Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecny

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangszerátépítős sorozatunkban egy klasszikus húros hangszer alakul át kívül-belül digitális zongorává. Mai epizódban a húrozattal ismerkedhetnek. Mivel a hang előállításában egységet alkotva - egymásra hatva más alkatrészek is részt vesznek, megkerülhetetlen a keret, tőke,…..
#fecnysmith Teljes kaosz 2018.08.23 11:52:43
Egyetlen pillanat es szinte a vilag osszes gondja a mellkasomra nehezedett. Alig kaptam levegot. Minden, ami valaha fajt az eletben azt egyszerre ereztem. Minden, amit bezsufoltam elmem legkissebb zugaiba egyszerre nehezedtek ram. És én csak fogakat osszeszoritva vartam, hogy muljon. De mar ugy…..
Gyere csak élet, mutasd még, mit tudsz. Ha azt hiszed feladom, tévedsz!S ha megölsz, én tovább élek, csak élezd a kardod... TŐLED NEM FÉLEK!..
  Azok az emberek bántanak folyamatosan másokat, akik boldogtalanok. A legreménytelenebb boldogtalanok. Akik már beletörődtek helyzetükbe és más nem maradt nekik, mint megkeseríteni a többiek napjait. Jusson ez eszedbe, amikor újra és újra próbálnak sebet ejteni rajtad: Akivel szemben állsz, a…..
#fecnysmith Félelem Önmagamtól 2017.03.02 12:19:04
Van az úgy, hogy az ember rossz döntést hoz s van az úgy is néha, hogy az ember sok rossz döntést hoz egymás után. A hibákból tanul az ember, de mi van akkor, ha az ilyen hibák miatt okozunk fájdalmat valakinek, aki fontosabb számunkra az egész világnál? Sokszor magam sem értem, mit miért teszek.…..
#fecnysmith Mi történik most? 2016.12.22 11:55:45
Nem tudom, hogy mi történik most.. Csak hagyom, had sodorjon az ár ezen a tengeren. Szerelmes vagyok, mint még soha és azt érzem, hogy viszont szeretnek. De mégis ez a fránya félelem, rettegés Önmagamtól. Az elmúlt két évben sokat változtam jellemben és felfogásban egyaránt, ehhez…..
Ha csak egyetlen egyszer is visszapörgethetném az időt, az valószínűleg most lenne. Hogyan lehet, hogy valaki ennyire elszúr 2 évet az életéből? Szinte kényszeresen menekülve az igazság elől - hogy szereti. Bezárkózni, kőfalat építeni a szíve köré, hogy senki ne léphessen azt át és minden szabályt…..
#fecnysmith #merre?!?! 2016.06.13 20:02:54
[...] egy idő után valahol mind elkezdjük úgy érezni, hogy valami nem stimmel. Megváltozik a szemlélet, az életmód, minden, amit eddig gondoltunk a világról. Bárhonnan jöhet ez az érzés, hirtelen, mélyről feltörő keservvel - vagy lassú, csendes kínok közt egy szürke hétköznap. Én már nem is igazán…..
#fecnysmith A leghosszabb folyosó! 2016.05.30 22:29:33
Egy igencsak hosszú folyosót kell bejárnunk életünk során. Tele különböző titokzatos ajtóval és némelyik még zárva is van. Minő véletlen. Csak ajtó az ajtó után. Nem szabad megállni, nézelődni vagy kopogni. Be kell rúgni, ahogy csak lehet. Berobbanni a szobába, hogy aztán lásd, jó helyen vagy-e.…..
Talán csak a szemléletem rossz. Talán nem is igazából a világgal van baj, hanem azzal, ahogyan rátekintek. Csak, tudod én mindig is úgy tekintettem a világra, mint a lehetőségre, ahol az egész életem leélhetem. Tág pupillákkal néztem mindig a TV műsorokat, hogy mennyi szép hely, mennyi kaland,…..
#fecnysmith A Boldogság mércéje 2016.05.23 23:16:37
Mostanában elég sokat gondolkozok azon, hogy az élet, amit élek, megfelelő színvonalú-e. Megfelelő minőségű ahhoz, hogy engem boldoggá tegyen. Merthogy, mondhatnám azt, hogy boldog vagyok, hisz majdnem mindenem megvan. Nem élek átlagos életet s nem is érzem magam átlagosnak, de mégis ha most…..
#fecnysmith Volt egy álmom... 2016.05.19 19:38:58
Volt egy álmom. Talán mindenki story-ja itt indul valahol, nekem azonban nem. Nekem van egy álmom, az álmom, hogy kijussak Amerikába (olvashattad az előző bejegyzésemben, hogy egy igazi amerikai vérű srác vagyok, na, az innen ered). A különbség csupán annyi, hogy én teszek érte. Hogy én minden…..
#fecnysmith Hadd mutatkozzam be... 2016.05.19 13:17:44
Talán az egyik legnehezebb dolog belátni azt, hogy mennyit is változunk életünk során. Én belátom, hogy az elmúlt fél évem – vagy az elmúlt 4 évem – alatt annyit gyötört meg az élet, annyit változott, hogy nem bírtam kontrollálni. Nem bírtam ennyi idő alatt elfogadni azt, hogy bizony, ennyire könnyű…..