Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HiperKocka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Opera blog meghirdette cikksorozatát, amiben bárki megírhatja, hogy ő hogyan használja az Opera böngészőjét. Ehhez segítséget is talál a kiírásban. Az alábbi írás is ennek az akciónak az eredményeként született, ezúttal Tamás (alias massatz) jóvoltából, akinek…..
HiperKocka 2009.09.05 19:52:19
@Lali_: Igen nekem is pont ez a problémám vele :) De előbb utóbb tuti meglesz ez is.
Majdnem pontosan fél évvel az első alfa változat megjelenését követően a mai napon az Opera kiadta a következő generációs böngészőjének béta változatát. Noha a 9.64 óta nem mutattak be nagyon komoly újításokat, számos hasznos és régen várt funkció kapott benne helyet, ami…..
Nemrégiben hírt adtunk arról, hogy az Opera a Miniben bemutatott proxy-s oldaltömörítéses eljárását kiterjeszti az asztali böngészőre is. Nem telt bele egy hónap, és a mai napon az Opera Labs elérhetővé tett egy olyan előzetest, ami már tartalmazza ennek a funkciónak a béta…..
Múlt hét pénteken már megérett az idő egy friss előzetesre. Sajnos a build akkor elmaradt, de a készítők, némileg váratlanul, ma pótolták a mulasztást. Nem kell semmi eget rengető változásra számítani, amint azt az összeállítás számának kis emelkedése is mutatja.…..
A mai nappal végül megérkezett a régóta és nagy reményekkel várt, mérföldkőnek számító új verzió első előzetese, az Opera 10 alpha. Egyelőre csak a motorban vannak a nagyobb újítások, valamint felvették a kesztyűt azokon a területeken is, ahol a konkurencia korábban…..