
legyen elég egy fél perces keresési eredmény, és nem mentem mélyebbre.
kepfeltoltes.hu/150111/Barna_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi lenne, ha kutakodnék is?

Mégis az adóforintjainkból él? Azokat lopja el, mint a többi csaló... bőrszíntől függetlenül...de becsületes (értsd: nem adócsaló) cigány cégvezetővel még életemben nem találkoztam. Biztos őt is behúzták a csőbe, mint szegény Győzikét...
és igen, a magyarok is lopnak.
kovacstamas1123 2015.01.11 17:37:02
@Grand Slam: Világos...
Csak @Wilson77, és sok más ember annyira naiv és/vagy jólelkű, hogy elhiszi mindazt, amit más emberek állítanak. (akár újságírók is)
Jelen esetben egy hazug ember állította, hogy jól menő vállalkozása van. Az újságíró vagy jóhiszeműségből (elhitte, amit mondott), vagy rosszhiszeműségből (tudta, hogy hazugság, de mosdassuk azért) nem tárta az igazságot elénk. Mindkét esetben elítélendő, és alkalmatlan a munkakör betöltésére, ugyanis megtéveszti az embereket, többek között pl Wilsont77 is. Ám, aki nem akar a dolgok mögé látni, az soha nem is fog.
A mi országunk az ilyen emberek országa. Ezért ilyen az elitünk is.