Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haszán

285 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk, hányan nevettek nagyot Orbán Viktor tréfáján az egri frakcióülésen, amikor Pósán László felvetésére, hogy hiba volt mindössze évi százban megállapítani az ingyen képzett jogászok számát, azt válaszolta, hogy tényleg nem volt helyes. Aztán hozzátette: le kellett…..
Lehet itt diktatúrát kiálltani, de amíg az Országgyűlésben születnek egyhangú döntések, mint a magyar nyelv nagy ünnepéről, vagy amíg olyan egységben fogad el a törvényhozás egy szocialista módosítót, amilyen még az MSZP-ben sincs, addig nem kell kinyitni az esernyőt.Akár…..
Ma öt vereséget szenvedtem, ebből háromszor hosszabbításban.És még nincs vége a napnak...
haszán 2011.09.16 16:02:01
haszán 2011.09.16 16:08:24
Példát mutatott Rogán Antal hivatala, hogyan kell méltó helyet találni egy friss kormányzati kezdeményezésnek, az Alaptörvény Asztalának, az V. kerületi önkormányzatnál habozás nélkül kerítettek egy kényelmes, az olvasásnál a hátat megtámasztó, öblös fotelt, hozzá egy…..
390 perc alatt nyertünk egy kupát, és négyből csak egyszer kaptunk ki a Barcelonától. Legek. A legjobb játékos: Iker Casillas Mégcsak apróbb hibájára sem emlékszünk, nagy bravúrjai viszont igen. A legnagyobb csalódás: Kaká Három meccsig jegelte őt Mourinho,…..
haszán 2011.08.13 22:00:40
@gömbgiliszta:
nem lesz azért ez annyira komoly meccs, hogy érdemes legyen berúgni újra a blogot
Tudjuk jól, hogy elkapta a hév Petőfit március 15-én, még másnap is túl hosszú verset írt a történtekről, így le kellett rövidíteni azt a mostani állami ünnepségen. Egy hölgy kezdett bele hirtelen a 15-dik március, 1848-ba a Nemzeti Múzeumnál, de – ahogy azt a…..
Ahány megszólalás, annyi kis tréfa a parlament új sztárjától, Kerényi Jánostól. Ki hitte volna ezt róla, amikor egy teljes parlamenti ciklust letudott egyetlen felszólalással 2006 és 2010 között, majd jött néhány suttyomban leszívott slukk, egy kellemetlenkedő újságíró, és…..
Koman tagja volt az Interrel döntetlenező Barinak, Simon először kezdett a Córdobában, Németh Krisztián még sérült. Ha valaki az egyik héten a lelátón ül, a következőn pedig ilyen jól játszik az Inter ellen, ez a csapatnál uralkodó egészséges légkört is mutatja - nyilatkozta…..
haszán 2010.01.18 13:16:27
Olaszországban, Spanyolországban, Görögországban és Angliában is játszottak a napokban, a magyar bronzosoknak azonban kevés szerep jutott. Simon András egyre több időt kap a Córdobában, a születésnapos Németh Krisztián bokája a vártnál lassabban ugyan, de gyógyul, a…..
Januárban megnyílik a játékospiac, korábbi sajóthírek szerint Koman Vladimir iránt a Liverpool érdeklődik, Korcsmár próbajátékon volt a Feyenoordnál és a Celticnél, Gosztonyit vinné az Everton. Megnéztük, hogy a transfermarkt.de mennyire tartja az U-20-as bronzérmeseket. A…..
haszán 2009.12.29 15:27:34
@godot:
az bizony, javítva
haszán 2009.12.29 15:32:20
@Hopeful John Doe:
addig valóban csak egy jó játék, amíg tényleges transzferek nincsenek, bár az Adiyiah példája mutatja, hogy az a transfermarktot nem feltétlenül zavarja
haszán 2009.12.29 16:26:58
@Blobov:
hogy ne zavarjon semmi, kösz
A világbajnoki bronzérmesek közül csak ketten léptek pályára, összesen játszottak 90 percet. Kovácsik Ádám a Reggina tartalékcsapatából felment a nagyokhoz, de egyelőre csak a kispadig jutott, Németh Krisztián még mindig sérült.  Córdoba - Albacete 0-2Simon András a…..
Soványka kis poszt lesz a mostani az U-20-asok heti teljesítményéről. A légiósok közül csak Simon András játszott fél órát a Córdobában. Itthon meg már tél van, egyetlen hazai tétmeccsen, egy Magyar Kupa-találkozón Gosztonyi végig a pályán volt.Recreativo- Córdoba 0-0 (Simon…..
Két világbajnoki bronzérmesre, Dudás Ádámra és Zámbó Bencére sem számít a tavaszi idényben Pintér Attila, a Győr vezetőedzője - írta a Kisalföld. Ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy megfelelő ajánlat esetén kölcsönadják őket valamelyik csapatnak, hogy több…..
Koman újra kezdő volt a Bariban, Simon András másodszor kapott lehetőséget a Córdobában, pár percre. Itthon egy bepótolt bajnokin és a ligakupában is volt néhány játékosnak jelenése a múlt héten.  Napoli - Bari 3-2 (Koman Vladimir)Újra kezdő volt Koman a Bariban. A 85.…..
Most, hogy már novemberben befejeződtek a magyar élvonal küzdelmei, és már csak ligakupás lébecolás, illetve Magyar Kupa-visszavágó lesz (a Debrecenben meg sajnos nincs U-20-as bronzérmes), ráálltunk a statisztikákra, hogy ne unatkozzunk. A világbajnoki harmadik csapat gerincét…..
A világbajnoki bronzérmesek közül nyolcan játszottak egy korosztállyal feljebb az U-21-es Európa-bajnoki selejtezőn (Gulácsi, Korcsmár, Szabó János, Gosztonyi, Varga Roland, Simon András, Koman és Németh, utóbbi kettő - akárcsak Egyiptomban - gólt is rúgott az olaszoknak). A…..
Futács Márkó bár a 23-as keret tagja volt, végül nem csatlakozott az olaszok elleni U-21-es Eb-selejtezőre készülő csapathoz."Mivel valamennyi támadó egészséges, Egervári Sándor, a csapat szakvezetője úgy döntött, hogy Futács Márkónak (aki szerdán még meccset játszik,…..
Hetedik görög bajnoki meccsén a harmadik gólját szerezte Németh Krisztián. A magyar csatár ezúttal nem volt kezdő az AEK-ben, a szünet után állt be 1-1-nél a Larissa elleni meccsen. 19 perccel később fejjel a csapata harmadik gólját szerezte, ezzel lett 3-1. Németh egy sárgát is…..
Először játszott bajnokin a világbajnokság óta Simon Ádám, gólt is lőtt rögtön. Gosztonyitól ez nem olyan meglepő, ő már a másodikat szerezte Egyiptom óta, összesen a negyediket a szezonban. Présingert viszont mintha elfelejtette volna a Videoton, vagy legalábbis Mezey György.…..
A külföldön játszó világbajnoki bronzérmesek közül (Koman, Gulácsi, Kovácsik, Varga Roland, Simon András, Futács) egyelőre csak Németh Krisztián stabil kezdő a csapatában, csütörtökön az Európa Ligában is pályára lépett a BATE Boriszov ellen. Németh már az első percben…..
Az U-20 világbajnokság után a csapatába visszatért 21 bronzérmes játékos közül kilenc játszott a klubjában. Először próbálta ki bajnokin a Bari edzője Koman Vladimirt, igaz csak 12 percet kapott. Gosztonyi megint gólt lőtt az MTK-ban. Győrben a három válogatott közül egyet…..
Türkiye A Fener bejutott a BL-be 2008.08.27 22:32:00
Ami a török bajnok Galatának nem sikerült Bukarestben, az a második helyezett Fenerbahçének Isztambulban igen: bejutott a BL csoportkörébe. A Fener egy belgrádi 2-2 után fogadta a Partizánt, és győzte le 2-1-re úgy, hogy a szerbek csak szépíteni tudtak (gól: Semih Şentürk, 28.,…..
Lehetett sejteni, hogy a Steua Bukarest elleni otthoni 2-2 után nem sok esélye maradt a Galatának arra, hogy bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörében, nem is sikerült a bravúr. A Galatának legalább egy gólt kellett volna lőnie, ehhez képest a románok találtak be az 57. percben…..
A török bajnokság már elkezdődött, pótoljuk majd a hiányt, meg a nyáron felhalmazott összes adósságot, de addig is egy friss hír: a Galatasaray megvette Milan Barost. Hogy jól jártak-e vele, azt nem tudom, Barosnak tényleg jól ment a 2004-es Eb-n, de azóta egyik…..
Spanyolországban, a Real Betisnél folytatja pályafutását Mehmet Aurelio. A válogatott középpályás négy év után hagyta el a Fenerbahcét. Szerződése lejárt, így a Betis nem fizetett érte.A brazil származású játékos a török válogatott első honosított játékosa,…..